Kendimi çirkin buluyorum. :(

Bakın arkadaşlar birgün tanıştığım bir erkek bana telefonda ne dedi biliyor musunuz? Seni kimse merak etmez. Sen çirkinsin eğer bir erkek seninle birlikte olmak istiyorsa sırf kız olduğun içindir. sen merak uyndırmazsın falan dedi. bEnimde zoruma gitti.

Bence sırf senin kalbini kırıp kendinden uzaklaştırmak için demiştir. Yoksa bu sözleri hak etmiyorsun.

sen saçma sorular sorduysan oda öle konuşmuştur. Ne bakıyosun bi ergenin laflarına

Bak kardeşim ne güzelsin ne de çirkinsin... kendine haksızlık da etme

Burda kaç kadın yok değilsin diyor, bundan iyi kamuoyu araştırması mı olur... ikna ol artık...

En önemlisi kendini sevmek ve kendine özenmek, beni beğenmeyen totomu yesin de geç yahu:)

ah diyebilsem her şey daha güzel olacak Ama yapamıyorum

konuyu ne için açtın anlamadım. pohpohlanmak için mi ya da ikna olmak için mi? sen kendini güzel görmezsen kimse görmez bunu bil. güzellik göreceli bir kavramdır. ben bir insanın yüzüne karşı çirkinsin diyemem mesela ama açıkçası sana güzelsin de diyemiyorum. bu benim fikrim ve bu kadar kadın gerçeği mi söylüyor yoksa sana moral mi vermeye çalışıyor onu anlamış değilim. kaldı ki güzellik anlayışı herkes için aynı değildir. çoğu insan renkli gözü sever ben hiç sevmem mesela. misal. kilo vermen lazım gibi geldi bana bunun dışında cilt kusuru falan yok gibi duruyor. yüzden bahsediyorum. yani 27 sayfa neyin muhabbeti dönmüş ama milletin güzelsin demesiyle güzel olan biriysen bu ciddi bir sorun. ben de güzelsin diyemiyorum mesela şu an. benim dememle de çirkin olmazsın doğal olarak.
ama fizik çoğu erkek için önemli hem giyilenin yakışması için de. çok zayıf olma, balık etli de olma ama vücut hatları da belli olmalı bence. normal olmak lazım. fazlalıklardan kurtulmak lazım.

ya güzel değilim ya iyi değilim ozaman

fotoğraımı koydum bakın lütfen :)

Ayy hayir tatlim cirkin falan degilsin senin tek sorunun bakimsizlik. Biraz bakim yap cok guzel olacagina eminim cunku yumusak bir yuzun var. Cildinde problemli, begenmedigin yerler varsq bakim yapmaya basla, cildiyeye git. Makyaj yap vs vs

Ayy hayir tatlim cirkin falan degilsin senin tek sorunun bakimsizlik. Biraz bakim yap cok guzel olacagina eminim cunku yumusak bir yuzun var. Cildinde problemli, begenmedigin yerler varsq bakim yapmaya basla, cildiyeye git. Makyaj yap vs vs

Evet bence de.çirkinlik ayrı bakım yapmama ayrı.
Hafif bir göz makyajı bile insana başka hava veriyor.saçlarıni k estirip renk değiştir kıyafetine önem ver.her şey den önce kendini sev.yoksa boya tupune dussen faydasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…