- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
Resimdeki sensen gayet güzel bir kizsin canım baskalarinin seni etkilemesine izin verme ve öyle insanlarla konuşma zaten.Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
hayır aksine güzelsen itiraf edbilirsin. çirkinsen kimse senin düşüncelerine önem vermez. öyledirŞu hayatta güç gibi görülen ama getirisinden çok götürüsü olan tek şey güzellik sanırım. Çok doğru anlatmışsın. '' Seni potansiyel av olarak gören vasat tipler. ''
Hadi bu kafayı yaşayan erkeklerden bi şekilde korursun kendini.
Ama dost gibi gözüken, içten içe sana kin besleyen kıskanç hatunlara ne demeli..
Güzelliğin bi getirisi yok yani. Aksine dostluklardan da ilişkilerden de illallah ettirebiliyor insanı.
Ufacık bi tepkini, insanların dikkatini çekecek bi hareketini hemen '' ayyy kendini bi şey sanıyo, havalı. '' diye eleştiriveriyorlar.
Güzelsen itiraz etme hakkın pek olmayacak ortam içerisinde. Böyle bi düşünce yapısı mevcut resmen. Yoksa '' kendini bi şey sanıyo sevimsiz '' e çıkar adın.
İyi ve güzeeelll kadınlaaar hep ağlaaarr diye noktalıyorum yorumumu
evet fizikten fazlası gerkiyor ama fizikte gerekli
19 yaşındayım. çok da küçük değilim aslında. evlensem çocuğum olurGüzellik görecelidir. .
Boşver olduğun gibi ol . .
Daha çok küçüksün. .
doğrudur :)O gereken fizik sizde de var.
Bırakın güzelliği çirkinliği eli ayağı olmayan insanların mutlu beraberlikleri olabiliyor, bedensel engel bile mutlu bir beraberliğe engel değil, çevrenizde bunun farkına varacak kalitede insanlar yoksa isterseniz Angelina Jolie olun yine kıymetiniz bilinmez.
Çok güzel olduğu için erkeklerin başına üşüştüğü bir kız on kişiyle arkadaşlık eder biriyle bile mutlu olamaz, tipi vasat bir kıza bir kişi gelir ve onu dünyanın en mutlu kadını yapar.
Fizik reklamdır, fragmandır, tanıtımdır, güçlü bir hikayeniz varsa varsın reklam zayıf olsa da o film mutlaka odül alır.
Buna mevcut psikolojinizle inanmak zor ama hayatın gerçeği bu.
sağ olÇirkin değilsin gayet hoşsun .
Sadece biraz makyaj yapman gerek yüzün solgun görünüyor .
Güzellik insana hiç bir şey kazandırmıyor bu arada .
Çevremde çok beğenilirim ama kendimi bu yüzden hiç şanslı hissetmedim .
Bahtımız güzel olsun .
oluşacak tabiiBence çirkin degilsin...
Fakat bakımsızsın iyi bir kuaför bu işe el atsa saçlarını hacimli kesse sana gidebilecek şekilde boyasa yahut ışıltı atsa vs. cokda hoş ve alımlı biri olabilirsin tabi özgüven ve aura da önemli.
Bakımlı olup bir iki erkek tarafından beğenilsen özgüvenin oluşacak gibi geldi bana..
Allah allah. 22 yıldır güzel olduğumu söylerler hiç senin dediğin gibi açılııınn deyip itiraflarda bulunamadımhayır aksine güzelsen itiraf edbilirsin. çirkinsen kimse senin düşüncelerine önem vermez. öyledir
valla 19 yıldır çirkinim bende söz sahibi olamadımAllah allah. 22 yıldır güzel olduğumu söylerler hiç senin dediğin gibi açılııınn deyip itiraflarda bulunamadım
Çirkin değilsin. Olsaydın çekinmez söylerdim yani...valla 19 yıldır çirkinim bende söz sahibi olamadım
evet güzellik açısından dikkat çekici olmak istiyorum. Bana iltifat eilsin isityorum. Ama olmuyor. Su gibi kusursuz olmak istiyorumGününüzde dayatilan güzellik ölcülerine göre mi diyorsun bunu.
Belki yasin geregi daha dikkat cekici olmak istiyorsun bilemdim.
Gencsin öz güvenin olsun. Kendine yakistirdigin seyleri giy. Daha ne kirisik var ne beyaz sac var. Yavas yavas tarzini da bulacaksin. Üstelik insanlar ne kalemler cekiyor öyle iri gözleri olsun diye. Dogalsin en iyi güzellik dogallik
çekiniyorsun benceÇirkin değilsin. Olsaydın çekinmez söylerdim yani...
Eee ozaman napıyoruzzz kuaföre gidiyoruzzz, fazla kilomuz mevcutsaa boğazları tutuyoruzzz ve ünidee şöyle bir salınıp hey bende varım enerjisi saçıyoruz..oluşacak tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?