Kendimi boğmadan önce size bi danisayim

Araba falan neyse de ev satılmasına kesinlikle razı olma..
Toplanıp öteki kardeşlerle konuşun. Nasıl olsa ödeyen var diye ses etmiyorlar demekki..
Hepsi toplanıp reddi miras davası açsın..

eşiniz sadece kendisi yapmak istemiyosa tüm mirasçılar birlikte reddi miras yapsınlar, herhangi bir borç ödemek zorunda kalmazlar.
Yok kurumlara değil kişilere borç takımlara ona buna esnafa sanırım yoksa reddi miras yaparlardı dört kardeside hukukcu çünkü de ihale niye bize kaldi anlamadım ben de mi cirkeflik yapmalıyım arabayı parayı verdi helali hoş olsun dedik ev nedir Ya oldu olcak bobreklerimide satsin yani

Esnafa ev sattıracak kadar ne borcuymuş bu? Bence bu işin içinde bi iş var.. Konuşun derim.. Ve kesinlikle ev falan vermeyin.

Ölüm yeniyse acısı tazedir.Ölüm şeklinden dolayıda kendinide suçluyo olabilir kardeşimin yanında olamadım yardımcı olamadım gibisinden.
Bu konuda haklisin heralde ama benim suçum ne geride kalan yetimlere elbet sahip cikcaz ama benim evladlarimin eviylede olmazki konussam beni kimbilir nasıl acgozlulukle suçlar

Tapuya her şeyi göze alıp serh koymalimiyim acaba oturup konusulcak bi hali yok Su an tamamen hayattan soğumuş ve çok sinirli sonra ogrenirse bunu yaptığımı evliliği bitirmez ama ömrü hayatı boyunca yuzume bakmaz öyle bir kini varki

Annesi babası yok mu sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü?
Sen değil de o konuşsa

bak arkadaşım para pul tamam geri yerine konur ama senin de kendi çocukların var ev satılıp borç kapatılmaz. ister küssün ister darılsın. elde avuçta bir şey kalmayınca başını sokacağın ev de kalmayınca evlatlarınla taş mı kemireceksiniz? tamam insanlık da o da bir yere kadar. kocamla kötü olmayım diye evlatlarının rızkını kesme evinden olma derim.

Annesi babası yok mu sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü?
Sen değil de o konuşsa
Yav babasinin arsaları var soramiyorumki onları sattinizmi diye ya bu adam tam kafasız ya nedense sazan gibi atladı tüm sorumluluğa aksama kadar para yok muhabbeti bana miras kaldi resmen inaninki es seçimi çok önemli ya anlamadım gitti ya destek olalimda abartma yani ya

Bu nasıl saçmalık böyle. Bütün kardeşler yavaş yavaş ödesin. Valla adam ölmüş kurtulmuş derdi size kalmış. Allah rahmet eylesin ama sizin çocuklarınızın hakkı ne olacak? Ne olursa olsun önce kendi çocuğum gelir.

Ben de anne babayı soracaktim, eceliyle ölmesi başka bu şekilde bir kayıp bambaşka acı verir illaki şuan kimse en doğrusunu dusunemez ama siz de uygun bir dille kv ve kp ile konuşsanız, sizi taniyorlarsa cirkeflikten değil kendi evlatlarınız için böyle düşündügunuzu anlarlar. Allah gecinden versin ama siz ve eşiniz de çocuklarınızı erkenden bırakıp gidebilirsiniz, hayat bu Allah kime ne kadar ömür nasip etmis hickimse bilemiyor. Öyle bir durumda sizin çocuklarınız kayninizin çocuklarından daha da zor durumda kalabilir falan bunları konuşsanız çare olmaz mı

Kötü olmamak değil vallahi canım çok aciyorum ya ondan salakca bir asiri derecede merhamet duygum vardır bu halini görünce sitemlerim boğazıma düğümleniyor ama haklisin tabi sagol

Kendi eliyle derken intihar mı etti ?

Eğer intihar ettirecek denli bir borçsa eşinize sahip çıkın . İşin sonu hiç hayra alamet olmaz . Acırsanız acınacak hale düşeceksiniz .

Kaç paralık bir borç ki bu 7 kardeş ödeyemiyor da ev satılıyor
Diğerleri ne yapıyor yok mu sizden başka sahip çıkan
Iki uc tanesi biraz normal diğer kardeşleri trilyon batirmislardi geçmiş senelerde annesinin zaten pek söz sahibi yok ki o acisiyla kavrulurken ben bu konuları konusamamki babası deseniz onlar gibi o zihniyette satalım der büyük ihtimal

Kendi eliyle derken intihar mı etti ?

Eğer intihar ettirecek denli bir borçsa eşinize sahip çıkın . İşin sonu hiç hayra alamet olmaz . Acırsanız acınacak hale düşeceksiniz .
Intihar etti evet oyuzden esiminde kendine bise yapmasından da korkuyorum konuşamıyorum oyuzdende ilerde borclularla münakaşa edip keski kuru ekmek yeseydim ama bise demeseydim demekten korkuyorum ama diğer taraftan evlatlarimin geleceği skstim kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…