- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Yok kurumlara değil kişilere borç takımlara ona buna esnafa sanırım yoksa reddi miras yaparlardı dört kardeside hukukcu çünkü de ihale niye bize kaldi anlamadım ben de mi cirkeflik yapmalıyım arabayı parayı verdi helali hoş olsun dedik ev nedir Ya oldu olcak bobreklerimide satsin yanieşiniz sadece kendisi yapmak istemiyosa tüm mirasçılar birlikte reddi miras yapsınlar, herhangi bir borç ödemek zorunda kalmazlar.
inanki bilmiyorum canimO elden borclar ne borcu? Kumar felan mi?
Esnafa ev sattıracak kadar ne borcuymuş bu? Bence bu işin içinde bi iş var.. Konuşun derim.. Ve kesinlikle ev falan vermeyin.Yok kurumlara değil kişilere borç takımlara ona buna esnafa sanırım yoksa reddi miras yaparlardı dört kardeside hukukcu çünkü de ihale niye bize kaldi anlamadım ben de mi cirkeflik yapmalıyım arabayı parayı verdi helali hoş olsun dedik ev nedir Ya oldu olcak bobreklerimide satsin yani
inanki bilmiyorum canim
Bu konuda haklisin heralde ama benim suçum ne geride kalan yetimlere elbet sahip cikcaz ama benim evladlarimin eviylede olmazki konussam beni kimbilir nasıl acgozlulukle suçlarÖlüm yeniyse acısı tazedir.Ölüm şeklinden dolayıda kendinide suçluyo olabilir kardeşimin yanında olamadım yardımcı olamadım gibisinden.
Evet diğer kardeşleriyle irtibat halindeydi rahmetli toplanıp borcu hesaplamislar heraldeSirf elden borc ise miktarini nerden biliyor esiniz? Senet felan var mi ellerinde?
Annesi babası yok mu sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü?Tapuya her şeyi göze alıp serh koymalimiyim acaba oturup konusulcak bi hali yok Su an tamamen hayattan soğumuş ve çok sinirli sonra ogrenirse bunu yaptığımı evliliği bitirmez ama ömrü hayatı boyunca yuzume bakmaz öyle bir kini varki
Tapuya her şeyi göze alıp serh koymalimiyim acaba oturup konusulcak bi hali yok Su an tamamen hayattan soğumuş ve çok sinirli sonra ogrenirse bunu yaptığımı evliliği bitirmez ama ömrü hayatı boyunca yuzume bakmaz öyle bir kini varki
Yav babasinin arsaları var soramiyorumki onları sattinizmi diye ya bu adam tam kafasız ya nedense sazan gibi atladı tüm sorumluluğa aksama kadar para yok muhabbeti bana miras kaldi resmen inaninki es seçimi çok önemli ya anlamadım gitti ya destek olalimda abartma yani yaAnnesi babası yok mu sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü?
Sen değil de o konuşsa
Kötü olmamak değil vallahi canım çok aciyorum ya ondan salakca bir asiri derecede merhamet duygum vardır bu halini görünce sitemlerim boğazıma düğümleniyor ama haklisin tabi sagolbak arkadaşım para pul tamam geri yerine konur ama senin de kendi çocukların var ev satılıp borç kapatılmaz. ister küssün ister darılsın. elde avuçta bir şey kalmayınca başını sokacağın ev de kalmayınca evlatlarınla taş mı kemireceksiniz? tamam insanlık da o da bir yere kadar. kocamla kötü olmayım diye evlatlarının rızkını kesme evinden olma derim.
Iki uc tanesi biraz normal diğer kardeşleri trilyon batirmislardi geçmiş senelerde annesinin zaten pek söz sahibi yok ki o acisiyla kavrulurken ben bu konuları konusamamki babası deseniz onlar gibi o zihniyette satalım der büyük ihtimalKaç paralık bir borç ki bu 7 kardeş ödeyemiyor da ev satılıyor
Diğerleri ne yapıyor yok mu sizden başka sahip çıkan
Intihar etti evetKendi eliyle derken intihar mı etti ?
Eğer intihar ettirecek denli bir borçsa eşinize sahip çıkın . İşin sonu hiç hayra alamet olmaz . Acırsanız acınacak hale düşeceksiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?