- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
Evet hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu gebe kaldigm zaman . Kısa sürdü o rüya. En büyük temennm benn ve tüm isteyenlerin o anneliği en güzel şekilde yaşamalarıAllah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin üzülmeyin diyeceğim fayda etmeyecek biliyorum..
Ama düşükte olsa bir gebelik yaşamışsınız en azından olabilme ihtimaline bir basamak daha yakınsınız..
Teşekkür ederim o sürprizi sabırsızlıkla bekliyorumUzun süre bebeği olmayıp daha sonra ummadığı bi anda olanların söylediği ortak bişey var.
Saldım artık anaaa napiyim dedim oldu.
Sal rahat ol hayat ummadığın anda sürpriz yapmak istiyor
Haklısınız inşallah Rabbim size evladınızi bağışlar. Benm de adet düzensizliğim vardı çok şükür duzeldi . Bekliyorum bakalım inşallah o güzel duyguyu bende yaşarımBen 3 yıllık evliyken hamile kaldım (Allah bağışlarsa)
Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı ve doktorlar tedaviyle olabileceğini söylediler. Ben hiç acele etmedim. Çevremde herkes madem sorunun var şimdiden tedaviye başla diyorlardı ama ben ya hemen tutarsa, hazır değilim diyerek geçiştiriyordum. Nedense içimde bir ses hemen tutacak diyordu ve inan bebek kararımızdan kısa bir süre sonra hamile kaldım. Biliyordum sanki.
Lütfen inancını kaybetme. Rabbim ol demeden zaten olmaz. Sadece olumlu düşün ve eşini de kendini de yıpratma.
İnş.Evet hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu gebe kaldigm zaman . Kısa sürdü o rüya. En büyük temennm benn ve tüm isteyenlerin o anneliği en güzel şekilde yaşamaları
Anlıyor musunuz bu spermiogram dan? Açtığım konularda var eşimin spermiogram sonucu. Anlıyorsanız bakıp bana yorumlayabilir misiniz. Bekliyorum...
Allah bağışlasın inşallah. Bahtı geleceği inşallah çok güzel olur
1 yıldr gluopchage içiyorum. Aralık ayında ilk defa klomen kullandım hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Mart ayında klomen catlatma ignesi kullandım olmadı. Önümüzdeki ay rahim filmi çekilip yeni tedavi yöntemi düşünecez doktorum la bu arada iki buçuk Aydr da inofolic kullanıyorum
Ozman sen esittir ben demektir tuhaflık bende sanıyordum ama demekki insan boyle oluyor2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz çocuğumuz olmadı malesef. Ilk yıl bu kadar kafama takmadım olur boşver dedim kendi kendime zamana bıraktım. Ama baktım bu sefer eşimle didismeye başladım psikolojim hiç iyi değil aslında herzaman olmuyor böyle. Ama öyle oldum ki herkese herşeye ağlamaya başladım çok duygusal oldum. Cevremizde 5, 6 kişi hamile kimisi doğum yaptı bizle birlikte evlenen herkesin çocuğu var kesinlikle isyan etmiyorum ama artık bende bi aile olmak istiyorum. Eşimle kavga ettiğimizde kavga ettiğimz şeye ağlamıyorum direk çocuk konusu geliyo aklıma ona ağlıyorum. 40 yıl düşünsem bu çocuk olayına ağlayacağım aklıma gelmezdi. Hiç dışarı çıkmak istemiyorum asosyal oldum çıktım. Ben böyle değildim evde durmayan cıvıl cıvıl bi insandım. Ne olduysa şu bir yılda oldu bana herşeyi anlık keyif alıyorum bırdaha keyif almıyorum anında bitiyor. Sürekli dua halindeyim hatime başladım rahatlamak için allaha yöneldim. Özür dilerim okuyanlara böyle benm gibi çok konu okuyoruz burda bunları yazarak içimi dökmek istedim biraz rahatladım
. Okuyanlar benm için dua edebilir mi ağlamaktan kendimi alamıyorum
Morfoloji nedirMorfoloji kac canim oda onemli
Amin amin amin inşallahAllah razı olsun kuzum. Sana da hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim
O bebek yok mu diye soranlar adet günlerimi soranlar çıldırttı zaten beni. Insallah ben de senine gibi bu duyguyu yaşarım Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla hayırlısıyla inşallahCanım sen gene en azından hamile kalabiliyorsun elhamdülillah. Ben düşük yapanlara bile özenirdim. En azından hamile kalabiliyorlar ne güzel derdim düşün yani... bana doktorum tüp bebekten başka çare yok demişti. Herşeyi bıraktığımda kendiliğinden oldu elhamdülillah. İnşallah senin de en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evladın olur canım benim bu tedavi süreçleri gerçekten insanı strese sokuyor. Tabi bir de devamlı bebek yok mı diye soranlar...
Sen eşittir ben demektir :) güzel tespit :) inşallah olacak bizimde peşini bırakmak yok! !! O bebek buraya gelecek ! :)) ( Allahın izniyle )Ozman sen esittir ben demektir tuhaflık bende sanıyordum ama demekki insan boyle oluyor
Tesekkur ederim inşallah olur inşallah.Kötü düsünmeyin herseyden önce tip ilerledi elbet olacaktır. Dertlerin en güzel anlatıldığı yer burası içiniz sıkılınca yazinda icinizde kalıp dert olmasın ferahlayin.
Bende klomen kullandım. Rahim filmi cekilmemin sebebi tuplere bakacaklar. Belki iyi gelir ne dersin. Bu arada Rabbim evladını sana bağışlasın inşallahUfff bu dr,lara hicte inanmiyorum artik ,konuma bak ,asla olmaz dediler o ay hamile kaldim ben.esin test yaptirdimi senin neyin varki rah8m filmi cekiliyosun banada yalan yere klomen,menogon verdiler,yok yere hormon aldim ben
Bende klomen kullandım. Rahim filmi cekilmemin sebebi tuplere bakacaklar. Belki iyi gelir ne dersin. Bu arada Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?