Klişe olucak ama giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir hala Güzelsindir kendine güven ve gidene üzülme vardır bir hayır bilmediğin.İyi bir insanım
Şimdi kartlaştım ama birkaç yıl önce gerçekten çok çok güzeldim
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti. = Ben.İyi bir insanım
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.
İyi bir insanım
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.[/
Tarkanda evlendi
Çirkinliğin güzelliğin dünyada bile standartı yokken krndi kendine 2-3kişi böyle dedi diye çirkin diyemezsin. Hele bi büyü erkek arkadaşların elbet olacak . Birine sadece gulusun güzel gelir adam deliler gibi aşık olur gözü senden başkasını görmez. Bu isler böyledir...daha çok küçuksun. Evde de kalmazsınız merak etme.Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
Kaynana görümce kiskaniyor seni bacim güzelsin diye hep öyle olur kendi oğulları güzel seb çirkin olursun inanmaBende çirkinimevlendim Allahtan paçayı yırttım
Kaynanam ve biricik sülalesini tanımadan kendimi güzel sanardım da onların sayesinde gerçekleri öğrendim
Bence sen çok güzelsin Cherry , yani buradan okurken bazı insanlar zihinde canlanır ya, sen işte onlardansın..İyi bir insanım
Neden insanların ne dediği ile bu kadar ilgileniyorsun ki?Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
19 yaşındayken gerçekten güzeldim. Şimdi yaşım 32 oldu; güzelliğim gençliğim soldu. Yaptğım iş ve hayat şartlarım nedeniyle hızlı çöktüm diyelim. Güzellik gitti ama diğer şeyler kaldı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum. O kalan diğer şeyler var ya... beni bir ömür mutlu edecek biliyorum.Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
32 yaşında mı güzelliğin soldu daha dur19 yaşındayken gerçekten güzeldim. Şimdi yaşım 32 oldu; güzelliğim gençliğim soldu. Yaptğım iş ve hayat şartlarım nedeniyle hızlı çöktüm diyelim. Güzellik gitti ama diğer şeyler kaldı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum. O kalan diğer şeyler var ya... beni bir ömür mutlu edecek biliyorum.
kimi 50 yaşına gelir hala bi gideri olur; kimi 30 yaşında çöker. bu kişinin hayat tarzıyla alakalı birşey :) Ben 19 yaşındayken çektirdiğim fotolara bakınca içimi derin bir hüzün kaplıyor32 yaşında mı güzelliğin soldu daha dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?