- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Haklısın tabi inanki diğerleri ne vermiş bilmiyorum konuşmuyor benimle sarilsa bana içini dokse ahhh keski konuşsa cokmu şey istiyorum okadar soyutlamiski beni fikrimi bile sormuyo sadece borca odaklanmış gurur meselesi yaptı heralde ama ev satilirmiya bunu hangi insan kabul ederkiSüpermenlik hiçbir şey kazandırmaz, hadi o borçları kapattınız diyelim; bundan sonra ailede herşey sizden beklenecek, yapmazsanız da başınıza kakılacak ona yardım ettiniz, bana etmediniz diye...
Aile de bulmuş ödeyecek, hepsini üstlenecek birini; herkes kenara çekilmiş, ohh ne güzel ya... Yarın birgün sizin ihtiyacınız olunca da böyle yapacaklar demek ki; ben olsam alırım karşıma düzgünce konuşurum, yok fikri değişmiyorsa da ölsem de sattırmam nerden bulursa bulsun, çocuklarınız varmış yarın öbür güne garantiniz o ev...
Taviz vermeyin, gerekirse sertleşin; borcu ortak ödesinler ya da o borç miktarı kadar varsa ailede tarla, ev tapusu yapsınlar üstünüze, sonradan satar alırsınız kendinize yeni ev...
yuhh diyorum o parayı cenazeye değil başka yere harcamış bu kesın...Cenaze masrafları için onbin aldı benden helali hoş olsun dedim ama iste ne bilim ya sagolyorumun için
Sizin ev gider borçlar kapanınca açılır canım o telefonlarAllah rahmet eylesin ....biraz zaman geçse konuştuğumda şimdi beni kimse dinlemez acidan sanırım telefonları bile kapalı çoğunun iyice içlerine kapandilar
On gün oldu besinci gun hemen sattı bende dun ogrendim borcuna verdi sanmıştım 80 bin borç bize kaldi bise demedimama allttan aldım oda zaten çok normal biseymis gibi lafinarasında dediAmin teşekkürler.. Ama bilemiyorum ne kadar zaman oldu da arabayı satacak kadar zaman geçmiş anlaşılan halen bu kadar telefon kapatmak falan neyi nesi çok garip yani. Gidin konuşun gerekirse.. Çünkü hayatınızı mahfetmek üzerine harekete geçmiş bi eş var şu anda önünde durulması gereken.. Bunlar cidden normal değil
Seni sindirmek için öyle soyutlanmış gibi davranıyor olabilir miHaklısın tabi inanki diğerleri ne vermiş bilmiyorum konuşmuyor benimle sarilsa bana içini dokse ahhh keski konuşsa cokmu şey istiyorum okadar soyutlamiski beni fikrimi bile sormuyo sadece borca odaklanmış gurur meselesi yaptı heralde ama ev satilirmiya bunu hangi insan kabul ederki
Gitmiyoki canım soyledi de cahil bir insan olsa anliycam ama bir olumle mücadele ediyor gibiyim olenide çok gormedim ama çok severdim çok yıkıldım bende ama ateş düştüğü yeri yakıyor ben gene konuşmasın onun yanında olurdum ama böyle yaparak benimde pskilojimi bozuyor valla
eşiniz de zor biriymiş ya iletişim problemi var sizinle. Allah size de sabır versin güzelce çözümlenir umarım.Gitmiyoki canım soyledi de cahil bir insan olsa anliycam ama bir olumle mücadele ediyor gibiyim olenide çok gormedim ama çok severdim çok yıkıldım bende ama ateş düştüğü yeri yakıyor ben gene konuşmasın onun yanında olurdum ama böyle yaparak benimde pskilojimi bozuyor valla
Olabilir canım ben ne bilim karışık bir para ilişkileri var beş lirayla yuzliralik is yapmaya çalışıp sürekli batiyolar evlendimde bileziklerimi bile almışlardı yani esim yolda bise olur kasaya koyalım demişti dahada gormedim düğünde okadar çok de takildiki tek bir çeyrek bile almadan yola çıktık esim böyle bir insan sürekli bi fedakarlık peşinde çözemedim ama su kalbime söz geciremiyorim kaynim ölünceya kocam olsaydı o dedim yüreğime bıçak değdi sanki düşünürken bile benim onu sevdiğim kadar sevilmiyorum ondan heraldeyuhh diyorum o parayı cenazeye değil başka yere harcamış bu kesın...
zaten artık defin işlemleri ücretsiz oluyor çoğu yerde belediyeler hallediyor..
en fazla gelene gidene ikramlık yada okuma yapıldı ise hediyelik bişiler alındı ise alınmıştır o da taş çatlasa 1000 tl tutar...
eşinizin sizden sakladığı şeyler var bence...
Haklısın tabi inanki diğerleri ne vermiş bilmiyorum konuşmuyor benimle sarilsa bana içini dokse ahhh keski konuşsa cokmu şey istiyorum okadar soyutlamiski beni fikrimi bile sormuyo sadece borca odaklanmış gurur meselesi yaptı heralde ama ev satilirmiya bunu hangi insan kabul ederki
OhaOn gün oldu besinci gun hemen sattı bende dun ogrendim borcuna verdi sanmıştım 80 bin borç bize kaldi bise demedimama allttan aldım oda zaten çok normal biseymis gibi lafinarasında dedi
Bilmiyorum ki görünürde mobilyaciydi ama onca allah korkusu olan namazi niyazinda gencecik bir delikanlı dört çocuğunu nasıl bırakıp gitti anlamadimSorması ayıp neyin borcu bu ? Arabalar,evler sattıracak kadar ne harcanmış ki ?
