Dinlemiyor ama yarından itibaren bende evde olmuycam evde çocuk bakıcısı olduğu için kamera var o yüzden tek başımada olsa gezicem ben değil o kudursun bu arada gitme yapma demekten sıkıldım adım kıskanca çıktı o yüzden bu artık bende gurur meselesi oldu ben değil o beni kıskansın masum istek olsa eyvallah ama 2 gün evde olmayışı çok garip geldiki 10 yıldan sonra dedim bak kış kıyamet yollar kötü birşey olursa hakkımı helal etmiycem ve hemen arkandan evlenicem dedim banane deDi ozaman gitsin bir taraflarını kaldırmakta iyi olmuyor bazen ben çok denedim ama yeterEsiniz evli sonucta bekar erkek gibi arkadaşıyla kafa dinlemeye gitmesi cok saçma. Sizinle gidip kafa dinlese olmuyor mu? Sizden kaçar gibi arkadaşımla gidiyorum demesi garip bence.
Kıskandığınızı düşünürse de düşünsün valla flört aşamasında değilsiniz ki oyun oynar gibi stratejik davranasınız. Gitmeni istemiyorum deyin olsun bitsin , dinlemez gidiyorum derse tamam haftaya da ben bir arkadaşımla tatile çıkıyorum deyin.
Hemde çok takıntılı sırf takıntısı yüzünden kavga ediyoruz oda bana sen kıskançsın diyoryaptigi seylerin seylerin sorumlulugunu alacak yasta
bi yanlis yaparsa bedelini de oder
endisenizi anliyorum siz de bu iki gunde biraz kafanizi toplayip evliliginiz konusunda düşünün isterseniz. bosanin diye demiyorum esiniz veya sizin yapmaniz gereken bisey var mi diye, esiniz cok takintiliysa tedavi olabilir ornegin
Ben bu konuda yıprandım biraz belkide bende yanlış yapmasını istiyorum artık sıkı tutmakla olmaz bu işler artık diye düşünüyorum yaparsa birşey hiç düşünmem ama tarihe iyi bakın birdaha gitmek isteyecek 1 ay geçmeden buraya yazıcam cinnet geçirmemi istiyor bıktım artık kendini bir şey zanettemesinTamam da 10 yıllık eşiniz 2 aylık sevgiliniz değil ki kıskandı beni diye düşünmesini istemiyorsunuz anlamadım o dönemleri geçtiniz bence ? Ben olsam göndermem yıllardır arkadaş olurlar bende tanırım güvenirim tamam ama yeni tanıştığı biriyle gitmesine izin veremem.Sonuçta o kişiyi tanımıyorum heran aklına girebilir eşimin bu devirde kimseye güvenmeyin.
Valahi işiniz zor o zaman ne diyeyim. Sizi dinlemez mi peki gitme derseniz ?Ben bu konuda yıprandım biraz belkide bende yanlış yapmasını istiyorum artık sıkı tutmakla olmaz bu işler artık diye düşünüyorum yaparsa birşey hiç düşünmem ama tarihe iyi bakın birdaha gitmek isteyecek 1 ay geçmeden buraya yazıcam cinnet geçirmemi istiyor bıktım artık kendini bir şey zanettemesin
Hemde çok takıntılı sırf takıntısı yüzünden kavga ediyoruz oda bana sen kıskançsın diyor
Kuzum sal gitsin. Seninde ne guzel programin var dinle kafanı. Bi halt yiyemez. Yerse bedelini ödetirsin sen onaEşim iş yerindeki yeni gelen yan komşumuzla arkadaşlık yapmaya başladı 1 ay oldu yaşı 30 larda erkek evli bu arada 10 yıllık evliyiz eşimin aldatma konusunda bir yanlışını görmedim aldatma konusunda tabi eşimle beraber çalıştığımız için yanlışı olmadığını düşünüyorum yoksa kıskançlık değil ama cinsel fantezileri beni korkuyor o yüzden güvenim yok siz anladınız arkadaşlar neyse bunlar 2 arkadaş yarın kazdağlarına köy evi tutmuşlar ve 2 günlüğüne gidecekler ok verdim ama içim içimi yiyor belli etmiyorum kar kış kıyamet daha yakın bir yere gidin dedim mesela biz İst de oturuyoruz Ağva olabilir bir gece gidin kafanızı dinleyin dedim yok illa Oray'a gidecekmiş birşey yapacağından değil ama eşim değişik bir insan takıntılı yarın olmasa döndüğünde 1 hafta sonra aynı isteğini artırarak gerçekleştirebilecek kişilik ben durduruyorum takıntılarından mesela kahvaltıyı bile tiksinene kadar hergün aynı böreği yiyerek yapıyor karakteri değişik birisi normalde arkadaşları ile istediği Zaman restauranta gider hayatta karışmam ama 10 yıl sonra yeni tanıştığı birisiyle ilk defa 2 geceliğine tatile gitmesine bozuldum belli etmiyorum kıskandı beni havasına sokmak istemiyorum ama 10 yıldır ilk defa karşılaştım bu durumla birde beni dinlemiyor bak kar geliyor diyorum umurunda değil bir yanım ne halin varsa gördiyor bir yanım başka birşey lütfen kıskançbirisi Değilim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım yanlış bir düşüncem varsa arkadaşça yorum bekliyorum sizden
