Allah başa vermesin gerçekten okudukca artık mide bulantısı oluyor ya.
Niye boyle yaparlar ne geçer ellerine anlamıyorum.
Peki eşiniz neden sizle konuşmuyor pozisyonunuzdan dolayi mi ?
sizin suçunuz yok ki
bahaneler zinciri valla yok artık eşinize de
arayıp sormayın suçunuz yok ya
ne insanlar var diyorum
edepsizin alaları kendileri ama onlara kızma suç senin eşinde o böyle davranırsa görümce daha neler yapar
amin sagol canim dua edin...Pes ya insanlar nereye gidiyor böyle, saygı kimse de kalmadı artık ! Allah yardımcın olsun böyle insanlarla uğraşmak ne diyim ki
Yani yanlış anlaşılma olayi mi yoksa başka bi neden mi diye sormuştum eğer oyleyse cok saçma t avir yapilacak bisey göremedimanlamadim ne demek istedigini ama beni edepsiz buldugu ve suclu gördügü icin yapiyor bunu..
yanlis anladi ya ondan konusmyuor..Yani yanlış anlaşılma olayi mi yoksa başka bi neden mi diye sormuştum eğer oyleyse cok saçma t avir yapilacak bisey göremedim
Neyi yanlış anladı ki ben onu anlamadımyanlis anladi ya ondan konusmyuor..
yazmistim canim konuya.. ben egildim sonra arkami dönmüs oldum kusura bakma kötü bir pozisyon oldu dedim ya ondan gitmis söylemis kendisi edepsizklik yapmis oldu ben degilki...Neyi yanlış anladı ki ben onu anlamadımEğildiğinizi nasıl söyledi yahu kocanıza, yani bunun neyini yanlış anlamış
engelleme butonu varmi acebaBen gerizekalıları engelliyordum msn'den. Sen kamerayla konuşuyormuşsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?