- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Su an hic konusmuyo etrafa bakiyo uyuyo cocuklarini bile sevmiyor korkuyorum acikcasiBen de anne babayı soracaktim, eceliyle ölmesi başka bu şekilde bir kayıp bambaşka acı verir illaki şuan kimse en doğrusunu dusunemez ama siz de uygun bir dille kv ve kp ile konuşsanız, sizi taniyorlarsa cirkeflikten değil kendi evlatlarınız için böyle düşündügunuzu anlarlar. Allah gecinden versin ama siz ve eşiniz de çocuklarınızı erkenden bırakıp gidebilirsiniz, hayat bu Allah kime ne kadar ömür nasip etmis hickimse bilemiyor. Öyle bir durumda sizin çocuklarınız kayninizin çocuklarından daha da zor durumda kalabilir falan bunları konuşsanız çare olmaz mı
Intihar etti evetoyuzden esiminde kendine bise yapmasından da korkuyorum konuşamıyorum oyuzdende ilerde borclularla münakaşa edip keski kuru ekmek yeseydim ama bise demeseydim demekten korkuyorum ama diğer taraftan evlatlarimin geleceği skstim kaldim
Depresyonda bile olabilir çok çok zor bişey yaşadığı. Zamanla normale donecektir size büyük bir anlayış göstermek dusuyor malesef ama bu demek değil ki çocuklarınızin hakkını yedirin. Anne babayla konuşun bence bisuru çocukları var hepsi bütçesine göre katkıda bulunmaliSu an hic konusmuyo etrafa bakiyo uyuyo cocuklarini bile sevmiyor korkuyorum acikcasi
ben olsam evi geçtim arabayı bile sattırmazdım..Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya
Yok o manada demedim ben ameliyat gecirdim esimle bakiyoduk cocuklara bu durum olunca ben yerimden kalkamazken simdi disar icer her isi yapiyorum ondan dedimAllah korusun benim de kardeşim vefat etse, hem de intihar şeklinde, reddi miras falan yapmam. Gücüm yettiği kadar öderim. Kardeş zaten üstsoy altsoy varken lirasçı değil, hepsi reddi miras yaparsa ancak o halde bi anlamı olur. Ki zaten borca batık terekede reddi mirasa bile gerek yok.
Eşinizinki gönül borcu. Ben anlayabiliyorum bu durumu.
Çocuklar sizin de çocuğunuz. Ben bakıyorum demeniz de hiç olmamış.
Cenaze masrafları için onbin aldı benden helali hoş olsun dedim ama iste ne bilim ya sagolyorumun içinben olsam evi geçtim arabayı bile sattırmazdım..
adam intihar etmiş anladığım kadarıyla geride kalanı düşünmemiş bile, ben mi düşüneceğim borcunu derdim..
eşine çocuguna harclık verilir maaş falan baglanma durumu yoksa, cenaze masraflarına el atılır ama gerisine karışılmaz ben olsam olay cıkarırdım valla..
Cenaze masrafları için onbin aldı benden helali hoş olsun dedim ama iste ne bilim ya sagolyorumun için
Adetleti gereği beş gün boyunca yemek dağıtılıyor vs giderken de eşine para bırakmıştır tahminimce canimCenaze için 10.000 i ne yaptılar ki ? Zaten devlet karşılamıyor mu cenaze işlerini bilmediğimden soruyorum biraz tuhafmış .
Benide tayin yerine götürüp evden çıkarmaya çalışıyor bende bukadar ısrar niye diye düşünüyordum dün anlamış oldum on gune gider oraya yani orasida çok kötü bi yer gitmesemde icim rahat değil görevi gereği tehlikeli evden çıksam satilcak skstim kaldimTamam abin çok acı Allah rahmet eylesin ama senin de bir hayatın ailen, en önemlisi "evlatların" var onlara karşı sorumluluklarını unutup, aynı zamanda başka kardeşlerin, annen baban da varken neyin cengaverliği bu. Acılı olabilir ama bu kadar da abartılı davranmamalı, bence konuşabildiğiniz kişilerle konuşun ortak bir şeyler yapılsın çocuklarınızın geleceğini koruyun, bu böyle olmaz çünkü. En azından acısı hafifleyene kadar bu ev satılma konusunda direnmeye çalışın.
Allah rahmet eylesin ....biraz zaman geçse konuştuğumda şimdi beni kimse dinlemez acidan sanırım telefonları bile kapalı çoğunun iyice içlerine kapandilarBu durumun altından cidden korkulacak bi durum çıkması yüksek ihtimal.. Allah sabırlar versin kardeş kaybı zor ben de yaşadım ama aklımı mantığımı kaybetmedim.. içime kapandım ama bu kadar elektrik kesmedim psikolojik tedavi aldım ama yine sevdiklerimi sevmeye sarılmaya onlardan güç destek almaya devam ettim.. Eşinizin bu davranışlarının altında kardeş kaybından çok daha başka bi durum var gibi geliyo bana.. Oturun konuşun, gerekirse aile büyüklerine durumu anlatın bu şekilde olmaz.
Gitmiyoki canım soyledi de cahil bir insan olsa anliycam ama bir olumle mücadele ediyor gibiyim olenide çok gormedim ama çok severdim çok yıkıldım bende ama ateş düştüğü yeri yakıyor ben gene konuşmasın onun yanında olurdum ama böyle yaparak benimde pskilojimi bozuyor vallaEv eşinizin üzerine ise aile konutu şerhi de koydurabilirsiniz böylece sizin de onayınız olmadan satılmaz diye biliyorum. Ama bence öncelikle eşinizle güzelce bi konuşun şu an iyi durumda olduğunu sanmıyorum hatta giderse bi psikoloğa götürmelisiniz bence, yaşadığı büyük bi acı çünkü mantıklı kararlar veremiyor olabilir.
Amin teşekkürler.. Ama bilemiyorum ne kadar zaman oldu da arabayı satacak kadar zaman geçmiş anlaşılan halen bu kadar telefon kapatmak falan neyi nesi çok garip yani. Gidin konuşun gerekirse.. Çünkü hayatınızı mahfetmek üzerine harekete geçmiş bi eş var şu anda önünde durulması gereken.. Bunlar cidden normal değilAllah rahmet eylesin ....biraz zaman geçse konuştuğumda şimdi beni kimse dinlemez acidan sanırım telefonları bile kapalı çoğunun iyice içlerine kapandilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?