Kendimi çirkin buluyorum. :(

Güzelliği kalıplara sığdırmak çok sığ bir düşünce. Yok kilo ver yok şunu al bunu sür vs bunlara gerek yok. Güzel olmanın iki kuralı var özgüvenli olmak ve kendine saygı suymak. Bunlara sahip olan kadına bakan biri onu güzel görür zaten. Sen kendini geliştirdikçe senden etkilenecek biri çıkar mutlaka. Ama çirkin olduğuna inandıkça bir köşede silik kalırsın ve kimse seni görmez beya varlığını hissetmez. Sen tüm dünyaya varlığını hissettir. Dünya senin oyun alanın olsun. Yürürken öyle bir yürü ki dünya dursun. O özgüveni herkes görsün. O zaman etkilenir erkekler. Güzel kadın zaki özgüvenli ve erkekleri manipüle etmeyi bilen kadındır. Çünkü erkeklerin algısıyla oynamak kolaydır.

kimi 50 yaşına gelir hala bi gideri olur; kimi 30 yaşında çöker. bu kişinin hayat tarzıyla alakalı birşey :) Ben 19 yaşındayken çektirdiğim fotolara bakınca içimi derin bir hüzün kaplıyor
sana öyle geliyor için çökmüş bence senin o yüzden böyle düşünüyorsun.

MissCherryBlossom kart horozum benim günaydın sana çakaldan selamlar

19 yaşında biz hebele hübele modunda saf salakmışız herhalde.bu ne acele kadın olduğunu hissetmek filan.herkesin adına şiir mi yazılıyor.herkesin kapısında erkekler mi telef oluyor.bu kafayı değiştir önce kendine güven.yüzün fiziğin tam bi otursun.gerçekten ihtiyacın varsa psikolojin bozuluyorsa estetik de olabilirsin.

takma güzelliğine gerekirse makyaj yap.. git kouföre saçlarini yap.. bakimli ol..
çirkin kız yoktu bakimli kız vardir derler...
bizim sülelemizden birisi çirkin kız aldi oğlan çok yakışıklı.. millet saskina dönmüştü:)
oğlan kimseyi dinlemedi.. sevdi kızı.. şimdi çok mutlular çocuklari bile var:)
daha 19 yaşindasin sende bulursun hemde çok yakışıklı olani

Güzellik nedir senin için? Bana göre bir kadının özgüveni onu inanılmaz güzelleştirir. Allah'ın yarattığı güzellik %20 ise geriye kalan % 80'i duruş, özgüven, asalet, zeka falan oluşturur. Biriyle çok güzel diye konuşmaya başlarsın, iki dakka sonra inanılmaz salak bulur uzaklaşırsın. Biriyle çok çirkin olsa da muhabbet etmeye başlarsın, zekası özgüveni birikimiyle kendine hayran bırakır, kopamazsın. Yoksa nasıl bu kadar güzel kadın yanında çirkin adam, yakışıklı adam yanında çirkin kadın olabilir ki. Duyarsın sen de zaman zaman, yakışıklı değil ama çok karizmatik derler. İşte o karizma özgüvendir. Kendini eziklersen, utanırsan daha da kötü görünür ben sana söyleyim. Çirkin misin ya da ne kadar çirkinsin bilmiyorum ama diyelim ki çok çirkinsin. Bu durumu değiştiremeyeceğine göre ben senin yerinde olsam bu açığı başka şekilde doldururdum. Bir kere kendimi aşağılamaktan vazgeçer, kendime değer verirdim. Beğenen böyle beğensin canım, beğenmeyene de güle güle. Silkin, kendine gel. Herkesten önce sen kendine değer ver. Sonra da kendimi dört dörtlük yetiştirmek için elimden geleni yapardım. Eğitimimle, kültürümle, hayattan süzebildiğim tüm bilgiyle diğerlerine fark atardım. Bunu başkaları için değil kendim için yapardım. Başkaları için yapmadığımdan kimseye ispatlamaya çalışmazdım. Ama her halimden yansırdı o birikim, o duruş, o kültür ve özgüven. Böyle olunca da birileri benimle ilgilenmiyor diye endişelenmezdim. İşte böyle olursa sendeki değişimi herkes farkeder ve ilgilenenler de illa çıkar. Yanlız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, birilerinin seninle ilgilenmesi sana değer katmaz inan bana, sen kendine değer kattığında birileri seninle ilgilenmeye başlar. Bu çok önemli bir ayrıntı, aklında tut derim ben

İyi bir insanım
Şimdi kartlaştım ama birkaç yıl önce gerçekten çok çok güzeldim
Tanıdığım herkesten çok üzüldüm, aşkta şansım sıfır, sevdiğim erkek hayatımı mahvetti.

Senin sıfırsa benim eksilerde MissCherryBlossom . Beterin beteri var yani. :)

29 yaşında kartlaşmak da ne demek? Hayat yeni başlıyor, heyyy! :)

Bu kadar arabesk olmamalısın. 19 yaşındasın 91 değil. Zamanı gelince seni çok beğenecek her halinle sevecek biri çıkar karşına elbette bu kadar olumsuz mesaj gönderme evrene

Bu kadar arabesk olmamalısın. 19 yaşındasın 91 değil. Zamanı gelince seni çok beğenecek her halinle sevecek biri çıkar karşına elbette bu kadar olumsuz mesaj gönderme evrene

Ah evren, bir beni duymadın.

resmini görmedim konu sahibi ama bu kadar karamsar olman çok yanlış bence, yaşına veriorum bu kuruntularını kime göre neye göre hem ayrıca..insan herşeyden önce kendini sevmeli ve özgüven sahibi olmalı, aklı başında bi erkek dış görünüşten ziyade karaktere bakar, önce kendini besle, geliştir bence..tez zamanda bu düşüncelerinden kurtulman dileğiyle

güzellik göreceli bir kavramdır , bazı erkek arkadaşlarım çok güzel olduğumu söylerlerdi, bazıları da daha resmimi görür görmez buluşmaktan vazgeçerdi...Lisede bir kız vardı , kendine bakmaz , sivilceli , gözlüklü , o zamanki ergen aklımızla çirkin diye nitelendirdiğimiz , kız hepimizden önce evlendi, iki tane de çok güzel çocugu var ... Ben hala 31 yaşında bekarım

çirkin kadın yoktur! :) kendine baktığı sürece her kadın güzeldir.. ayrıca kadın erkek ilişkilerinde güzelliğin rolü düşündüğün kadar büyük değil bence. hal ve tavırlar etkiliyor karşı tarafı daha çok..

Bak canım bu hayatta mutlaka herşeyin bir çaresi vardır kilon mu var kilonu ver burnun mu büyük daha iyi hissedeceksen estetik yaptır kendini geliştir öğren spor yap bunları yaparsan zaten kendini güzel hissedersin benimde sivilce izlerim var bu ara onlardan kurtulmaya çalıyorum bazen aynaya bakıp çirkindin sen diyorum ama bazen de zekisin şirinsin seni sevenler var diyorum o zaman aynada baktığım insan mükemmel oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…