Kendimi Bitirdim

Boşanmak her daim aklımdaydı zaten kızım için katlanmayacağım yanlış anlaşılmasın. Kafamda son aylarda kurduğum planım vardı zaten işe girip bi kaç ay para biriktirecektim. Sonra çekip gidecektim bu pisliğin yanından. Ama bu 4 günde bana dediği laflar hakaretler ailemin arkasından iki yüzlülük yapması bütün beni özgüvenimi bitirdi

Neden kendini suçlu hissederek onun amacına ulaşmasına izin veriyorsun? Onun amacı zaten bu, seni sindirerek kendisine bağlanarak çıkış yolu bulamamanı sağlamak. Bu hayatta seni senden başkası kurtaramaz. Korkması gereken, çekinmesi gereken sen değilsin ki, o. Bu yaşadığın psikolojik şiddet, fiziksel şiddetin de eklenmeyeceğinin garantisi yok. Kimse boşanmak için evlenmez ama işler yolunda gitmiyorsa kendini düşünmen gerekir. Sorumluluğun altında olan bir çocuk var, ona mutlu bir ortam sunman annelik vazifendir.

Kimseyi beğenmez herşeye bi neden bulur. Memnun değildir hayattan her gün eve gelir hastayım der. Sürekli uzanıp tvizleyeyeyim kimse bana karışmasın der. En ufak bi kavga da sus şimdi ecdadını diye başlar küfüre

Kızınız evde yokken bi manyaklaşıp cinnet gecirip terliksiz donsuz evden kovun .İcinizden bi canavar cıksın .Bidaha da birsey yapamaz .
O çok pislik bir adam. Pislikleşince ucu olmuyor onun. Emin’im ki boşanma zamanında da çok pislikler adilikler yapacak

Kreş denilen birşey var. O olmadi, bakici bakabilir. Torun ile annenin moreli düzelebilir. Sen kendini güclü tuttuğunda, annende güclü olur.

Farkindamisin hep bahaneler yaratiyorsun? Yok işim yok, annem hasta,..

Unutma, kizinin o evlilikte kaldiği her gün onun için bir travmadir. Bu tür evlilikler çocuklarda çok ağir yaralara sebep oluyorlar. Sanma ki çocuk, anlamiyor diye. Bir çocugun ilk 3 yili çok önemli. Bir bebek bile ortamdaki stressi anlayip ağlar, kaldi ki 2 yaşindaki bir kiz.

Seçim senin. Bu bahanelerin arkasinda saklanacakmisin yoksa çocugun içik boşancakmisin?

Evet bahane yapıyorum. Korkuyorum çünkü. Şimdi çıksam şu evden babam annem oturur ağlar kızım sen neler yaşamışsın diye. Boşanma aşamasında pislik yapar diye korkuyorum aileme saygısızlık yapar bizi rezil eder diye korkuyorum.neden buna gücüm yok neden işe girince boşanacağım diyorum belki de o zaman da yapmayacağım bunu tek emin olduğum şey böyle yaşamak istemediğim

Annenler 1 gün ağlar 2 gün ağlar, 3üncü gün bitti. Insanlar evladini kaybediyor, anne babalarini kaybediyor. Insan oğul herşeye alişiyor. Hayat bunu gerektiriyor çünkü.

Eşin şimdide pislik yapiyor, o zaman yapsa ne olacak. En fazla iftira atar. Atsin. El ne düşünürse düşünsün. Senin kizinin psikolojisinden daha önemli değil el.

Ki elde 1, 2 gün konuşur sonrada başka bir konu bulur konuşmak için. Lütfen kizin için boşan o adamdan. Sen şimdi özgüvensiz olduğunu his ederken, kizin kendisini nasil his ettiğini düşünüyorsun? Ayni evde yaşiyorsunuz. O hakaretleri, o gerginliği oda his ediyor ve duyuyor.

