Boşanmak her daim aklımdaydı zaten kızım için katlanmayacağım yanlış anlaşılmasın. Kafamda son aylarda kurduğum planım vardı zaten işe girip bi kaç ay para biriktirecektim. Sonra çekip gidecektim bu pisliğin yanından. Ama bu 4 günde bana dediği laflar hakaretler ailemin arkasından iki yüzlülük yapması bütün beni özgüvenimi bitirdiKızım için diyorsun da kızın ileride babasının her daim annesine, anneannesine, dedesine hakaret edildiğini duyduğu için, ebeveynlerinin sürekli kavga ettiğini gördüğü için sana teşekkür etmeyecektir. "Keşke annem babam boşansaydı da kavgalarını dinlemeseydim, babamın anneme vurduğunu görmeseydim" diyen o kadar çok çocukla konuştum ki. Çocuklar mutlu bir ailede büyümek ister, ne olursa olsun. Ve düşündüğünüzden çok daha zekiler. O çocuk babası ve annesinin mutsuz bir evlilik sürdürdüğünün farkındadır.
Boşanmak her daim aklımdaydı zaten kızım için katlanmayacağım yanlış anlaşılmasın. Kafamda son aylarda kurduğum planım vardı zaten işe girip bi kaç ay para biriktirecektim. Sonra çekip gidecektim bu pisliğin yanından. Ama bu 4 günde bana dediği laflar hakaretler ailemin arkasından iki yüzlülük yapması bütün beni özgüvenimi bitirdi
O çok pislik bir adam. Pislikleşince ucu olmuyor onun. Emin’im ki boşanma zamanında da çok pislikler adilikler yapacakKızınız evde yokken bi manyaklaşıp cinnet gecirip terliksiz donsuz evden kovun .İcinizden bi canavar cıksın .Bidaha da birsey yapamaz .
Bakıyordum annem bakacaktı kızıma ama hastalığı çıktı. 6 aydır hastalığı bulunamıyor annemin yeri geliyor adım atamıyor yeri geliyor gözleri görmüyor kararıyor kaç dakika boyunca 2 hafta hastanede yattıda bulamadılar hastalığını. Birşeye az üzülse bile ayakları kızarıyor ateşleniyor yüzü gözü şişiyor. Hele son zamanlarda rüyasında hep ölen akrabalarımızı görüyormuş gel buraya diye çağırıyorlarmış annemi annemde yakında geleceğim diyormuş. Hiçbir şey anlatmıyorum anlatsam bir saniye tutmazlar beni burda. Ama şuan da gitsemde böyle işe yaramaz halde gitmek istemiyorum. Belki de doğru normal düşünmüyorum
Evet bahane yapıyorum. Korkuyorum çünkü. Şimdi çıksam şu evden babam annem oturur ağlar kızım sen neler yaşamışsın diye. Boşanma aşamasında pislik yapar diye korkuyorum aileme saygısızlık yapar bizi rezil eder diye korkuyorum.neden buna gücüm yok neden işe girince boşanacağım diyorum belki de o zaman da yapmayacağım bunu tek emin olduğum şey böyle yaşamak istemediğimKreş denilen birşey var. O olmadi, bakici bakabilir. Torun ile annenin moreli düzelebilir. Sen kendini güclü tuttuğunda, annende güclü olur.
Farkindamisin hep bahaneler yaratiyorsun? Yok işim yok, annem hasta,..
Unutma, kizinin o evlilikte kaldiği her gün onun için bir travmadir. Bu tür evlilikler çocuklarda çok ağir yaralara sebep oluyorlar. Sanma ki çocuk, anlamiyor diye. Bir çocugun ilk 3 yili çok önemli. Bir bebek bile ortamdaki stressi anlayip ağlar, kaldi ki 2 yaşindaki bir kiz.
Seçim senin. Bu bahanelerin arkasinda saklanacakmisin yoksa çocugun içik boşancakmisin?
Evet bahane yapıyorum. Korkuyorum çünkü. Şimdi çıksam şu evden babam annem oturur ağlar kızım sen neler yaşamışsın diye. Boşanma aşamasında pislik yapar diye korkuyorum aileme saygısızlık yapar bizi rezil eder diye korkuyorum.neden buna gücüm yok neden işe girince boşanacağım diyorum belki de o zaman da yapmayacağım bunu tek emin olduğum şey böyle yaşamak istemediğim
Evde bile o bağırınca ben sus diyorum. Genelde kızım uyuduğunda tartışıyoruz tartışma sayılırsa çünkü o bağırıyor ben sadece sus bağırma millet var çocuk var diyorum. Komşuların sesi duymasından bile utanıyorum neden böyleyim bilmiyorumAnnenler 1 gün ağlar 2 gün ağlar, 3üncü gün bitti. Insanlar evladini kaybediyor, anne babalarini kaybediyor. Insan oğul herşeye alişiyor. Hayat bunu gerektiriyor çünkü.