Benide tayin yerine götürüp evden çıkarmaya çalışıyor bende bukadar ısrar niye diye düşünüyordum dün anlamış oldum on gune gider oraya yani orasida çok kötü bi yer gitmesemde icim rahat değil görevi gereği tehlikeli evden çıksam satilcak skstim kaldim
valla para işin içine girdimi işin rengi değişir bu hep böyledir.Olabilir canım ben ne bilim karışık bir para ilişkileri var beş lirayla yuzliralik is yapmaya çalışıp sürekli batiyolar evlendimde bileziklerimi bile almışlardı yani esim yolda bise olur kasaya koyalım demişti dahada gormedim düğünde okadar çok de takildiki tek bir çeyrek bile almadan yola çıktık esim böyle bir insan sürekli bi fedakarlık peşinde çözemedim ama su kalbime söz geciremiyorim kaynim ölünceya kocam olsaydı o dedim yüreğime bıçak değdi sanki düşünürken bile benim onu sevdiğim kadar sevilmiyorum ondan heralde
Gerçekten bu tavırlar normal değil, özellikle sizi de gideceği yere götürmeye çalışması falan hiç normal değil.. Tehdit ediliyo olabilir eşiniz.. Ama bu çek-senet mafyası falan işiyse ne ev ne araba sizi bu işten sıyıramaz.. Acil bi şekilde ailenin diğer fertleriyle de görüşün.On gün oldu besinci gun hemen sattı bende dun ogrendim borcuna verdi sanmıştım 80 bin borç bize kaldi bise demedimama allttan aldım oda zaten çok normal biseymis gibi lafinarasında dedi
Borçlular belki kapıya geldiyse benim esimde kardeşinin şerefi diyip hemen satmistir. ..niye tuhaf gitmiyo biliyomusun canım çünkü evlendigimden beri para ortak sürekli bir para is yapma muhabbeti var okadar duydumki artık duyarsizlastim tuhafıma gitmiyorOha
Beşinci günde hemen kendine gelip borç ödeme derdine mi düşmüş
Zaman geçse sesini çıkaracaksın diye oldu bittiye gelmiş o iş
Onuncu gün olmadan eve gelmiş sıra
Hiç mi tuhafına gitmiyor
ara annesini babasını konuş
Sagolasin yorumun içinBaşınız sağolsun öncelikle
Herkes redd-i miras demiş ama bu işlem ölümden 3 ay sonrasına kadar yapılabiliyor, üç ayı geçince redd-i miras davası açılmaz arkadaşlar bilginiz olsun, aile borcu kabullenmiş sayılır.
Bir kardeşi kaybetmek çok acı bir şey, hele ki intiharı insanın öyle kolay geçirebileceği bir şey değil. Başıma böyle bir şey kuruşuna kadar öderim aileme sormam bile, eşiniz burada haklı. Ancak evin satılmaması konusunda siz de haklısınız, bence artık eşinizle açık açık konuşma zamanı gelmiş, sakince suçlamadan, bir orta yolu bulmak lazım. Bu arada eşinizi psikolojik destek alması için teşvik edin yaşadıkları çok zor şeyler
Canım konusmuyoki bilmiyorum yani olsede destek almaz keski alsaPsikolojik destek falan alsa diyeceğim ama iletişim de kuramıyorsunuz anladığım kadarıyla...
Bu borç acil ödenmesi gereken bir şey mi?
Yok bende çalışıyorum izne ayrilcaktim ayrilamiyorim kuccucuk bebegim var diyorum bu çocuğa gidersek oralara kim bakcak diyoki bakıcı e hani sen çocuklarını bakıcıya vermezdin adam ucmusya ben çalışıp borç odiycem bir tskuru bile yok vazifemmis gibi cenazedeyken bana bundan sonra yukumuz ağır ona göre davrancaz diye msj atmıştı meğer herşeyi satmaktan bahsediyomus ya böyle bir yukumlulugummu var yapiyosam deki allah razı olsun adam uçtu iyice yaKocanız Herkül mü ? Satsın da göreyim evini bak bakalım birdaha ev alabiliyor mu ? Önceden ekmek aslanın ağzındaydı sonra midesine indi derken ekmek aslanı terketti.. Hele ki ev almak bu devirde çok çok zor. Bizim ev olduğu halde 2 kişi çalışıyoruz zor geçiniyoruz herşeye zam herşeye herşeye..Arabasını satmış eyvallah arabanın borcu kalmış önce otursun kendi borcunu ödesin.Sen çalışıyor musun bilmiyorum diyelim ki ev hanımısın ee eşin araba kredisi öderken senin bir elin yağda bir elin balda değildi.. Yeri geldi üstünden başından boğazından feragat ettin yani bu da bir destektir. Sattığı satacağı mallar birtek onun değil.. Bu hayatı beraber yaşıyorsanız herşey ortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?