- Konu Sahibi sabah_gxuxnexsxi
-
Çok üzüldüm...
Bence hemen psikoloğa gitmelisiniz..
Aileniz hiç mi farketmedi bu durumu?
cnm kaç yaşındasın ki sen ?
bak rezil olduğnu söylemişsin ama hiçde rezil fln olmuyorsun.. ama öyle düşünüyorsun..tatlım çık dışarıya gez.. sosyal olmaya çalış.. herkes sen gibi senden bi farkları yok.
evet farkettiler hatta bana hep kızıp bağırıyolar evden çık konuş insanlarla diye üstüme çok geliyorlar ben dahada içime kapanıyorum çok ama çok üzülüyorum
tesekkür ederm ablacım. Denedim olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum :1no2:Merhaba demek istediğin an de.. Bekleme ve düşünme, o zaman vazgeçersin. Kekelesen de hata yapsan da üstüne üstüne git vazgeçersen hiç aşamazsın. Hatalı bi şey söylediğinde gülerek düzelt dünyanın sonu değil ya.. Çok sempatik geldin bana mesela aşılmayacak bi durum değil buu a.s.
Aaaaaaaaaaa
kızıp bağırmakla olmaz ki..
Okulda rehberlik öğretmeninizle görüşseniz..
bak bendede oluyodu o..ama biraz karışınca topluma bişey kalmıyor.. sende büyütme bence gözünde bu sorununu..ama uzman desteği alsan daha iyi olur..
cnm insanlar ne der nasıl üşünür beni beğenmez sorunun kaynağı burda başlıyo kimse mükemmel değildir...bugün hepimiz yanlış cümle kurabiliyoruz yada kelimelerii yanlış telaffuz edebiliyoruz..önce aşman gereken kimseye kendini kabul ettirmek ve beğendirmek gibi bir zorunluluğun yok..buna inan..bk ben bir kitap okudum kitaptaki kız senin gibi ailesi ona hep mükemmel ol dkktli ol kimse seni sevmez diye aşılıyor çocukluktan kız bilinçaltnda bunlarla öyle inanılmaz hatalar yapıyor ki kabul görülebilmek için okurken inanamadım..istersen adını veririm okursun iyi gelir...senin yapman gereken kendine olan güvenini geliştirmek..o zaman bu sorunun ortadan kalkar bunu tek yapamıyorsan bir uzmandan destek almalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?