Kendimi çirkin buluyorum. :(

Resimdeki sensen gayet güzel bir kizsin canım baskalarinin seni etkilemesine izin verme ve öyle insanlarla konuşma zaten.
Ne hastaliklarla ugrasanlar var lütfen sukret. Yüzünde hicbir bariz çirkinlik yok ki zaten kimse cirkinsin denilecek kadar çirkin değildir. Herkesin mutlaka çekici bir yönü vardır. ..konuşması tarzı gibi vs
Üzme kendini:*

Sana daha once yanaklarnin gulusunun ve gozlerinin guzel oldugunu soyleyen olmadimi? Yani toparlarsak guzelsin ama goreceli kavramdir unutma dert edilecek birsey yok bence gayet iyisin
sana bunu soyledikleri ve hissettirdikleei icin sana oyle geliyordur ozguvenin sarsilmistir

Güzellik görecelidir. .
Boşver olduğun gibi ol . .
Daha çok küçüksün. .

hayır aksine güzelsen itiraf edbilirsin. çirkinsen kimse senin düşüncelerine önem vermez. öyledir

evet fizikten fazlası gerkiyor ama fizikte gerekli

O gereken fizik sizde de var.

Bırakın güzelliği çirkinliği eli ayağı olmayan insanların mutlu beraberlikleri olabiliyor, bedensel engel bile mutlu bir beraberliğe engel değil, çevrenizde bunun farkına varacak kalitede insanlar yoksa isterseniz Angelina Jolie olun yine kıymetiniz bilinmez.

Çok güzel olduğu için erkeklerin başına üşüştüğü bir kız on kişiyle arkadaşlık eder biriyle bile mutlu olamaz, tipi vasat bir kıza bir kişi gelir ve onu dünyanın en mutlu kadını yapar.

Fizik reklamdır, fragmandır, tanıtımdır, güçlü bir hikayeniz varsa varsın reklam zayıf olsun o film mutlaka odül alır.

Buna mevcut psikolojinizle inanmak zor ama hayatın gerçeği bu.

Çirkin değilsin gayet hoşsun .
Sadece biraz makyaj yapman gerek yüzün solgun görünüyor .
Güzellik insana hiç bir şey kazandırmıyor bu arada .
Çevremde çok beğenilirim ama kendimi bu yüzden hiç şanslı hissetmedim .
Bahtımız güzel olsun .

Senin yaşlarındaki erkekler böyle saçma cümleler kurarlar. Zannedersin hepsi bir Kıvanç Tatlıtuğ bir Tolgahan Sayısman ama gercekte ciguliden öteye gidemezler. Büyüyüp bu tripleri geçtiğinde bu kez sen dönüp hiçbirine bakmayacaksın emin olabolirsin.

doğrudur :)

Bence çirkin degilsin...
Fakat bakımsızsın iyi bir kuaför bu işe el atsa saçlarını hacimli kesse sana gidebilecek şekilde boyasa yahut ışıltı atsa vs. cokda hoş ve alımlı biri olabilirsin tabi özgüven ve aura da önemli.
Bakımlı olup bir iki erkek tarafından beğenilsen özgüvenin oluşacak gibi geldi bana..

sağ ol

oluşacak tabii

Gününüzde dayatilan güzellik ölcülerine göre mi diyorsun bunu.
Belki yasin geregi daha dikkat cekici olmak istiyorsun bilemdim.
Gencsin öz güvenin olsun. Kendine yakistirdigin seyleri giy. Daha ne kirisik var ne beyaz sac var. Yavas yavas tarzini da bulacaksin. Üstelik insanlar ne kalemler cekiyor öyle iri gözleri olsun diye. Dogalsin en iyi güzellik dogallik

evet güzellik açısından dikkat çekici olmak istiyorum. Bana iltifat eilsin isityorum. Ama olmuyor. Su gibi kusursuz olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…