Evde bile o bağırınca ben sus diyorum. Genelde kızım uyuduğunda tartışıyoruz tartışma sayılırsa çünkü o bağırıyor ben sadece sus bağırma millet var çocuk var diyorum. Komşuların sesi duymasından bile utanıyorum neden böyleyim bilmiyorum

kaderinize lanet etmenizi anlamadım..
siz çiziyorsunuz şuan kaderinizi..
nekadar oluru varsa siz ama diye engellemişsiniz..
iş bulmak kolay ama iş başvurusu yapana
ailenizin borcu siz evliykende var siz çalışana kadar nafaka alınca kimseye yük olmazsınız...
aynı mahalle de oturmak mı taşınırsınız ama o adamı terbiye edemezsiniz degiştiremezsiniz kısacası aile terbiyesi almamış kahve agzı ile yetişmiş biri ile boşa zaman kaybediyorsunuz..
en kötüsü ne biliyor musunuz
kızınız o babası gb bir erkegin annesine yaptıgı kötülüğe maruz kalmasına şahitlik edecek...
siz bir ayaga kalkın KADERİNİZ aklınızla bir olsun

Canim benim ya kiyamm Allah yolunu açık etsin bir an evvel ayaklarının üstünde dur ve boşa şu herifi

Kızınız evde yokken bi manyaklaşıp cinnet gecirip terliksiz donsuz evden kovun .İcinizden bi canavar cıksın .Bidaha da birsey yapamaz .
Bence de aynen arkadasa katiliyorum .sizde altta kalmayin, bu tarz konularda herkese ayni seyi yaziyorum ama bu tarz erkeklerin anlayacagi dil altta kalmamak. Korkmayin ve o size her hakaret ettiginde karsilik verin. Ama asla geri cekilip pes etmeyin. Size soyleyecegi hakaretleri ustunuze alinmayin ve moralinizi bozup, aglayip daha fazla ustunuze gelmesine izin vermeyin. Siddet uygulamakla tehdit ederse sizde onu terkedeceginiz soyleyin onun gibi bir psikopati sizden baska kimsenin cekemeyecegini soyleyin, Polis cagiririm diyin darp raporu alirim diyin, ailesine cevresine hatta is yerine rezil etmekle tehdit edin. Ne bicim erkekler ya gucleri evde ki masum karilarina yetiyor, cocuk icin sustugunuzu biliyor ama bir kereden cocukta etkilenmez baska odaya goturun, gerekirse uyurken sizde karsilik verin. Sizi gucsuz bulmus ezdikce eziyor. Sizi koseye slklstirdigini dusunuyor, ondan baska gidecek yerinizin olmadigini dusuniyor. En kotu cocugu alir ailenize gidersiniz. En fazla iki gun uzulurler sonra ondan kurtuldugunuz icin sevinirler. Narsist herif!
Lutfen surekli mutsuzluk, endiseyle yasamayin , hayati kendinize zindan etmeyin. Siz bunlari yasamak icin evlenmediniz. Siz bu dunyaya psikopat bir adami omur boyu cekmek icin gelmediniz. Anneniz hasta bile olsa siz ise girdiginizde bir iki ay bakabilir. Sizde is basvurularina baslayin. Biraz para biriktiri sonra cocugunuzu krese verirsiniz.

Yok susmayacağım işte. Biz başlarda kavga ettiğimizde bende susmuyordum kesinlikle. Sonra çocuğumuz oldu. Aramızda kavga ses yükselmesi olursa diğeri uyarsın sussun uzatmayalım çocuk etkilenmesin diye kararlaştırdık. Bir baktım ki hep susan ben olmuşum şu 2 sene içinde ben sustum diye adam coşmuş ağzına geleni saymış hale gelmiş. Benim özgüven sıfır olmuş

Böyle insanlar çevrelerindeki insanları da hasta ederler. Bir yerden sonra iyice alışırsınız ve zihniniz artık bunu normalleştirmeye çalışır. Hasta olduğunuzu farketmezsiniz bile inanın. İşte asıl o zaman tam olarak bitmiş olursunuz. Lütfen sağduyunuzu kaybetmeden çıkın o evden. Siz bekledikçe o cesaret gelmeyecek aksine giderek yok olacak.

Yalnız değilsin bunu bil. Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalan birçok kişi var. Emin ol ki karşı koyanlar hayatta kalıyor. Karşı çık,lafını söyle ama kendine dikkat et. Başına birşey gelsin istemem. Çalış ve ayaklarının üzerinde dur Davranışları hala aynıysa oturup konuş. Anlamıyorsa uzatma. Özgüvenini çalışarak ve sosyal çevre edinerek kazanabilirsin. Bazıları güçlü kadın sever. Sonra da bunları ona teker teker yedirirsin. Hayata bir kez geliyorsun. Bakmışsın yıllar geçmiş ama elinde sömürülen bri hayat kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…