Kendimi Bitirdim

Açıklamaya gerek yok, bu kadar öfkelenecem kadar bir şey yapmış olamazsınız zaten.
Kendiyle sorunu var eşinizin.

Rabbim yardımcın olsun

Şiddeti bir şekilde belgele, tazminatını ve nafakanı al. Adamı evden kov, zaten kiranı karşılar tazminatın.

Şiddeti bir şekilde belgele, tazminatını ve nafakanı al. Adamı evden kov, zaten kiranı karşılar tazminatın.
Alsın evini başına çalsın ben ailemle başka bir yere taşınacm

Boşanıp bir bakıcıyla annenize yerleşmeniz mümkün değil mi? Bebeğe anneniz öğleye kadar baksa, kadın da öğleden sonra gelip, siz işten gelince gitse mesela..
Eğitimli bir insanın bu kadar çaresiz olmasına ayrı bir üzüldüm. İnşallah Stockholm sendromu değildir..

evlendikten sonra böyle mi oldu eşiniz cekilicek gibi değil cok haklisiniz allah hayırlı bir yol mutlaka acıcaktir size sabirla duayla bekleyin

Kadın olmak ne kadar zor! Ağladım okurken... Biz çözmek için bu kadar uğraşırken hödüklerin rahatlığı!

Küfür, hakaret işin içine girince çok çirkinleşiyor her şey.
İnsan hiç sevdiğine hakaret eder mi üzer mi bu şekilde?
Korkarım eşinizin size ne saygısı ne sevgisi var.
Bu durumda gitmek en güzeli.
Umarım şartlarınız bir an evvel oluşur ve kurtulursunuz.

yarin kiziniz buyudugunde sustugunuz icin sizi takdir etmeyecek bilin istedim kendimden biliyorum

evlendikten sonra böyle mi oldu eşiniz cekilicek gibi değil cok haklisiniz allah hayırlı bir yol mutlaka acıcaktir size sabirla duayla bekleyin
Kıskançlığı vardı. Küfürü yoktu.

Karşınızdaki kişi sizi manipüle etmiş. http://bekar-anne.com/psikolojik-manipulasyon-kisilik-bozuklugunun-en-kuvvetli-silahi lütfen okuyun. Benzer şeyler yaşadım ve iyi niyetlerimin sömürülmesine uzun süre izin verdim. Ben de kendimi suçladım, gitme gücünü uzun süre bulamadım kendimde. Sonra bir gün ciddi bir şiddet uyguladı bana. Kendime getirdi bu beni. Bana kıyabilen, gözyaşlarıma sevgime iyi niyetime rağmen acımasızca bir eşya atar gibi ,yastık yumruklar gibi beni döven o adamda hiçbir sevgi bulamazdım. Olan da yitirilirdi. Kadınsın gücün yetemez o an o kişiye. Ayaklarımda derman kalmamıştı o son hadsizlikleri yapmasa belki çıkamazdım o evden. Sonra çıktım. O halde şehir değiştirdim. Hemen davamı açtım. Kitaplarımı okudum, eski kalbime şifa veren unuttuğum şarkılarımı dinledim. Gezdim, hayvanları sevdim, annemin kucağında teselli buldum... Yeni anlıyorum başıma ne geldiğini. Kurtul o evden. Çık.Asla arkana bakma. O ypamam dediklerini nasıl yapacaksın gör bak. Göründüğünden bildiğinden de güçlüsün inan bana...

Kızınız için ayrılmıyorsunuz. Peki kızınız anne baba arasındaki mutsuzluğu, gerginliği hissetmiyor mu? Evdeki sevgisizliğin ve sizin sürekli diken üstünde korka korka hareket ettiğinizi anlamıyor mu sanıyorsunuz?

Mutsuz bir evliliğin meyvesi olarak söylüyorum ki kızınız için yapacağınız en güzel şey boşanmak olur.

Bende bu gücü göremiyorum kendimde çok kızıyorum kendime bu evden gitmemle birlikte değiştirmem gereken çok şey var. Öncelikle annemlerin oradan taşınması çok güçlü olmam lazım bunları başarmam için. Bu kapıdan çıktığımda geçtiğimiz yollardan adım atmak dahi istemiyorum. Ama psikolojim iyi değil farkındayım yapamam gibi geliyor. 3 yıldır evdeyim çalışmadım. Sosyaliğim bitti nerdeyse. Bi işe girsem bi çevre insan görsem yaşadığım hayatın durumunu daha iyi kavrayacağım

Bence bi işe girmeden bosan. O cirkef gelir seni işinde gücündeyken rezil eder oralarda. Iyice ozguvenin zedelenir. Bosanma surecini daha iyi takip edersin. Evladınla mesgul olursun evde annene yardımcı olursun kadinin yukunu alırsın sofraya iki tabak fazla koyuverirler olur biter hic mi birikmisin yok. O evde yokken eskicilere sativer esyalari ve cek git :)

Bu sendeki piskopatin yaşlanmiş halide annemde var. Annem 8 yillik evli .Adam 75 yaşinda. Dışardan bakinca tontiş dede sanirsin . Ama hergun küfür hakaret. 2 dak kapiyi gec actin küfürlerle eve girer. Kabiz oldun wc den cikamadin tuvalaeti basar. Daha neler. Bir gun bir arkadaşinin yaninda bagiriyor. Oda ayip degilmi neden boyle yapiyorsun deyince bu kadinlara yuz vermiceksin sindireceksin .yoksa tepene çikarlar diyor......En son yaptiginda annemi aldik .Şimdi telefonda yeminler ediyor bir daha yapmicakmiş . Ama bu kacinci yeminleri. En garibi bizim akrabalari arayip annemi sucluyor. Kendini melek gibi gösteriyor . Akrabalar anneme dön evine,2 kufürden ne olurmuş ,evlenmeyeydin diyorlar. Yani diyecegim bu piskopatlar degişmez 7 sinde neyse 70 indede ayni olurlar.. Allah yardimcin osun .inşallah tez zamanda kurtulursun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…