İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
Öncelikle çok klişe olacak ama gerçekten çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Ten renginize uygun makyaj malzemeleri alın, saçlarınız uzunsa biraz kestirmeyi deneyin, farklı modeller kullanın. Teninize uygunsa ombre, balyaj tarzı seyler deneyin. Ne kadınlar görüyoruz, makyajdan sonra tanımakta güçlük çektiğimiz. Anahtar kelimeniz bakım olsun. Bakım bakım bakım! Ötesi yok. Alısverise çıkıp bedeninize uygun kıyafetler alın ayrıca. Fotoğrafınızı görebilirsek makyaj ve sac konusunda ne tarz renklerin uyabilecegine iliskin daha derin yardımcı olabiliriz.İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?
Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?
Canım benim kıyamam.bence sende özgüven eksikliği var çirkin filan değilsin.öyle kızlar görüyorumki yüzüne bakılacak hali yok boya küpü gibi ama özgüveni bi gör sanki dünya güzeli.Fotoğraf atamam amasize çirkinliğimi şöyle anlatayım. üzerinden daha 1 hafta bile geçmedi. bir tane kız kankamla beni birbirimize benzetti. Kankam hemen tepki gösterdi. Ben birilerine benzetilmekten nefret ederim falan dedi. Halbuki başka bir arkadaşım, kankamı bir mankene benzetmişti o zman başkasına benzetilmekten sinir olmamıştı. Sanki bana değil de maymuna benzetilmiş gibi bir tepki verdi.Kırıldım ağlayacak gibi oldum ama ortam müsait değildi.
Concealer al,eğer göz altların çok morsa sana uygun fiyatlı kapatıcılığı iyi olan concealerler önerebilirim,kesinlikle cilde dava havalı bir görünüm kazandırıyorlar.Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?
sevgisz bir ailede büyüdüm. Çocukluktan gelen bir şey işteMehmet günsürün eşini gördün mü? Taş gibi adamı kapmış, öyle güzel bir kadın da değil.
Senin sıkıntın psikolojik de olabilir. Sorunlu bir ailede büyümüş olabilir misin? Ekonomik durumun elveriyorsa bir psikoloğa git.
O zaman yüzüne ne yaparsan yap, olmaz. Önce kafanı değiştireceksin...sevgisz bir ailede büyüdüm. Çocukluktan gelen bir şey işte
Sevdiğim erkeği nasıl kendime çekerim?
bu yazdıgından ben soyle bı sonuc cıkardımFotoğraf atamam amasize çirkinliğimi şöyle anlatayım. üzerinden daha 1 hafta bile geçmedi. bir tane kız kankamla beni birbirimize benzetti. Kankam hemen tepki gösterdi. Ben birilerine benzetilmekten nefret ederim falan dedi. Halbuki başka bir arkadaşım, kankamı bir mankene benzetmişti o zman başkasına benzetilmekten sinir olmamıştı. Sanki bana değil de maymuna benzetilmiş gibi bir tepki verdi.Kırıldım ağlayacak gibi oldum ama ortam müsait değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?