Kendimi çirkin buluyorum. :(

çok teşekkür ederim gözlerinizin güzelliği

çirkin değilsin canım. çoğumuz zaten makyajsız çok mu süperiz. sadece bi kalem bi allık bile değiştiriyo. yüzünde sivilce yada başka sıkıntılar yok yüz hatların da güzel. biraz bakımla istediğin dikkat çekmekse çekersin dikkat
.

fotoğrafımı koydum bakın lütfen :)

Allah çarpar bak,ağzın burnun,dişlerin,çenen,gözlerin hiç kusurun yok,sakın çirkinim deme.
Çirkin değilsin,sadece biraz cilaya ihtiyacın var.Saçlarını güzel bir kesim yaptırırsan daha havalı görünürsün.
Makyajdan korkma,makyaj deyince kat kat fondöten demiyor kimse.Azıcık rimel,allık,parlatıcı bile çok fark yaratır.
Keşke rimel ve hafif makyajla fotonu görebilseydik.
Ayrıca aksesuarlardan da yardım alabilirsin.Işıltılı minik bir küpe veya ince zincir bir kolye kullanabilirsin.

çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
eee bazı kızlar bizden güzel ama onlarada bakıyorsun huyları, ruhları veya parmakları çirkin oluyor.. mutlaka bir insanın bi kusuru vardır. ben cirkinimdir ama cok da güzelimdir

Canım zırt pırt sevgili değiştirenler çok güzel olmuyo ki onlar k.şar oluyor:))
Senin bitane olsun temiz olsun maheret çok sevgili yapmakta değil seni çok sevebilecek ve senin çok sevebileceğin bir adam gibi adamla birlikte olmak dua et karşına hayırlı insanlar çıkarsın Allah.
Birde özgüvenini ve özsaygını yüksek tut girişken ol eminim o zaman havan bile değişecektir

dur öyle fotoğrafım var koyayım

çrikin bir kız değilim ama güzelde değilim. bazı kızlar bakım yapmadan bile güzel oluyor
Bazı kızlar bakım yapmadan güzel, bazı insanlar çalışmadan zengin, bazıları da kendine hiç iyi bakmadıkları halde sağlıklılar... Hayatın düzeni, adaleti böyle ne yapalım? Hayıflanıp küseceğimize elimizdekilerin kıymetini bilmekten başka çare yok sevgiler

aslında her şey özgven bilmiyorum çocukluktan beri bu şekilde yetiştim
bu senin fotunda güzel bir kızsın. makyaja bile ihtiyacın yok gibi. sadece göz altlarına azıcık aydınlatıcı kapatıcı bir de allık dudak parlatıcısı şeffaf sür mis gibi olursun.
büyüdügünde de o gözlerle etrafı yakıp kavurursun. maşallah baya büyükmüş
göz dogmuşsun bence

inşallah :) bende özgüvenli olmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum işt.

Bu fotoğraftaki sensen eğer sen ve çevrendekiler çirkin görmemiş canım sen gayet hoş bir kıza benziyorsun bak bir kuaföre gir kaş saç makyaj bıyık bilmem ne harika bir şey olursun ama gördüğüm kadarıyla zaten çirkin değilsin boş yere kendini üzme

gözlerimide hiç sevmiyorum biliyor musun? çok kötü bence.

Yüz güzelligin var ama güzellik bütünsel bir kavramdır. Kilo ver acilen. 60 ın üstüne de cikmamaya çalış bir ömür. Profilden anladığım kadarıyla 70 üstü gözüküyor. Ha burada istediğin dürüstlük değil de ego tatmini değildi umarım eğer öyle ise yardımcı olamıcam özür dilerim

gözlerimide hiç sevmiyorum biliyor musun? çok kötü bence.

Resmen iltifat almak için konu açmışsın
Başta cidden kendini yetersiz hissediyorsun sanıyorum da yok yani iki pohpohlanmak istemişiz sanırım.
Çözüm belli aslında. İki fotoğraf arasındaki farkı görebiliyorsundur değil mi? Makyaj nasıl değiştirmiş. Bu şekilde gezersen özgüvenin olur zaten buraya konu açıp iltifat almak istemene gerek de kalmaz. Bakım nasıl değiştirmiş o ilk fotoğraftakine göre

70 üstümü? oha o kadar mı kilolu duruyorum. 65 kiloyum. Ego tatmin etmek istemiyorum gerçekleri söyledin sağ ol.

gerçekten öyle bir kız değilim. pohpohlanmak istedğim değil Sadece gerçekleri söylemenizi istedim.zaten en başta fotoğrafım yoktu. :)

Boyun az o zaman. Yani kendimden kiyasladim. Ben 60 kiloyum. 162 boyum. Boyun kaç?
1.67 boy. 65 kiloyum. sanırım yakın çekimden dolayı tombiş çıkmışım. normalde kimse kilolusun dmez. fazlam var. ama kilolu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…