Kendimi çirkin buluyorum. :(

İyi bir insanım
Şimdi kartlaştım ama birkaç yıl önce gerçekten çok çok güzeldim
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.
Klişe olucak ama giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir hala Güzelsindir kendine güven ve gidene üzülme vardır bir hayır bilmediğin.

İyi bir insanım
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti. = Ben.
Henüz kartlaşmadım ama kartlaştığımda söylediklerini tekrarlayacağım sanırım.

Bende çirkinim evlendim Allahtan paçayı yırttım
Kaynanam ve biricik sülalesini tanımadan kendimi güzel sanardım da onların sayesinde gerçekleri öğrendim

Çirkinliğin güzelliğin dünyada bile standartı yokken krndi kendine 2-3kişi böyle dedi diye çirkin diyemezsin. Hele bi büyü erkek arkadaşların elbet olacak . Birine sadece gulusun güzel gelir adam deliler gibi aşık olur gözü senden başkasını görmez. Bu isler böyledir...daha çok küçuksun. Evde de kalmazsınız merak etme.

Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır güzellikte göreceli bişey neye göre kime göre ? Baban şaka yapmıştır sana bende kızımı çirkin kızım diye seviyorum ama dünyalar güzeli bana göre.Sıkıntı yapma kendine daha çok küçüksün çok değişirsin.Seni görmedim ama emin ol şükretmen için bir çok sebebin vardır .

Bende resmi görmek istiyorum

Merak etme, güzeli de çirkini de birini bulup evleniyor. Çok bahsedip dert ettiğin için yazıyorum, evde kalmazsın. Kimse beğenmiyor demişsin. Seni de beğenen çıkar. Şu güzellik çirkinlik meselelerine de kafa yorma bence. Sen özgüven ve kendinle barışmak, karakterini geliştirmek üzerine çalış.

Kadina guzellik katan zerafettir, ne sisko iri yari tipler var ama zarf lduklari icin guzel, ne incecik gelincik gibi kizlar var kaba olduklari icin cirkin. Senin yapman gereken kendine maksimum dikkat etmek ve zarif guleryuzlu olmak. Huy insani guzellestirir.

kader kısmet evlilik hiç belli olmaz evlenirmisin nası bi evlilik yaparsın.zaten çirkin şansı diye de bişey var :))ayrıca görmedim ama çirkin olduğuna da inanmıyorum.19 yaşında doğal bi kız ne kadar çirkin olabilir.artık biçoğunuz makyajla hatta estetikle güzelleşiyoruz.bende makyajla evrim geçirenlerdenim

Çirkin değilsin ama biraz bakımlı olmalısın :) ve tavsiyeleri dikkate almalısın.
-Öncelikle bir kuaföre git güzel bir kesim yaptır.
-Kaş bıyık ve yüz tüylerini aldır.
-Uygun fiyata peeling yapabileceğin bir yüz yıkama jeli al. Sabahları onunla yüzünü yıka.
-Nemlendirici ve sıkılaştırıcı yüz kremi al. Parfümeriye git orda verirler. Yüzünü yıkadıktan sonra onu sür.
-Karşıyım diyorsun ama az da olsa makyaj yap mesela rimel ve ruj sürebilirsin.
- Terleme problemin varsa koltuk altı roll on vb birşey al.
- Kilo ver ve uyumlu giyin.

Canim fotonu bana ozel mesaj olarak atabilir misin? Durustce soyleyecegim guzel misin cirkin misin diye bir de tavsiyelerim varr

Bende çirkinim evlendim Allahtan paçayı yırttım
Kaynanam ve biricik sülalesini tanımadan kendimi güzel sanardım da onların sayesinde gerçekleri öğrendim
Kaynana görümce kiskaniyor seni bacim güzelsin diye hep öyle olur kendi oğulları güzel seb çirkin olursun inanma

İyi bir insanım
Bence sen çok güzelsin Cherry , yani buradan okurken bazı insanlar zihinde canlanır ya, sen işte onlardansın..
Bi hödük yüzünden bu kadar karamsar olup, ömrünün en güzel en verimli çağlarını mahvetme lütfen.. At şu karamsarlığını üzerinden..

Neden insanların ne dediği ile bu kadar ilgileniyorsun ki?
Özgüvenini ergen bir oğlanın yada ergen kardeşinin dediklerimi yıktı?
İnsanlar ne der kafasından uzaklaşıp, kendinde fiziksel ve ruhsal eksiklikleri bulman lazım..
Saçına bak, cildine bak, kilona bak..
Ama en önemlisi kafana bak.. Bilgini besle.. Zihnini besle..
Sen kendini mutlu et.. Kalanı zamanla etrafına yansır..
19 yaşında ne bu evde kalırım telaşı?
Neredeyse ergen oğlan mı ki bu diye düşüneceğim

19 yaşındayken gerçekten güzeldim. Şimdi yaşım 32 oldu; güzelliğim gençliğim soldu. Yaptğım iş ve hayat şartlarım nedeniyle hızlı çöktüm diyelim. Güzellik gitti ama diğer şeyler kaldı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum. O kalan diğer şeyler var ya... beni bir ömür mutlu edecek biliyorum.

32 yaşında mı güzelliğin soldu daha dur

32 yaşında mı güzelliğin soldu daha dur
kimi 50 yaşına gelir hala bi gideri olur; kimi 30 yaşında çöker. bu kişinin hayat tarzıyla alakalı birşey :) Ben 19 yaşındayken çektirdiğim fotolara bakınca içimi derin bir hüzün kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…