fotoğrafımı koydum bakın lütfen :)resmini görmedim konu sahibi ama bu kadar karamsar olman çok yanlış bence, yaşına veriorum bu kuruntularınıkime göre neye göre hem ayrıca..insan herşeyden önce kendini sevmeli ve özgüven sahibi olmalı, aklı başında bi erkek dış görünüşten ziyade karaktere bakar, önce kendini besle, geliştir bence..tez zamanda bu düşüncelerinden kurtulman dileğiyle
ben kimseye derdimi anlaatmoyrumÇirkinliğin güzelliğin dünyada bile standartı yokken krndi kendine 2-3kişi böyle dedi diye çirkin diyemezsin. Hele bi büyü erkek arkadaşların elbet olacak . Birine sadece gulusun güzel gelir adam deliler gibi aşık olur gözü senden başkasını görmez. Bu isler böyledir...daha çok küçuksun. Evde de kalmazsınız merak etme.
çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyorkendine bak makyajını yap sacına farklılık kat kendini begenmeye baslarsın cirkin bir kız degilsin ama kendini surekli aynı gormekten sıkılmıssındır insanların ne dedigi onemli degil kendini sev sen sana cirkin diyenler kendi tipine baksın ilk once:)
makyaj Allah'ın emri sanırımKendinizi öyle tarif etmişsiniz ki fotoğrafınızı gorunce şaşırdım. Cok hoşsunuz! sadece makyajsınız hepsi bu. Bir saç bir makyaj tamamdır mis gibi kızsınız kendinize haksızlık etmeyin.
simdi bizde bir adriana lima degiliz napalım kız ölelimmiçrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
aslında her şey özgvensimdi bizde bir adriana lima degiliz napalım kız ölelimmikendinin en guzel halini ortaya cıkar sen ona buna bakma guzellikde gorecelidir ustelik ya simdi birsey diycem bazı kızlar var kız oyle itici ki ama ozguveni almıs basını gitmis ama sen itici bir kız degilsin o izlenimi vermiyorsun onlarda o ozguven var sende niye yok
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
Sevgiliniz olunca mı kendinizi o zaman yeterli göreceksiniz?ben kimseye derdimi anlaatmoyrumya da kimse beni anlamıyor Bana gelince elbet bir gün birisi karşına çıkar deniliyor fakat dışarıdaki kızlar şimdiden bir sürü sevgili yapmış. kız bacak kadar 10 tane sevgilisi olmuş. Kendimi kötü hissediyorum sonra. Eksik görüyoum
erkekelr tarafından beğenilinceSevgiliniz olunca mı kendinizi o zaman yeterli göreceksiniz?
Tamamen buna mı bağlı yani yeterliliğiniz?erkekelr tarafından beğenilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?