Kendimi çirkin buluyorum. :(

fotoğrafımı koydum bakın lütfen :)

kendine bak makyajını yap sacına farklılık kat kendini begenmeye baslarsın cirkin bir kız degilsin ama kendini surekli aynı gormekten sıkılmıssındır insanların ne dedigi onemli degil kendini sev sen sana cirkin diyenler kendi tipine baksın ilk once:)

ben kimseye derdimi anlaatmoyrum ya da kimse beni anlamıyor Bana gelince elbet bir gün birisi karşına çıkar deniliyor fakat dışarıdaki kızlar şimdiden bir sürü sevgili yapmış. kız bacak kadar 10 tane sevgilisi olmuş. Kendimi kötü hissediyorum sonra. Eksik görüyoum

Kendinizi öyle tarif etmişsiniz ki fotoğrafınızı gorunce şaşırdım. Cok hoşsunuz! sadece makyajsınız hepsi bu. Bir saç bir makyaj tamamdır mis gibi kızsınız kendinize haksızlık etmeyin.

çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor

Kendinizi öyle tarif etmişsiniz ki fotoğrafınızı gorunce şaşırdım. Cok hoşsunuz! sadece makyajsınız hepsi bu. Bir saç bir makyaj tamamdır mis gibi kızsınız kendinize haksızlık etmeyin.
makyaj Allah'ın emri sanırım

çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
simdi bizde bir adriana lima degiliz napalım kız ölelimmi kendinin en guzel halini ortaya cıkar sen ona buna bakma guzellikde gorecelidir ustelik ya simdi birsey diycem bazı kızlar var kız oyle itici ki ama ozguveni almıs basını gitmis ama sen itici bir kız degilsin o izlenimi vermiyorsun onlarda o ozguven var sende niye yok

İşte onlar bu dünyadan olmadığına inanılanlar
Büyük lutuf, yüksek çıta..
O kadarına gerek yok bence
Ortalama güzellikte olmak ta fena birşey değil

Canım öncelikle fotoğraftan yüzün çok büyük duruyor. Bu da bana kilolu olduğun izlenimi verdi eğer öyleyse kesinlikle zayıflamalısın daha yaşın kaç sağlıklı fit dinç olmak için önce olmn gereken kg inmelisin. Saçlarını bir kaç kesimle en güzel yakışan modeli bulman lazım.. Kişisel bakımı aksatma ( kaş bıyık cilt temizliği) Sonrasında hafif bi makyajla bu halinde kat kat güzel olursun... Fotografta kendine hiç dikkat etmeyen birini görüyorum çirkin birini değil.

aslında her şey özgven bilmiyorum çocukluktan beri bu şekilde yetiştim

fotodaki sen misin?

Şu resimdeki şenmisin şaka mı bu..gerçekten hiç abartmıyorum cok güzel bi yüzün var.burnun ağzın güzel gözlerin büyük Kaş'ların çok ..keşke öyle Kaş'ım gözüm olsa...
Makyajlıda afete dönüşürsün.üstelik yaşın daha küçük büyüdükçe sahada güzelleşirsin..
Çirkin olsan ne yazar hem senden daha küçüksün hayat güzellere gülmüyor ki bahtın güzel olsun

Kız güzel kızsın allahım yarabbim bende çirkin betty gibi bişey bekliyorum. Şükür et tatlı kızçe elim yüzüm düzgün birde esmer güzeliyim diye

güzel bir yüzünüz var bence sadece biraz daha bakımlı olarak çok dha güzel olabilirsiniz.

Sevgiliniz olunca mı kendinizi o zaman yeterli göreceksiniz?

Bence yüzünün şekli çok güzel çok ciddi söylüyorum hem buda makyajsız halin o kadar hoş duruyo ki ona rağmen
Ayrıca o güzel dediğin kızların makyajsız halini hiç gördünmü?!
Bence görmedin senden kat be kat beter yüzleri var makyajla bişeye benziyorlar.
Senin makyajlı halini düşünemiyorum böyle de çok güzelsin ama inan çok samimi söylüyorum gayette su gibi bir kızsın

Butun erkeklerde yakisikli degil sonuçta. Evlenen kadinlarinda hepsi cok guzel hatunlar degiller. Herkes birini buluyor kendi dengine göre. O yüzden evlenemeyeceğini dusunme. Onun disinda makyaj vs yapmak istemiyorsun anladigim kadariyla ama hicbisey yapmadan suan ki goruntunden farkli bir goruntuye ulaşamazsın. Kendinle barışmayı denemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…