Kendimi çirkin buluyorum. :(

Makyajdan bi miktar anlarım, makyaj kusurları kapatmak için yapılır. Senin gözlerin düşün, makyajla kaldırılman gerek, ver parasini profesyonel makyaj yaptır bi kez ama adam gibi bi yere git, değişiklik olur sana da

evet özgüven eksik aslına

ben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezemem

Töbeee, hepimiz kendimize hakaret mi ediyoruz her gün. Makyaj güzel yerleri ön plana çıkartmak, kötü noktaları geri plana atmak azıcık da yüze renk katmak için yapılır.
Yine söylüyorum çirkin değilsin, aksine hoş bir yüzün var ama bakımsızsın. saçlarını bi havalandır, güzel bir kesim yaptır. Kaşlarını düzelt, kilo ver, biraz da yüzüne renk kat fıstık olursun.

pekala tavsiyene uymaya çalışacağım

Gayet guzelsin.biraz zayifla hafifte makyaj yap.
Sen okulunu bitir meslege bir basla bak nasil patir patir dokuluyir o erkekler

Tipini sorun edenlerin sayısı çok arttı forumda belki de konular açıldıkça dertleşmek istiyorlardır.

Neyse.

Bence güzellik daha ciddi sıkıntı.

Bir defa ne kadar iyi niyetli olsanız da hem cinslerinizin çoğu sizi havalı, tehlikeli, sinsi vs bulacak.

Herkes içinizin dışınızdan daha güzel olmasını bekleyecek ki ne kadar iyi bir insan olsanız da çokları görüntünüzden daha sempatik bulmayacak karakterinizi.

Erkekler için potansiyel av olarak görülecek, kalbinizden ziyade bedeninizi hedefleyen vasat tiplerle muhatap olacaksınız.

Yazdıklarım sizi çirkin bularak teselli vermek amaçlı değil, forumda fiziğini dert edenleri gördükçe gerçekten güzel olan bir kadını "hem güzel hem de altın gibi bir kalbi var" diye yücelten kimseyi görmediğim için dikkatimi çeken bu durumu yazılı olarak ifade ettim, benim şahit olduğum, ortalamanın altı güzellikteki kadınların daha hoşsohbet, samimi ve sıcak bulundukları, o nedenle güzel diye nitelendiriliyorlar, fiziksel olarak güzel olanlar daha sönük kalıyor dost meclislerinde, çoğu "güzel ama boş" ya da "güzel ama havalı ve soğuk" ön kabulüyle harcanıyorlar çünkü...

Hedefiniz kendinizi, muhabbetinizi, insan ilişkilerinizi geliştirmek olsun artık estetik ve kozmetik sektörü o kadar gelişti ki neredeyse isteyen herkes güzel olabiliyor o nedenle fizikten fazlası lazım seçtiğiniz insan tarafından sevilmek için...

evet fizikten fazlası gerkiyor ama fizikte gerekli

Neren çirkin Allah aşkına..normal bir insansın..kilo vermelisin ve bakımlı olmalısın..ergenliğin getirdiği bir bunalımda var tabi..
Lisede tüm okul bana aşıktı ben bile kendimi çirkin hissederdim :)

Neren çirkin Allah aşkına..normal bir insansın..kilo vermelisin ve bakımlı olmalısın..ergenliğin getirdiği bir bunalımda var tabi..
Lisede tüm okul bana aşıktı ben bile kendimi çirkin hissederdim :)
ergenlik demyin lütfen. üniversiteye gidiyorum. ergenliğe girmedim ki ergenlik olsun

Hoş bir genç kız olabilirsin, potansiyelin var. Ama biraz giyimini, saçını değiştirmen lazım ve makyaj yapman lazım.
Makyaj illa full pudra kıpkırmızı allık değildir. İnce bir kalem ve rimel bile havayı değiştiriyor.
Ben evdeyken bile çoğu zaman kendimi iyi hissetmek için rimel ve kalem sürerim. Bu kendime saygısızlık değil aksine saygıdır. Kendimi güzel hissetmek ve mutlu etmek güzel bir şey. Oturuşun bile değişir kendini güzel hissettiğinde.
Makyaj kötü bir şey değil, ufak tefek başla bence. Giyimini frapan yapma ama hep düz tshirt de olmaz. Güzel yaşına uygun tarzda gömlekler veya bluzlar da bulup giyebilirsin. Sade bir tshirt yerine tarz bir gömlekle bile fark yaratırsın.
Kendine bakmak kötü bir şey değil. Kimse beğenmese bile sen kendini beğendiğinde oturuşun kalkışın, ses tonun bile değişecek. Kendinde değişimi hissedeceksin.
Makyaja başla

İnsanlar beni gerçekten güzel bulur ve kalbiminde altın gibi olduğunu söylerler..Ama genel itibariyle yazdıklarınız doğru..bu durum çok azınlıkta..illaki bir kadının dışı güzel diye içide güzel olacak,zeki olacak,etik değerleri olacak vs gibi bir durum sözkonusu değil..

Ve ayrıca hemcinslerinle arkadaşlık yapamıyorsun sizin saydığınız sebeplerden,erkeklerle de arkadaşlık yapamıyorsun çünkç hiçbirşekilde arkadaş olarak görmüyorlar..sürekli iltifat alıp yalnızlığa mahkum kalıyosun,bu durumda da güzelliğin pek anlamı kalmıyor

makyaj olmadan olmuyor yani zaten makyaj ürünlerim varda hergün yapmam arada yaprım.

Şu hayatta güç gibi görülen ama getirisinden çok götürüsü olan tek şey güzellik sanırım. Çok doğru anlatmışsın. '' Seni potansiyel av olarak gören vasat tipler. ''
Hadi bu kafayı yaşayan erkeklerden bi şekilde korursun kendini.
Ama dost gibi gözüken, içten içe sana kin besleyen kıskanç hatunlara ne demeli..
Güzelliğin bi getirisi yok yani. Aksine dostluklardan da ilişkilerden de illallah ettirebiliyor insanı.
Ufacık bi tepkini, insanların dikkatini çekecek bi hareketini hemen '' ayyy kendini bi şey sanıyo, havalı. '' diye eleştiriveriyorlar.
Güzelsen itiraz etme hakkın pek olmayacak ortam içerisinde. Böyle bi düşünce yapısı mevcut resmen. Yoksa '' kendini bi şey sanıyo sevimsiz '' e çıkar adın.

İyi ve güzeeelll kadınlaaar hep ağlaaarr diye noktalıyorum yorumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…