Dinlerdi ama Nasıl olduysa Kavgadan bıktığım için ok verdim kavga etsem gitmez ama bende yoruldum 29 yaşındayım ve tansiyon ilacı kullanıyorum tüm tahlillerim normal sinir strese bağlı diyorlar kk kurucuları bilir sağlık içinde araştırma yapıyorum burdan sadece sizlere sormak istedim acaba bendemi yanlış var diye ama birdahaki konum net bunu takıntı yapacak birşey yapacağı yok belki ama takıntılı evliliğimiz ona kalsa 10 yıl değil yemin ederim 10 ay süremezdi tabiki insanlar özgür olcaklar ama evliliğin kuralları var ama benim eşim özenti ve takıntılı bu net belki uzaman Değilim ama bunu anlayabiliyorumValahi işiniz zor o zaman ne diyeyim. Sizi dinlemez mi peki gitme derseniz ?
En iyisi. Mis gibi program. Bayılırım böyle kadınlara. O düşünsün liva nerelerde kimle ne yapiyor diyeDinlemiyor ama yarından itibaren bende evde olmuycam evde çocuk bakıcısı olduğu için kamera var o yüzden tek başımada olsa gezicem ben değil o kudursun bu arada gitme yapma demekten sıkıldım adım kıskanca çıktı o yüzden bu artık bende gurur meselesi oldu ben değil o beni kıskansın masum istek olsa eyvallah ama 2 gün evde olmayışı çok garip geldiki 10 yıldan sonra dedim bak kış kıyamet yollar kötü birşey olursa hakkımı helal etmiycem ve hemen arkandan evlenicem dedim banane deDi ozaman gitsin bir taraflarını kaldırmakta iyi olmuyor bazen ben çok denedim ama yeter
Bende öyle yaptım ama benimkisi farklı biri denizcim valla sende beni takiptesin mutluluk pozları yalan ertesi gün ben senin için gitmiştim filan yani gittiğime gideceğime içtiğime yediğime bin pişman oluyorum sonuç benim içinKuzum sal gitsin. Seninde ne guzel programin var dinle kafanı. Bi halt yiyemez. Yerse bedelini ödetirsin sen ona
Yarın bunu yapmazsam bende liva Değilim banane ya o düşünsün kendini birşey zannetmesin yetti bee hep erkek aldatacak korkusuyla biz yaşıyoruz bırakın birazda onlar yaşasın dimiEn iyisi. Mis gibi program. Bayılırım böyle kadınlara. O düşünsün liva nerelerde kimle ne yapiyor diye
Daha oncesini bildiğimden biraz farkındayım aslina bakarsan. Zaten o platformda hayatlar yalan . Orada herkes cokkkk mutlu gozukuyorBende öyle yaptım ama benimkisi farklı biri denizcim valla sende beni takiptesin mutluluk pozları yalan ertesi gün ben senin için gitmiştim filan yani gittiğime gideceğime içtiğime yediğime bin pişman oluyorum sonuç benim için
Dinlemiyor ama yarından itibaren bende evde olmuycam evde çocuk bakıcısı olduğu için kamera var o yüzden tek başımada olsa gezicem ben değil o kudursun bu arada gitme yapma demekten sıkıldım adım kıskanca çıktı o yüzden bu artık bende gurur meselesi oldu ben değil o beni kıskansın masum istek olsa eyvallah ama 2 gün evde olmayışı çok garip geldiki 10 yıldan sonra dedim bak kış kıyamet yollar kötü birşey olursa hakkımı helal etmiycem ve hemen arkandan evlenicem dedim banane deDi ozaman gitsin bir taraflarını kaldırmakta iyi olmuyor bazen ben çok denedim ama yeter
Aynen öyle. Iki gün gitsin akli her dakika burada kalsin. Yolunu mu gozleyeceksin sankiYarın bunu yapmazsam bende liva Değilim banane ya o düşünsün kendini birşey zannetmesin yetti bee hep erkek aldatacak korkusuyla biz yaşıyoruz bırakın birazda onlar yaşasın dimi
AynenDaha oncesini bildiğimden biraz farkındayım aslina bakarsan. Zaten o platformda hayatlar yalan . Orada herkes cokkkk mutlu gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?