Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor
Evlendiniz mi? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Çevremdeki erkekler çirkşn olduğumu söyledi
ben insanları dış görünüşleri ile yargılamam ama kendimi yargılıyorumInancin insanlarin dış gorunusunu elestirmek, yaratilana kusur bulmak hakkinda neler diyor onu da arastir o halde...
Bana kendine mutsuz olmak icin neden ariyormussun gibi geldi. Umarim yaniliyorumdur, cunku kronik mutsuzluk, fiziksel cirkinlikten cok cok daha felaket bir sey.
Bakın kendimi öyle çirkin görüyorum ki değer verilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum. Kendimi sermiyorum Ama kişiliğimi beğeniyorum karakterimi falan. Fakat erkeklerin umrunda olmuyor kişilik karakter
ben insanları dış görünüşleri ile yargılamam ama kendimi yargılıyorum
Bakın kendimi öyle çirkin görüyorum ki değer verilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum. Kendimi sermiyorum Ama kişiliğimi beğeniyorum karakterimi falan. Fakat erkeklerin umrunda olmuyor kişilik karakter
kendimi sevmeyi başamıyorum.kendini kandırıyorsun,
hangimiz mükemmeliz sence, etrafındaki nişanlı, evli, sevilen kadınlar bak kaç tanesi çok güzel?
yüzü güzele 40 günde, huyu güzele 40 yılda doyulurmuş derler, ki çok doğru.
bence etrafındaki erkeklerin seni sevmeme nedeni, dış görünüşün değil, senin kendini sevmemen,
düşünsene kendini sevmeyen, kendine saygı duymayan birini başkaları neden sevsin ki?
kendimi sevmeyi başamıyorum.
Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.
Sana mı soracağım soruyu sorup sormayacağıma!Madem güvenmiyorsun konuyu neden açıyorsun?
Bizde müneccim b.ku yemedik tipini bilemeyiz öyle değilmi?? nasıl yorum yapacağız ozaman sana ?
Sana mı soracağım soruyu sorup sormayacağıma!
Ben tipimi nasıl düzeltirim diye soru sormamışım. Hoşlandığım kişiyi nasıl etkilerim diye soru sormuşum!
Shiseido kullanıyorum. Bende de gözaltı morlukları ve kuruluk vardı çok önceleri. Başka markaları denemeden bu ürünle başladım. Çok memnunum, hala da kullanıyorum. Fiyatları biraz pahalı ama uzun bi süre kullanılabiliyor.Hangi kremi onerirsiniz ve fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim acaba?
Neden olmasin, erkekler insan degil mi? Cok farkli bir tur degiller.Bakın kendimi öyle çirkin görüyorum ki değer verilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum. Kendimi sermiyorum Ama kişiliğimi beğeniyorum karakterimi falan. Fakat erkeklerin umrunda olmuyor kişilik karakter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?