Kızımın o ana şahit olmasını istemiyorum. Hakaret eden şiddette uygular Emin’im. Asıl kızım için boşanmak istiyorum zatenİş ara görüşmeye git kabul edilirsen konuş ailenle topla eşyalarını ailenin yanına dön.
Maaşınla ailene katkı sağlarsın. Eve temizlik için haftada 1 yardımcı tutarsın hem annen yorulmamış olur hem de torunu ona moral olur.
Hergün korkuyla yaşamaktan bin kat iyidir.
Kızım için falan deme sakın. Kızın annesine şiddet uygulayan hakaret eden bi babayla yaşamasa da olur.
Ya sert bir tepki gösterip eşini adam edeceksin yada bosanacaksin .Kimsenin seni böyle korkutup sindirmesine izin verme.Bıktım yaşadıklarımdan değil kendimden bıktım. Sindirilmiş halimi kendime getirememekten bıktım. Özgüvenimi tekrar kazanmaya çalışmaktan bıktım
3 yıllık evliyim 2 yaşına girmek üzere bi kızım var
Eşim demek istemediğim adam herşeyime müdahale etmeye bayılıyor. Yolda gideriz götünü ne sallaya sallaya yürüyorsun hızlı olsana. Suratımı asarım suratına sıçtırtma şimdi der. Kavgada yedi sülaleme küfreder. Yürümemi konuşmamamı bakmamı giyinmemi herşeyi eleştirir dışarı çıkmak istemez çıkınca da ben ister istemez tedirgin oluyor yine laf söyleyecek diye. Aklımda hep tedirginlik yine bana kızacak mı yine laf söyleyecek mi her dakika her saniye. Eve geldiği an susmaz kafam hep aynı şeyi sorar. Şiddet ben konuşsam susmasam olacak eminim kızım için susuyorum o anı yaşamamak için korkuyorum susuyorum. Ve ben bu korkumdan da bıktım kardeşinin yanında bana bağırır ailemin yanında kenarda köşede sessizce belli etmeden lafını söyler. En ufak bi kavgada hakaret. Ben bunları çekecek kadın değilim. Güçlüyüm ya da güçlüydüm. İstiyorum ki boşanayım dışarı çıktığımda korkmayayım bana laf söyleyecek biri olmasın. Hakaret eden biri olmasın istiyorum.
Üniversite mezunuyum işe girmek istesem mutlakaki bir iş bulurum.kızım küçük bakacak kimse YÖK annem hasta. Ama boşanmaya korkuyorum zamanı var diye düşünüyorum. Annem hasta babam kalp hastası borçları var çalışmadan işe girmeden ailemin yanına gitmek istemiyorum. Birde ben yük olmak istemiyorum. Ailem ile eşimin ailesi aynı mahallede oturuyorlar. Orada durmak isteniyorum. Ama böyle de katlanamıyorum sadece ağlıyorum. Ben bunlara katlanacak kadın değildim şu yüzüme hiç gülmeyen kaderime de lanet ediyorum.
1. Yılımızda bıraktım 20 güne yakın gittim ailemin yanına. Yeminler özürler babamı aramalar. Psiyatriye gitmiş ilaç kullanıyordu. Ben değişeceğini sanmıyorum. İnsanlar diyor biz çok şaşırıyoruz ne kadar sakin bi insan oldu önceden çok sinirliydi diye birde bana sorsunlar. Önceden bu kadar değildi. Ben susmaya başladıkça üstüme çıktı önceden bi laf bi küfür etse susmuyordum şimdi susuyorum kızım etkilenmesin diye.Ya sert bir tepki gösterip eşini adam edeceksin yada bosanacaksin .Kimsenin seni böyle korkutup sindirmesine izin verme.
Eğer kocanı adam etmek istiyorsan şimdi çocuğunu alıp ailene gideceksin boşanmak istediğini söyleyeceksin, gözünü korkutup psikoloğa göndereceksin sana karşı tavrını değiştirecek.
Ya da 2.şık net olup bosanacaksin.
Severek evlendik kıskançlığı vardı. Kıskançlığı yok şuanda.ki artık kıskançlığın kısıtlamanın sevgiden değil de kişilik bozukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Çocuk meselesi çok karışık istemiyordum zaten ve o korunuyordu vajinismustum yenmem için denemeler yapıyorduk sürekli. öyle oldu işte.İyi de çocuğun 2 yaşında ve her şeyi anlıyor. Geçen gün benim üzerime yemek damlamış. Eşim üstün kirlenmiş dedi. Kızım benim annem kirli değil diye babasına cevap verdi. Emin ol senin kızın da bedduaları anlıyor.
