Kendimi bir türlü beğenemiyorum :( ?

Öncelikle çok klişe olacak ama gerçekten çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Ten renginize uygun makyaj malzemeleri alın, saçlarınız uzunsa biraz kestirmeyi deneyin, farklı modeller kullanın. Teninize uygunsa ombre, balyaj tarzı seyler deneyin. Ne kadınlar görüyoruz, makyajdan sonra tanımakta güçlük çektiğimiz. Anahtar kelimeniz bakım olsun. Bakım bakım bakım! Ötesi yok. Alısverise çıkıp bedeninize uygun kıyafetler alın ayrıca. Fotoğrafınızı görebilirsek makyaj ve sac konusunda ne tarz renklerin uyabilecegine iliskin daha derin yardımcı olabiliriz.

Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?
Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.

Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.

Seninki ozguven eksikligi. Yoksa herkes guzel olmak zorunda degil.
Bir kere mutluysan guzel gozukursun bu bir.
Ayrica bir ton makyaj hilesi var. Benim bi arkadasim koca burnu hokka yapiyor youtubedan izle uygula. Iyi bir kuafor, cilt bakimi (kendin de int arastirip yapabilirsin basit malzemelerle) kilo problemi varsa biraz dikkat... guzel olmak icin bi engelin yok

Yeterki kendine guven.

Canım benim kıyamam.bence sende özgüven eksikliği var çirkin filan değilsin.öyle kızlar görüyorumki yüzüne bakılacak hali yok boya küpü gibi ama özgüveni bi gör sanki dünya güzeli.

Concealer al,eğer göz altların çok morsa sana uygun fiyatlı kapatıcılığı iyi olan concealerler önerebilirim,kesinlikle cilde dava havalı bir görünüm kazandırıyorlar.

Mehmet günsürün eşini gördün mü? Taş gibi adamı kapmış, öyle güzel bir kadın da değil.

Senin sıkıntın psikolojik de olabilir. Sorunlu bir ailede büyümüş olabilir misin? Ekonomik durumun elveriyorsa bir psikoloğa git.

sevgisz bir ailede büyüdüm. Çocukluktan gelen bir şey işte

Fotoğraf koysan, birkaç saate silsen? Böyle bir konuya görmeden yorum yapmak imkansız. 100 kişi de gelse sana sadece bakımlı ol diyebilecek çünkü hangi bakımları ne şekilde yapman gerektiğini görmeden tahmin edemeyiz

Onun ilgi,sini nasıl çekebilirim :)

kesnlikle özgven ne cirkin kızlar var gzelim edasıyla dolanıyor ve batmıyor cirkin diye insanlarda alısıyor

Sevdiğim erkeği nasıl kendime çekerim?

Ben guzelligi onemserim yalan yok ama guzellik sadece etle kemikten ibaret degil, insanin icindeki enerji, duygu, zeka bunlar resmen parlatiyor insani tabi gencken bunlari cok iyi bilmiyordum. Devamli ugradigim mekana yakisikli bir adam ve yaninda cirkin mi cirkin diye dusundugum bir hanim gelirdi. O adamin kadina bakisina, hayretle bakardim hep. Kendini sevmeyi ogrenmelisin.

Oncelikle her sey kafada bitiyor. Cekim yasasi ve etkiye tepki. Bastan cirkinim o cocugu nasil etkileyecegim etkileyemem dersen olmaz. Yorum yaparken kendi deneyimlerimden ornekler sunarim hep cunku yasamayan bilemez. Bundan 3-4 sene once falan 60 kilo 158 falan siyah sacli icine kapanik masum bir kizdim. Kimseyle ilgilenmezdim soguk bir yapim vardi ama hep aski arardim. Lutfen asik olayim diye sinyaller gonderir dururdum. Oyle ahim sahim bir guzelligim yoktu bildigin bebeksi bir yuzum vardi ama ask istiyorum diye ortalikta guzel gulumseme sekle girmis uclari acilmis saclar guzel yapilmis makyajla ne talipler... O zaman kontur falan yapan yok tabi yuzum hala masum ama her gun baska biri yazardi. Cunku ben kendime guvenliydim. Birini kestirdim gozume aslinda olacakti ama bastan olmaz dedigim icin normalde ozguvenli olan ben onun yaninda cok ezik davraniyordum olmadi. Ama baskalarini cok guzel etkiledim. Su an hala gencim kilom 50 saclarim acik sari. Eski halimden cok daha guzelim. Bir kac ay onceye kadar oyle ozguvenliydim ki bakan tekrar bakar sende diger kadinlarda olmayan bir sey var derdi. O farkli bulduklari sey gizem, hafif cilve ve ozguven. Guclu,kendini seven, nese sacan kadin her daim dikkat ceker. Ama kendimi iliskilere oyle kapadim ki 1 tane bile talibim yok su sira bizim semtin kekolari disinda :'( yani guzellikle alakasi yok ozguvenle alakasi var. Su siralar kendimi cirkin goruyorum ama bir iki makyaj yapip guzle giyinip salinsam hicbiseyim kalmaz. Siz de degistirin kendinizi. Cevrenizdeki ornekleri gozlemleyin cirkin kadin yoktur ozgyvensiz kadin vardir.

Doğumdan sonra eski kiloma ulasamadigimdan midir bilmiyorum ama bence oncelikle ideal kilosunda olmali insan.
Ama bazi kadinlarin kilosu fazla da olsa vücuduna orantılı yayildigi icin guzel gorunuyor.
Kilo uygun olduktan sonra vucuda uygun giyim tarzıyla her kadin hos gorunur bence.
Biraz da makyaj vs olsa tadindan yenmez :))

Sevdiğim erkeği nasıl kendime çekerim?

konu bana fake gibi geldi ya da yaşın küçük ve o yüzden böylesin. o kadar kişi yardımcı olmaya çalışıyo. 2 kez onu kendime nasıl çekerim diye soruyosun.
herkes seni beğenmek zorunda değil ama sana 'çirkinsin' deme hakkına da sahip değiller. inançlıysan 'Allah böyle yarattı' diyeceksin.

bi arkadaşım var. bana 'ahım şahım güzelliğin yok' demişti bi konu hakkında konuşurken. bende 'Allah yaratmış' dedim. çokta dert etmedim.
ama kimisine göre çok güzel. doğal güzellipin var derler.

kimi kadın güzel değildir ama çekicidir. kimisi güzeldir ama konuşmaları iticidir.

bana göre yakışıklı olan biri var. ablam ve arkadaşım çirkin/itici diye yorumlar yaptılar.

dediğim gibi: herker herkesi beğenmek zorunda değil. özgüven eksikliğine bişey yap öncelikle

bu yazdıgından ben soyle bı sonuc cıkardım
kankanı daha once bı mankene benzettıklerıne gore ve senıde kankana benzettıklerıne gore bence cırkın degılsın bıcok kısının dedıgı gıbı acaba kendıne guven sorunu mu var acaba

Once kendini sevmelisin ki baskalari da seni sevsin. Erkekler evet once gordukleri sey dis gorunusdur Ve once dis gorunuse bakarlar ama onlari (akilli olanlarindan bahsediyorum hoppala olanlarindan degil) cazibe, konusman, kendini tasiman, egitimin Ve temiz bakimli olman etkiler. Hic gormedin mi bakmaya kiyamayacagin erkeklerin yanlarinda ki hatunlari? Onemli olan kendine guvenmek kendini sevmekdir. Ayrica guzellik goreceli bir kavramdir. Sana guzel gelmeyen baskasina cok guzel gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…