Kendimi berbat hissediyorum, psikolojim hiç iyi değil.

Amin canim insallah ,darisi senin basina,adet zamanin duzenlimi,yumurtaliklarin istenilen deteceye ulasiyomu,esinin sperm testi nasil cikti?
Adetlerim düzenli. Yumurtalarım büyüyor çatlıyor. Eşimin spermiogram sonucu da konularim da var. Bo bak istiyorsan

Adetlerim düzenli. Yumurtalarım büyüyor çatlıyor. Eşimin spermiogram sonucu da konularim da var. Bo bak istiyorsan

Normal gorunuyo morfolojiyi goremedim ,varokisel yok dimi esinde urolojiye gittinizmi?

Enerjini boş yere düşürüyorsun, an gelir bir bakmışsın alıvermişsin güzel haberi... Sen içini ferah tut, eşinle de didişmeyi bırak.

Sperm Yapısındaki Bozukluklar (Morfolojik bozukluklar)
Sperm yapısı veya "morfolojisi" ile ilgili bozukluklar önemli infertilite nedenidir. Kruger kriterlerine göre bu tür yapısal bozuklukların %14’ün altında olması doğal olarak kabul edilir.

Değişik anormal sperm morfolojileri (yapıları): Normalden iri ve küçük kafalılar, iki kafalı, iki kuyruklu, baş ve gövde anomalileri olanlar. En soldaki sperm normal yapıyı göstermektedir.

Hmmm anladım canım spermiogram da yazıyor mu o morfoloji

Morfoloji nedir? Yok gitmedi test yaptrp geldi

Ozaman bir urolojiye gitsin belkide varokiseli vardir canim,birde egerki hocbir sorun cikmazsa ,kafana takma olur canim takarsan olmaz zaten,rahat ol sen ,dr,lar hemen asilama ,tup,rahim filmi catlatma v,s isterler bugun o dr,hesap soemaya gitt8m daha gelmemisti

Yani canım netten varokoselin ayrıntılarına baktım hiçbiri yok eşimde. Daha da olmazsa gebe gideriz doktora napalm. Ama zaten ben doktora git git bunaldım şimdi onu da bunaltnak istemiyorum. Geçsin bakalım biraz zaman rahim filmi filan çekilelim önümüzdeki ay ondan snra bakicaz hal çaresine

Hadi hayirlisi ama bu varokisel elle muanede belli olmuyormuyduya? Dr,da bir bayanla tanistim 10 yil tup,asilama,heryolu demis olmamis,10 yil sonra bayan 42 yasinda dogal yolla olmus,dusun,folik asit kullan ,kurler yap Rabbim emegini bosa cikarmaz inşallah

Öylemiyimis elle belli olduğunu bilmiyordum ozaman bidahaki aya birşeyler ayarlayalım napalim

Kızlar asılamamın 5. Gunu karnım ce belim cok agrıyor bırden bı sancı gırıyo korktum nıye boyleki ilk asılamada hıc agrı sızı yoktu gercı tutmadı ama canım acayıp yanıyo ????

Hıc umudum yok cocuk sahıbı olcam derken bi hormon topagı oldum gittim ya Allahım sen yardım et
Canım sıkma kendini rahat bırak. Kafanı dağıtacak bişeyler yap Ya uyu ya temizlik yap yada kalk git alışveriş yap yürüyüşe git kafan dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…