Önce kendinle barış bu ne canım özgüven eksikliği resmen ne insanlar var ya kendini beğenen tobelerim olsun sen neyin eksik kolun bacağın gözün sağlam mı sen ona bak bakımlı ol çirkin insan yok bakımsız insan vardır yapma lütfen kendine niye hayatı zindan ediyorsun lütfen yani kadın ne kadar çok güvenir kendini beğenirse o kadar güzel gözükür hoşlandığını çocuğa gelince önce arkadaşça yanaş ortak birşeyler paylaşın gidin bı cafeye sohbet et çay ic hadi sinemaya gidelim falan de yani ne bilemİyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
Evlendiniz mi? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Çevremdeki erkekler çirkşn olduğumu söylediKıyamam. Çok kötü bir his olmalı. Ben de yıllarca kendimi hep çok çirkin görmüşümdür ve hala da beğenmem. Ama artık bunu hiç takmadigimi farkettim. Ve etrafımda her zaman arkadaşlarım çok çok güzel kızlar oldular, onlara karşı kompleks hissetmedim hiçbir zaman ama niye çirkinim diye üzülürdum
Sonra anladım ki kaderin güzel olmaliymis.
Dini inancımdan dolayı karşıyım. Dişlerime zaten çok özen gösteririm. Bir insanda en dikkat ettiğim yer dilleridir. O yüzden bende kendime özen gösteririm. Saçlarım çok cansız hiç şekle girmiyorum. Çık çirkindişlerini temizlet, düzenli saç, cilt bakımı ve manikür yaptır ve her gün banyo yap,
bana göre dişleri, saçları, tırnakları ya da dişleri kirli görünen bir kadın isterse adriana lima olsun çirkindir.
bir de estetiğe karşı değilsen ve burnun çirkinse onu da yaptır, burun yüz ifadesini inanılmaz değiştiriyor.
Elmas naptın evlendin mi sen ?Kendini severek başla .
Sen kendini sevmedikten sonra başkası seni sever mi ?
Malesed saf bir kızım. Derslerim iyi fakat çalıştığım için zeki olduğumdan değil. Kırmaz falan değilim. Erkesi kendim gibi görüyorum.Özgüveni eksikliği var sende.
Bunun için destek alabilirsin. Kendini sevmemen en büyük hatan. Ayna ile barışık olmalısın. Güzellik kavramı sözlerde yatar aslında, elbette yüz hattın, gözlerin, gülüşün, saçların vb. bir çok somut madde sayılabilir güzellik için fakat "dil" çok önemli. Zeka ile bir adım öne çıkmalısın.
Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?Klasik olcak ama önce kendine güvenmelisin. Dik dur, duruş önemli. Saçın cılızsa örebilirsin. Benim ki de cılız, ben gece tepede topuz yapıp yatıyorum. Sabaha dalgalı gibi havalı oluyo tavsiye ederim. Ayrıca güzel saç spreyleri var. Yüzüne de makyajla şekil verebilirsin. Eyeliner, rimel, ruj değiştirir insanı. Biraz da kıyafetini yaşına göre design edersen, gayet hoş gözükebilirsin bence.. Ama öncelikle kendin istemeli ve kendine güvenmelisin..
Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.24 yasinda cirkin olunmaz.bi defa gencliginin verdigi bir guzelligin var bunun farkina var.ginder ozelden resmini soyleyeyim sana napacagini.ya da daha iyisi buraya koy soyleyelim hep beraber fikir al.cirkin kadin yoktur
fikir alirdinMaalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?