çok teşekkür ederimBence yüzünün şekli çok güzel çok ciddi söylüyorum hem buda makyajsız halin o kadar hoş duruyo ki ona rağmen
Ayrıca o güzel dediğin kızların makyajsız halini hiç gördünmü?!
Bence görmedin senden kat be kat beter yüzleri var makyajla bişeye benziyorlar.
Senin makyajlı halini düşünemiyorum böyle de çok güzelsin ama inan çok samimi söylüyorum gayette su gibi bir kızsın
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
şu an öyle görüyorumTamamen buna mı bağlı yani yeterliliğiniz?
Geçicidir umarım.şu an öyle görüyorum
fotoğrafımı koydum bakın lütfen :)
eee bazı kızlar bizden güzel ama onlarada bakıyorsun huyları, ruhları veya parmakları çirkin oluyor.. mutlaka bir insanın bi kusuru vardır. ben cirkinimdir ama cok da güzelimdirçrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
umarım. bu hastalıktan kurtulmak istiyorum çünkü. bu düşünceler kafamı kemiriyorGeçicidir umarım.
dur öyle fotoğrafım var koyayımAllah çarpar bak,ağzın burnun,dişlerin,çenen,gözlerin hiç kusurun yok,sakın çirkinim deme.
Çirkin değilsin,sadece biraz cilaya ihtiyacın var.Saçlarını güzel bir kesim yaptırırsan daha havalı görünürsün.
Makyajdan korkma,makyaj deyince kat kat fondöten demiyor kimse.Azıcık rimel,allık,parlatıcı bile çok fark yaratır.
Keşke rimel ve hafif makyajla fotonu görebilseydik.
Ayrıca aksesuarlardan da yardım alabilirsin.Işıltılı minik bir küpe veya ince zincir bir kolye kullanabilirsin.
Bazı kızlar bakım yapmadan güzel, bazı insanlar çalışmadan zengin, bazıları da kendine hiç iyi bakmadıkları halde sağlıklılar... Hayatın düzeni, adaleti böyle ne yapalım? Hayıflanıp küseceğimize elimizdekilerin kıymetini bilmekten başka çare yokçrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
bu senin fotunda güzel bir kızsın. makyaja bile ihtiyacın yok gibi. sadece göz altlarına azıcık aydınlatıcı kapatıcı bir de allık dudak parlatıcısı şeffaf sür mis gibi olursun.aslında her şey özgvenbilmiyorum çocukluktan beri bu şekilde yetiştim
inşallah :) bende özgüvenli olmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum işt.Canım zırt pırt sevgili değiştirenler çok güzel olmuyo ki onlar k.şar oluyor:))
Senin bitane olsun temiz olsun maheret çok sevgili yapmakta değil seni çok sevebilecek ve senin çok sevebileceğin bir adam gibi adamla birlikte olmak dua et karşına hayırlı insanlar çıkarsın Allah.
Birde özgüvenini ve özsaygını yüksek tut girişken ol eminim o zaman havan bile değişecektir
gözlerimide hiç sevmiyorum biliyor musun? çok kötü bence.bu senin fotunda güzel bir kızsın. makyaja bile ihtiyacın yok gibi. sadece göz altlarına azıcık aydınlatıcı kapatıcı bir de allık dudak parlatıcısı şeffaf sür mis gibi olursun.
büyüdügünde de o gözlerle etrafı yakıp kavurursun. maşallah baya büyükmüş
göz dogmuşsun bence
gözlerimide hiç sevmiyorum biliyor musun? çok kötü bence.
70 üstümü? oha o kadar mı kilolu duruyorum. 65 kiloyum. Ego tatmin etmek istemiyorum gerçekleri söyledin sağ ol.Yüz güzelligin var ama güzellik bütünsel bir kavramdır. Kilo ver acilen. 60 ın üstüne de cikmamaya çalış bir ömür. Profilden anladığım kadarıyla 70 üstü gözüküyor. Ha burada istediğin dürüstlük değil de ego tatmini değildi umarımeğer öyle ise yardımcı olamıcam özür dilerim
gerçekten öyle bir kız değilim. pohpohlanmak istedğim değil Sadece gerçekleri söylemenizi istedim.zaten en başta fotoğrafım yoktu. :)Resmen iltifat almak için konu açmışsın
Başta cidden kendini yetersiz hissediyorsun sanıyorum da yok yani iki pohpohlanmak istemişiz sanırım.
Çözüm belli aslında. İki fotoğraf arasındaki farkı görebiliyorsundur değil mi? Makyaj nasıl değiştirmiş. Bu şekilde gezersen özgüvenin olur zaten buraya konu açıp iltifat almak istemene gerek de kalmaz. Bakım nasıl değiştirmiş o ilk fotoğraftakine göre
Boyun az o zaman. Yani kendimden kiyasladim. Ben 60 kiloyum. 162 boyum. Boyun kaç?70 üstümü? oha o kadar mı kilolu duruyorum. 65 kiloyum. Ego tatmin etmek istemiyorum gerçekleri söyledin sağ ol.
1.67 boy. 65 kiloyum. sanırım yakın çekimden dolayı tombiş çıkmışım. normalde kimse kilolusun dmez. fazlam var. ama kilolu değilimBoyun az o zaman. Yani kendimden kiyasladim. Ben 60 kiloyum. 162 boyum. Boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?