Eşin şimdide pislik yapiyor, o zaman yapsa ne olacak. En fazla iftira atar. Atsin. El ne düşünürse düşünsün. Senin kizinin psikolojisinden daha önemli değil el.
Ki elde 1, 2 gün konuşur sonrada başka bir konu bulur konuşmak için. Lütfen kizin için boşan o adamdan. Sen şimdi özgüvensiz olduğunu his ederken, kizin kendisini nasil his ettiğini düşünüyorsun? Ayni evde yaşiyorsunuz. O hakaretleri, o gerginliği oda his ediyor ve duyuyor.
kaderinize lanet etmenizi anlamadım..Bıktım yaşadıklarımdan değil kendimden bıktım. Sindirilmiş halimi kendime getirememekten bıktım. Özgüvenimi tekrar kazanmaya çalışmaktan bıktım
3 yıllık evliyim 2 yaşına girmek üzere bi kızım var
Eşim demek istemediğim adam herşeyime müdahale etmeye bayılıyor. Yolda gideriz götünü ne sallaya sallaya yürüyorsun hızlı olsana. Suratımı asarım suratına sıçtırtma şimdi der. Kavgada yedi sülaleme küfreder. Yürümemi konuşmamamı bakmamı giyinmemi herşeyi eleştirir dışarı çıkmak istemez çıkınca da ben ister istemez tedirgin oluyor yine laf söyleyecek diye. Aklımda hep tedirginlik yine bana kızacak mı yine laf söyleyecek mi her dakika her saniye. Eve geldiği an susmaz kafam hep aynı şeyi sorar. Şiddet ben konuşsam susmasam olacak eminim kızım için susuyorum o anı yaşamamak için korkuyorum susuyorum. Ve ben bu korkumdan da bıktım kardeşinin yanında bana bağırır ailemin yanında kenarda köşede sessizce belli etmeden lafını söyler. En ufak bi kavgada hakaret. Ben bunları çekecek kadın değilim. Güçlüyüm ya da güçlüydüm. İstiyorum ki boşanayım dışarı çıktığımda korkmayayım bana laf söyleyecek biri olmasın. Hakaret eden biri olmasın istiyorum.
Üniversite mezunuyum işe girmek istesem mutlakaki bir iş bulurum.kızım küçük bakacak kimse YÖK annem hasta. Ama boşanmaya korkuyorum zamanı var diye düşünüyorum. Annem hasta babam kalp hastası borçları var çalışmadan işe girmeden ailemin yanına gitmek istemiyorum. Birde ben yük olmak istemiyorum. Ailem ile eşimin ailesi aynı mahallede oturuyorlar. Orada durmak isteniyorum. Ama böyle de katlanamıyorum sadece ağlıyorum. Ben bunlara katlanacak kadın değildim şu yüzüme hiç gülmeyen kaderime de lanet ediyorum.
Canim benim ya kiyamm Allah yolunu açık etsin bir an evvel ayaklarının üstünde dur ve boşa şu herifiBıktım yaşadıklarımdan değil kendimden bıktım. Sindirilmiş halimi kendime getirememekten bıktım. Özgüvenimi tekrar kazanmaya çalışmaktan bıktım
3 yıllık evliyim 2 yaşına girmek üzere bi kızım var
Eşim demek istemediğim adam herşeyime müdahale etmeye bayılıyor. Yolda gideriz götünü ne sallaya sallaya yürüyorsun hızlı olsana. Suratımı asarım suratına sıçtırtma şimdi der. Kavgada yedi sülaleme küfreder. Yürümemi konuşmamamı bakmamı giyinmemi herşeyi eleştirir dışarı çıkmak istemez çıkınca da ben ister istemez tedirgin oluyor yine laf söyleyecek diye. Aklımda hep tedirginlik yine bana kızacak mı yine laf söyleyecek mi her dakika her saniye. Eve geldiği an susmaz kafam hep aynı şeyi sorar. Şiddet ben konuşsam susmasam olacak eminim kızım için susuyorum o anı yaşamamak için korkuyorum susuyorum. Ve ben bu korkumdan da bıktım kardeşinin yanında bana bağırır ailemin yanında kenarda köşede sessizce belli etmeden lafını söyler. En ufak bi kavgada hakaret. Ben bunları çekecek kadın değilim. Güçlüyüm ya da güçlüydüm. İstiyorum ki boşanayım dışarı çıktığımda korkmayayım bana laf söyleyecek biri olmasın. Hakaret eden biri olmasın istiyorum.