Siz bu yaratıkla niye evlendiniz? Görücü usulü mü? Tanıyarak ben bunu düzeltirim diye mi? Bir de hemen çocuk yapmışsınız aceleniz varmış gibi...
İş bakıyor musunuz ? Daha ne kadar bu muameleye dayanabilirsiniz sizce? Şefersiz pislik Allah'dan bulsun belasını.Bana kanser olursun ölürsün inşallah kan kusarsın ölürsün inşallah o pislik hastalıklı ellerinle kızıma dokunamazsın inşallah dedi biraz önce kavga da direksiyona falan vurdu tabi küfürker havada uçuşuyor ağlıyorum diye sus zırlama çocuk etkileniyor diyor kendi küfür ediyor. Normal olduğunu düşünmüyorum
Bakıyordum annem bakacaktı kızıma ama hastalığı çıktı. 6 aydır hastalığı bulunamıyor annemin yeri geliyor adım atamıyor yeri geliyor gözleri görmüyor kararıyor kaç dakika boyunca 2 hafta hastanede yattıda bulamadılar hastalığını. Birşeye az üzülse bile ayakları kızarıyor ateşleniyor yüzü gözü şişiyor. Hele son zamanlarda rüyasında hep ölen akrabalarımızı görüyormuş gel buraya diye çağırıyorlarmış annemi annemde yakında geleceğim diyormuş. Hiçbir şey anlatmıyorum anlatsam bir saniye tutmazlar beni burda. Ama şuan da gitsemde böyle işe yaramaz halde gitmek istemiyorum. Belki de doğru normal düşünmüyorumİş bakıyor musunuz ? Daha ne kadar bu muameleye dayanabilirsiniz sizce? Şefersiz pislik Allah'dan bulsun belasını.
Ama bu kadar hakarete, sürekli korkuya rağmen, hala zamanı var diyorsanız, siz de pek normal değilsiniz sanki.
Canım bak, eğer senin ve çocuğun yediği iki lokma ailene yük olmayacaksa, şu pislik adamın hizmetini göreceğine git annenin hayatını azıcık kolaylaştır. Hem huzurun hem biraz faydan olur. Belki evden bişeyler yaparsın, ya da en azından gelecekte ne yapacağını planlarsın. Her şey hala şu adam ile aynı yatağa girmekten, önüne yemeğini koyup, pis donunu yıkamakdan iyidir bence. Lanetin yüzünü görmez, sesini duymazsın en azından.Bakıyordum annem bakacaktı kızıma ama hastalığı çıktı. 6 aydır hastalığı bulunamıyor annemin yeri geliyor adım atamıyor yeri geliyor gözleri görmüyor kararıyor kaç dakika boyunca 2 hafta hastanede yattıda bulamadılar hastalığını. Birşeye az üzülse bile ayakları kızarıyor ateşleniyor yüzü gözü şişiyor. Hele son zamanlarda rüyasında hep ölen akrabalarımızı görüyormuş gel buraya diye çağırıyorlarmış annemi annemde yakında geleceğim diyormuş. Hiçbir şey anlatmıyorum anlatsam bir saniye tutmazlar beni burda. Ama şuan da gitsemde böyle işe yaramaz halde gitmek istemiyorum. Belki de doğru normal düşünmüyorum
Kendinize önce bi iş bulun, sonra da o azmanı hayvanat bahçesine bağışlayın.
Eşiniz normal değil hasta onu anladık ama sizinde ondan kalır yanınız yok.Bakıyordum annem bakacaktı kızıma ama hastalığı çıktı. 6 aydır hastalığı bulunamıyor annemin yeri geliyor adım atamıyor yeri geliyor gözleri görmüyor kararıyor kaç dakika boyunca 2 hafta hastanede yattıda bulamadılar hastalığını. Birşeye az üzülse bile ayakları kızarıyor ateşleniyor yüzü gözü şişiyor. Hele son zamanlarda rüyasında hep ölen akrabalarımızı görüyormuş gel buraya diye çağırıyorlarmış annemi annemde yakında geleceğim diyormuş. Hiçbir şey anlatmıyorum anlatsam bir saniye tutmazlar beni burda. Ama şuan da gitsemde böyle işe yaramaz halde gitmek istemiyorum. Belki de doğru normal düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?