Kendimi boşunamı yıpratıyorum bu arada tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum yardım edin bana

Ben çok hayırlar dedim evet eşim ama artık yoruldum gitsin ve bir hata yapıyorsa yapsın ozaman beni tanımadığına pişman olur bu arad biz her hafta sonu Mutlu aile tablosu ile gezen tozan bir aileyiz burdaki bir kaç arkadaş yakından takip ederiz birbirimizi yani sorun bir yerlere gidip kafa dağıtmak değil inanın yoruldum artık bakalım ne yapmak istiyor görücez beynimi hazırladım sadece siZlerden benmi anormal düşünüyor ve kıskanıyorum diye yardım almak istedim ve gördümkü anormal ben değil eşimmiş bekliycem ve görücem

Canım genel durumunuzu bilmediğim icin sadece bu konuya göre yorum yaptım. Eğer surekli senin zorlamanla dizini kırıp evde duruyorsa zaten dediğin gibi izin ver gitsin bakalım, bir hata yapacaksa da yapsın gereğini yaparsın o zaman. Siz haklısınız çıkın gezin o yokken, çünkü onun ben artık evliyim deyip kendiliğinden arkadaşlarıyla ilişkisine sınır getirmesi lazım.

bı yanlıs yaparsa bedelını odemelı
esınıze guvenmıyorsunuz bellıkı
sıze onu tanımanız ıcın fırsat gıtsın bakalım

Erkekler bu takıntıların farkında değil malesef oo ben neler anlatıyorum bak kar yağıcak yollar tehlikeli olur erkekliğine güvenme bir şarampole bakar diyorum yok gidicem diyor bende ok sen erkeksin git dedim ve inanın yoruldum artık yoruldum

bı yanlıs yaparsa bedelını odemelı
esınıze guvenmıyorsunuz bellıkı
sıze onu tanımanız ıcın fırsat gıtsın bakalım
Aynen yeter artık bakalım 10 yıl sonra tanıyalım bakalım bu erkeklerin seviliyorum kıskanıyorum kıskanılmaktan bunaldım tiripleri artık beni benden alıyor arkadaşım

Cinsel fantezi bu konunun neresiyle bağlantılı?

Orda öyle şeyler yapacağından mu korkuyorsunuz?
Belki evet belki hayır tam net anlatmak istemiyorum ama cinsel fantezisi uçuk olan bir adama yada kadına kim Nasıl güvenip 2 gün ayrı bir şehire gönderebilir onu sordum sadece birde sınırsız olunca ister istemez sorguluyorsun insan olarak

valla haklisiniz ne deyim bilemedim

insallah yola gelir zor durum

uzmemeye calisin kendinizi, onun secimi. kavga etmekten torulduysaniz size de es olur belki, o da totosu donunca anlar

Evet tam anladın beni yıllardır böyle olduğunu kendiside söylüyor bende artık bıraktım bakalım sonu ne olacak enson bir konu açmıştım utandım sonra sildim ama farkındayım zorluyorum biraz ama son 1 senedir inanın umrumda değil kendi sağlımı düşünmek zorundayım bu aralar sağlığım bozuk tansiyonum 19 ve 13 e çıkıyor doktor doktor ben dolaşırken onun seyahat çılgınlığı ayrı bende soğutma gerektirdi bakalım neler olucak

valla haklisiniz ne deyim bilemedim

insallah yola gelir zor durum

uzmemeye calisin kendinizi, onun secimi. kavga etmekten torulduysaniz size de es olur belki, o da totosu donunca anlar
Yok bende önümüzdeki hafta kızlarla bir organizasyon hazırlamazsam çatlarım intikamım acı olacak tabi olumsuz birşey bu hafta olmazsa bakın neler yapıcam bu haftadan başlayarak biraz içi içini yesin uzaklarda yaşatıcam bu duyguyu ona

Evet hic bir sey sağlığınızdan onemli değil . Erkekler zaten önce bir rahat davraniyorlar eşlerini tınlamadan, bir sure sonra kadınların canına tak edip resti çekince dank ediyor erkeğe ama is işten geçmiş oluyor. Siz de oyle olmaz insallah da yoluna girer her şey. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bende olmasın diye 10 yıldır yıprandım ve umurunda değil bu gün sonuçlarım çıktı çok şükür vücut fonksiyonlarım yerinde strese bağlı tansiyon ilacı verdi bu arada babamla birlikte gittik onda böbrek yetmezliği çıktı bana stres yapma deDi babam artı bu durum neyse stres yapmıycaz ve hayatımıza güçlü bir şekilde devam edicez kızlar

Konu başlığınızda belirttiğiniz üzere, kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz bence.Bakın şimdiden hastalık sahibi olmaya başlamışsınız.Bunu kendinize yapmayın.Siz olabilecek olumsuzlukları düşünüp,tedbir almak için uğraş veriyorsunuz.Ama bazı insanları önceden uyarmak işe yaramaz.Yaşayıp öğrenmeleri gerekir.Takıntılı diye düşündüğünüz eşinizin, davranışları ve sonuçlarını düşünmek bir süre sonra sizi takıntılı hale getirebilir.Hayatı olağan seyrinde yaşamaya bakmak lazım diye düşünüyorum.Sağlıkla ve huzurla yaşamanız dileğiyle.

Bu saha büyük bi problem değil mi peki?

Bir erkeğin birşey yapacağı varsa ne yaparsanız yapın engel olamazsınız maalesef. Ya bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz belki bir gun dank eder esinize (pek sanmiyorum gerci çünkü benzer Durumu ben de yaşıyorum) ya dá noktayı koyacaksınız.
Bencil insan hep bencil oluyor ve ben de bu evliliğin içinde zaten bekar gibi olacaksam hiç yürütmemeliyim dedim ve ayrılıyoruz eşimle

Sizde bi arkadaşınızı ayarlayıp ben gidiyorum deyip çekip gidin 2 gün biyere bakalım?

Durum ne olcak.

görüntülü ara ve onu özlediğini gormek istedigini soyle bakalim acacak mi ara ara taciz et arayarak ve icine atma dos dogru soyle bence aklinin karistigini

Güzel dileklerin için teşekkürler evet sanırım bende takıntılı oldum sadece bendemi sorun var diye sormak istedim yoksa normalmi bu durum anladımki ben sağlığımdan olucam o yüzden artık umursamıyorum yaşıycaz ve görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…