Kendimi çirkin buluyorum. :(

Ya Allah günah yazmasında tutamayacağım kendimi.
Eskilerde, bizim dersanede bi kız vardı. Aman yarabbim... İbretlik.
Kimsenin arkasından böyle konuşmamda, kıza inanılmaz kızıyordum. Tıpkı dışı kadar içide kötüydü.
Kızda bi özgüven vardı... Sanırsınız küçük dağları o yaratmış. Üstelik geçimsiz, sevilmeyecek türde bi kızdı.
Havan olur, özgüven tavandır anlarım lakin bu ukalalığın bi açıklaması yok
İşte sana o kızın özgüveninin çeyreği kadarından lazım...
O senin eline su bile dökemezdi emin ol.
Kendine biraz güven.

Çirkin değilsin ki. Az göz altı kapatıcısi kalem ve rimel. Yeter bile. Saç şeklini de değiştirdin mi süper olursun. Ama en önemlisi özgüven. Onu kazandın mi makyajsız bile çekici görünürsün.

şu an güvenmeye başladım

haklısın

Allah iyiliğini versin bana da çirkin diyen erkekler oldu hatta hoşlandığım biri direk çirkin demişti baya üzülmüştüm 1-2 sene sonra evlenme teklif etmişti baba abi severken bile çirkin diyebilir takılma ki güzellik hakikaten görecelidir sen evliliği arka cebine koy beklesin önce okulunu bitir maddi sıkıntın yoksa güzel giyin kilo fazlan varsa spor ve diyet gerisi kendiliğinden oluşur saçını arada değiştirebilirsin kaşlı bıyıklı gezme Sak'ın ortalıkta birde. ki daha 19 yaşındasın ileride vücut hatlar oturunca yüz hatlarında oturur değişirsin emin ol özgüven bayrağını salla şöyle

evet güzellik açısından dikkat çekici olmak istiyorum. Bana iltifat eilsin isityorum. Ama olmuyor. Su gibi kusursuz olmak istiyorum

Insanlari bosver. Takdir de bekleme iltifat da. Kariyerine odaklan sadece kendin icin. Seni kiskandigi icin belki iltifat etmicek ya da sevmedigi icin. Insanlarin fikirlerini cok önemseme. Kendin kendinden memnun ol. Baktin degilsin. Memnun olmadigin seyi kendinde degistir. Insanlar bu zaafini görürse kullana bilir. Erkekler mesela .
Insan ne zaman dikkat ceker ? Bence kendi degerinin farkina vardiginda. Onun disinda özenli giyim günlük bakim. Bunlar da sadece insanin kendisi icin. O zaman insanlar vay be kiza bak diyo. Ben bunun ne yazik ki 26 yasimda farkina vardim

yüz hatlarım oturunca kılopatra olacam sanırım bende malzeme bu kadar.

Hayır değilsin Kaş'larını kaş kalemiyle doldur.hafiffce makyaj..Saçının rengini de değiştirebilirsin açık renk daha çok yakışır gibi

Gerçekten çok güzel bi yüzün var. Bana ergenken maymun gibi bile diyen olmuştu düşün insanlar çok saçma, emin ol çirkin diye etrafındaki insanlara laf atanların yüzünde meymenet yoktur(afedersin babanlar da dahil edildi buna ama) öyle insanlar kalp güzelliğinden millerce uzakta oluyorlar ve bu da yüzlerine yansıyor.
Ergenlikten yeni çıkmışın daha yüzün oturmamış, kilon gereği gözün dudağın belli değildir. Hepsi söylenmiş zaten. Kilo ver ilk iş. Ben de 23 yaşında ancak vücudumu tanıyabildim. Daha çok erken yani. Bak mesela 19 umda ben de kiloluydum. Göğüslerim o kadar büyüktü ki insanlar bana acıyordu kollarım da inşaat işçilerinin kolları gibi kalın ve kaslıydı. Ama hepsinin egzersiz ve sporla adam edilebileceğini öğrendim

Hiiiçççç takma kafana lisede yüzüme karşı bana da çok söylüyolardı özellikle o dönem okulun popüler iki çocuğu benim ön sıramda oturuyodu ve birbirlerine ya çok çirkin ama ehehehüeh diye konuşurlarken duydum ve çok ağlamıştım.. sonra bana bi güzellik geldi 20 yaşımdan sonra özellikle cilt bakımına başladığımda bi de epey kilo vermiştim... o salak çocuk hala annemlerin orda yaşıyo ve beni gördüğünde tanımadı bile.. o yüzden hiç takma için güzel olduğu müddetçe dışın da güzelleşiyo.. o zamanlar evde kalıcam diye kimse beni beğenmez diye çok korkuyodum sonra o kadar çok isteyen oldu ki çoğunu geri çevirdim.. 26 yaşıma kadar da inat ettim evlenmedim.. daha da evlenmiycektim de babam ben isteyenlerden birine vericem ya da kendin bul bitane dedi boş korkular bunlar sen okuluna odaklan gerisini boşveerrr

İyi bir insanım
Şimdi kartlaştım ama birkaç yıl önce gerçekten çok çok güzeldim
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.

Guzellik goreceli birşeydir.

ALLAH birisinin gonlune seni oyle bir dusurur ki nasil güzel gordugunr sen bile sasirirsin.
Ayrica bende guzel degilim. Cevremdeki kimse guzelsin demezdi şirinsin derdi :) şirinsin demek guzel degilsinin kibarcasi. ':))
Ama evlendim.
Aslinda derdinin evlenmek olmadigini ben anliyorum.
Hissettiklerini cok iyi anliyorum cirkin biri olarak :)

Ama inan gonul.kimi severse guzel odur.mecnun leylasini gorduklerinde leyla leyla diye yandigin bu mu demişler. Mecnunda siz onu benim.gozumle goremezsiniz. Ask bu... cirkinide goze guzel gosterir.

Senim guzel olmadigina inanmiyorum. Belki biraz cekici bulmuyorlardir. Sen bi 25 30 lu yaslara gel gor bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…