Üniversite mezunuyum işe girmek istesem mutlakaki bir iş bulurum.kızım küçük bakacak kimse YÖK annem hasta. Ama boşanmaya korkuyorum zamanı var diye düşünüyorum. Annem hasta babam kalp hastası borçları var çalışmadan işe girmeden ailemin yanına gitmek istemiyorum. Birde ben yük olmak istemiyorum. Ailem ile eşimin ailesi aynı mahallede oturuyorlar. Orada durmak isteniyorum. Ama böyle de katlanamıyorum sadece ağlıyorum. Ben bunlara katlanacak kadın değildim şu yüzüme hiç gülmeyen kaderime de lanet ediyorum.
Bence de aynen arkadasa katiliyorum .sizde altta kalmayin, bu tarz konularda herkese ayni seyi yaziyorum ama bu tarz erkeklerin anlayacagi dil altta kalmamak. Korkmayin ve o size her hakaret ettiginde karsilik verin. Ama asla geri cekilip pes etmeyin. Size soyleyecegi hakaretleri ustunuze alinmayin ve moralinizi bozup, aglayip daha fazla ustunuze gelmesine izin vermeyin. Siddet uygulamakla tehdit ederse sizde onu terkedeceginiz soyleyin onun gibi bir psikopati sizden baska kimsenin cekemeyecegini soyleyin, Polis cagiririm diyin darp raporu alirim diyin, ailesine cevresine hatta is yerine rezil etmekle tehdit edin. Ne bicim erkekler ya gucleri evde ki masum karilarina yetiyor, cocuk icin sustugunuzu biliyor ama bir kereden cocukta etkilenmez baska odaya goturun, gerekirse uyurken sizde karsilik verin. Sizi gucsuz bulmus ezdikce eziyor. Sizi koseye slklstirdigini dusunuyor, ondan baska gidecek yerinizin olmadigini dusuniyor. En kotu cocugu alir ailenize gidersiniz. En fazla iki gun uzulurler sonra ondan kurtuldugunuz icin sevinirler. Narsist herif!Kızınız evde yokken bi manyaklaşıp cinnet gecirip terliksiz donsuz evden kovun .İcinizden bi canavar cıksın .Bidaha da birsey yapamaz .
Yok susmayacağım işte. Biz başlarda kavga ettiğimizde bende susmuyordum kesinlikle. Sonra çocuğumuz oldu. Aramızda kavga ses yükselmesi olursa diğeri uyarsın sussun uzatmayalım çocuk etkilenmesin diye kararlaştırdık. Bir baktım ki hep susan ben olmuşum şu 2 sene içinde ben sustum diye adam coşmuş ağzına geleni saymış hale gelmiş. Benim özgüven sıfır olmuşBence de aynen arkadasa katiliyorum .sizde altta kalmayin, bu tarz konularda herkese ayni seyi yaziyorum ama bu tarz erkeklerin anlayacagi dil altta kalmamak. Korkmayin ve o size her hakaret ettiginde karsilik verin. Ama asla geri cekilip pes etmeyin. Size soyleyecegi hakaretleri ustunuze alinmayin ve moralinizi bozup, aglayip daha fazla ustunuze gelmesine izin vermeyin. Siddet uygulamakla tehdit ederse sizde onu terkedeceginiz soyleyin onun gibi bir psikopati sizden baska kimsenin cekemeyecegini soyleyin, Polis cagiririm diyin darp raporu alirim diyin, ailesine cevresine hatta is yerine rezil etmekle tehdit edin. Ne bicim erkekler ya gucleri evde ki masum karilarina yetiyor, cocuk icin sustugunuzu biliyor ama bir kereden cocukta etkilenmez baska odaya goturun, gerekirse uyurken sizde karsilik verin. Sizi gucsuz bulmus ezdikce eziyor. Sizi koseye slklstirdigini dusunuyor, ondan baska gidecek yerinizin olmadigini dusuniyor. En kotu cocugu alir ailenize gidersiniz. En fazla iki gun uzulurler sonra ondan kurtuldugunuz icin sevinirler. Narsist herif!
Lutfen surekli mutsuzluk, endiseyle yasamayin , hayati kendinize zindan etmeyin. Siz bunlari yasamak icin evlenmediniz. Siz bu dunyaya psikopat bir adami omur boyu cekmek icin gelmediniz. Anneniz hasta bile olsa siz ise girdiginizde bir iki ay bakabilir. Sizde is basvurularina baslayin. Biraz para biriktiri sonra cocugunuzu krese verirsiniz.
Ne yaptınız Peki nasıl kurtuldunuz bu hayattanAaa!... Benim eşime ne kadar da benziyor! Siz de bana...
Ne yaptınız Peki nasıl kurtuldunuz bu hayattan
Kurtulamadım, çırpınıyorum hala! Doktora gitmeye karar verdim. Şu an annemlerin evindeyim...Ne yaptınız Peki nasıl kurtuldunuz bu hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?