- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Kızmadan önce düşün ne halde olduğumu... Nasıl bir psikoloji de olduğumu
Özeleştiriye bu kadar açık olman iyi fakat bu iyiliği özgüvende de göstermelisin..Malesed saf bir kızım. Derslerim iyi fakat çalıştığım için zeki olduğumdan değil. Kırmaz falan değilim. Erkesi kendim gibi görüyorum.
Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.
Hangi kremi onerirsiniz ve fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim acaba?Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.
Fake diyebilmek için bir kanıtın var mı? Eğer varsa lütfen sun ortaya. İnsanlar sonra yanlış düşünecek, soruma cevap vermek yerine ortada fake mevzusu dönecek. Dikkat ettiysen ilk sorduğumda da onu benden hoşlanması için ne yapmam gerektiğini sormuşum fakat kimse o kısma cevap vermemiş sadece dış görünüşümü düzeltmem için yorum yapılmış. Bende o kısmı atladıkları için 2 defadır aynı şeyi sordum. Yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım
tesekkurlerDedektif olabilirdin. Doğru tespit.
Aynen. Saç kestirmek boyatmak vs. Kaş alımı ki insanın yüzünü çok değiştirir. Bu tarz değişiklikler yapılabilir. Ben çok yapıorum. Seviyorum da. Belki o da yaparsa değişiklik ona iyi gelebilir.Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır bunu unutma herinsanı derlerya bin kişi sever bir kişi alır ben çirkin olduğunu dusunmmuyorum fotonu koyarsan daha çok yardımcı olacak oluruz bence
O kızda bence ozguvenden fazlası var pardon bazı şeyler yokEsra Erol - Nurşen = Özgüven diyorum . Örnek aLmak Lazim bi öyle özgüvenim olmadı
Ben o kızı tanıyorumO kızda bence ozguvenden fazlası var pardon bazı şeyler yok
Gerçek hayatta mı? Nasıl birisi?Ben o kızı tanıyorum
Dini inancımdan dolayı karşıyım. Dişlerime zaten çok özen gösteririm. Bir insanda en dikkat ettiğim yer dilleridir. O yüzden bende kendime özen gösteririm. Saçlarım çok cansız hiç şekle girmiyorum. Çık çirkin
Özgüvenli ve karizmatik ol. En çekici şey özgüvendir. Güzellik göreceli ve geçici. Kadınsan güzelsindir. Kimseye kendinden daha fazla değer verme. Sen kendini nasıl görürsen karşındaki de öyle görür. Karşındakinin davranışını görüntüne bağlama. Hem erkekleri gözünde büyütme. Sen onlardan her zaman bir adım öndesin, kendi değerini bil. Beğenmeleri de beğenmemeleri de ölçüt değil ablacım.İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?