- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Yarın koycam nasipse annem gibi bir kadın bile bunla yapamiycaksin dedi ...çok acı bu durumda olmak elimden geleni yapardım oysaki babamız kendini niye böyle bir misyona soktu anlamadım gitsin ona göre o uzaktayken konuşup dava accam gerekirse cikmiycam evden diye evi satmak ta kiraya vermekte çözüm değil adam kendini ömürboyu onlara adadıDaha ne bekliyorsun? Eve serh koydur. Ama hemen simdi. Saniye bekleme. Senin evlatlarin var. Cocuklarin var. Adam kendi degil kardesinin karisini cocugunu düsünüyo. Yok serh koyaraam aram acilir yok düzelmez. Adam seni takmiyo ki, adamin derdi kardesleri esleri onlarin cocuklari. Enayiyi de bulmus calisir bakar nasilsa yamuk prenses
Yok olmaz bu kardeşler herşeyi çeviriyor belkide kimse buna böyle biseyde demedi ama nedense bu ahde vefaligi abartıp.kendini tüm zorlukların kaldiraci olarak görüyor niye böyle bir psikolojiye büründü anlamadım ben gerekirse kendi evimde kiraci olup 1.500 vereyim kabul etmezki ya düşünün bunu bile teklif etcem ama serhkoycan insallah ...sonra baktım olmuyo ayni kafada sevdiğim adamdan ayrilcam cocuklarim için bunu bile yazarken ağlıyorum hiç böyle tahmin etmemiştim allah benimde evladlatiminda yardımcısı olsunEsiniz hala ciddi bir travma yaşıyor gibi. Durum çok ciddi. Keşke kabul etse de bir uzman yardımı alsanız yoksa eşiniz ne zaman nasıl kendine gelir belli olmaz. Eşinizin diğer kardeşleri, anne babasıyla konuşsanız, durumu anlatıp onların eşinizle konuşmasını isteseniz etkisi olmaz mi acaba?
İyi de eşiniz bu kardeş olayından önce de pek düşünceli biri değilmiş ki anladığım kadarıyla. Basbayağı aileci. Fikrinizi sormaması da ayrı itici.Yok olmaz bu kardeşler herşeyi çeviriyor belkide kimse buna böyle biseyde demedi ama nedense bu ahde vefaligi abartıp.kendini tüm zorlukların kaldiraci olarak görüyor niye böyle bir psikolojiye büründü anlamadım ben gerekirse kendi evimde kiraci olup 1.500 vereyim kabul etmezki ya düşünün bunu bile teklif etcem ama serhkoycan insallah ...sonra baktım olmuyo ayni kafada sevdiğim adamdan ayrilcam cocuklarim için bunu bile yazarken ağlıyorum hiç böyle tahmin etmemiştim allah benimde evladlatiminda yardımcısı olsun
O benim ustume canım babam yarı parasını verince benim ustume yaptimSizin o yazlık ne oldu? Adam onu da satmış olmasın?
Hep öyleydi hep kendi kararlarını kendi verirdi düğün de takilan takıları bile almamayı benimkileri onlara vermeyi hangi arabayı alcagini hangisini satcagini o karar verirdi daha doğru onlar diyelim ama severek evlendim bunu görüp uzuluyordum ama diğer güzel huylarini görüp teselli ediyodum kendimi bu son yaptığı çok fazla oldu ama orda evladlatimin hakkida devreye girince bir dur orda bakalim okadar da enayi degilimİyi de eşiniz bu kardeş olayından önce de pek düşünceli biri değilmiş ki anladığım kadarıyla. Basbayağı aileci. Fikrinizi sormaması da ayrı itici.
Edicem serh koycambaktım işler cirkinlesiyor resti cekcem evden çıkmıyorum diycemKarar verdiysen hızlı hareket etmeni tavsiye ederim. Bi tanıdığın eşi böyle bişey oldu hemen hesapları boşalttı. Karısını çocuklarını ortada bıraktı. Evet böyle adamcıklar var. Hızlı hareket et gerideki malları kurtar
Yarın koycam nasipse annem gibi bir kadın bile bunla yapamiycaksin dedi ...çok acı bu durumda olmak elimden geleni yapardım oysaki babamız kendini niye böyle bir misyona soktu anlamadım gitsin ona göre o uzaktayken konuşup dava accam gerekirse cikmiycam evden diye evi satmak ta kiraya vermekte çözüm değil adam kendini ömürboyu onlara adadı
O benim ustume canım babam yarı parasını verince benim ustume yaptim
Evet canım çok zor bir durumdayım yuvami bozucak şimdi kiraya vercez diyor eşyaları da alabildimizi alcaz diyor parayı onlara gondercez diyor artı elimden geldiğinide yapcam diyor ve bir yuva yıkılır arkadaşlar sanırım dayanamiycam bu iskenceye
Yarın koycam nasipse annem gibi bir kadın bile bunla yapamiycaksin dedi ...çok acı bu durumda olmak elimden geleni yapardım oysaki babamız kendini niye böyle bir misyona soktu anlamadım gitsin ona göre o uzaktayken konuşup dava accam gerekirse cikmiycam evden diye evi satmak ta kiraya vermekte çözüm değil adam kendini ömürboyu onlara adadı
Aynen öyle. Kadının parasıyla, emeğiyle kahramanlık yapıyor.Kolaysa ayrılsın. Çocukların düzeni bozulmasın diye ev sizde kalsın. İki çocuk için nafaka ödesin. Sonra ayrı eve çıktığı için kendi kirasını ödesin. Sonra karnını doyursun, kaldığı evin faturalarını ödesin. Bu sırada memur maaşı biter zaten. Ama bitmezse, kardeşinin borcu için sattığı arabanın 80,000 TL borcunu ödesin. Ondan sonra kime yardım edebiliyor bakalım.
Aynen öyle. Kadının parasıyla, emeğiyle kahramanlık yapıyor.
Öncelikle basınız sagolsun allah rahmet etsin ..Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya
Olaylar hiç anlatıldığı gibi görünmüyor .bu işin içinde başka iş var ,bence ..Sorunda o zaten haberim yok daha kaynim yaşarken evimi sat borcun varsa demiş yeterince esimin karakterini yansıtan bir cümle olduğunu düşünüyorum daha anlatmama gerek yok sanirim
MerhabaAynen öyle canim bir yuva yikilcak sanırım çünkü her gun dozunu biraz daha artırıyor oysa ben onu seviyofum tüm sacmalamalarina rağmen ...sende anliyosun dimi dayancak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?