- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Hayır canım, black mırror de izledim. Netflix almana gerek yok. Ben sana link verırım izleyecegin zaman. Ben telefonumdan da izliyorum. Tabletten de. Laptoptan da.Black mirror i da baya övmüştü arkadaşlarım ve hepsinin netflix üyeliği olduğu için benim de almam gerek sanırım. Bir de arkadaslar asil soru da su evdeki laptop um eski tip laptoplardan yani ac kapa vs cok useniyorum onemli bisey olmadıkca telefondan da dizi izlemeyi hiç sevmiyorum televizyonun da netflix uyumu yok o yuzden sanirim ipad veya yeni laptop almam gerek. 2. El ipad alayim diyorum sadece film ve yabancı dizi izlemek icin. Ne dersiniz? Sizler nerden izliyorsunuz?
Cok tesekkur ederim hangi internet sitesinden izliyorsunuz acabaHayır canım, black mırror de izledim. Netflix almana gerek yok. Ben sana link verırım izleyecegin zaman. Ben telefonumdan da izliyorum. Tabletten de. Laptoptan da.
Ama en cok telden izlemeyi seviyorum yatarken rahat oluyor.
Mesaj yazdım bakarsın ordanCok tesekkur ederim hangi internet sitesinden izliyorsunuz acaba
Evlen cocuk yap şu konuyu okuyup aaaaah ah dersin :)
(Evli diilim)
Tabi ki her zaman şükürler olsun sağlığımız yerinde bir sorun yok vs ama gerçekten telefon bağımlısıyımsana özendim ya mis gibi hayat nesi boş hissediyosun ki...
telefona bi saatlik yapsaniz iyi olacak.sosyal hesaplari kapatın..Tabi ki her zaman şükürler olsun sağlığımız yerinde bir sorun yok vs ama gerçekten telefon bağımlısıyımöneriler için konu açtım
Tesekkur ediyorum coktelefona bi saatlik yapsaniz iyi olacak.sosyal hesaplari kapatın..
onun yerine beyhan budaki izlemeni tavsiye ederim bi sürü şey çikiyor.
hem psikoloja iyi geliyor.
ben onu izliyorum . sosyal hesabim yok.
gerçekten tv izlemiyorum.. sosyal hesapa girmiyorum..
haber okurum buraya takılırım en iyisi bu.:)
zamanin baya bol..
yerine bol aktiivelere katılabilirimfoptograf çekecekseniz tel yerine fotograf makine kullanin:)
Normalde ben çılgınlar gibi film izleyip kitap okurdum. Fakat bu ara maalesef zamanım yok.
Kanaviçe işleyip instagramdan satıyorum. Ve elimde çok sipariş olduğu için bu ara hiçbir seye zamanim yok.
Fakat size sürükleyici kitap ve film önerebilirim. Telefondan kurtulunca zihniniz canlanır. Buna inanın.
Bin muhteşem güneş (dram türünde roman)
Akşam güneşi (dram türünde roman)
Rüzgâr gibi geçti ( dram türünde roman)
Boleyn kızı (dram türünde tarihi roman)
Boleyn kızı ( dram türünde tarihi film)
My names khan (film)
Akıl oyunları (film)
Yağmur adam (film)
2004ten beri günde bir kitap okuyordum bu sene hamilelik şekeri ile göz problemi yaşadım ve haftada 2-3 kitaba düştüm. Sinema tiyatroya haftada ya da 10'günde bir gidiyordum şimdi yine şeker uyku verdiği için ayda bir gidiyorum. Telefonda bi kk bir de bu sene instagrama girmeye başladım. Hayatınıza kitap okumayı katın önce. En basitinden mizah dergileri ile başlayın alışkanlık olur sonra romanlar sonra daha felsefi kitaplara geçersiniz.. bir de büyükşehirde iseniz sergi, müze vb gezin kültürlü insanlar ile tanışırsınız böylece
Zevkiniz nedir?
Tavsiye verebilirim ama her dizi , her kitabi herkes sevmez sonuçta
Nasıl şeylerden hoslanirsiniz?
Ama en güzeli çalışıyor olman..meslehin nedir? Seni mutlu etmiyor mu meslegin
Fransız demiş ken fransız kafkanın kitaplarını tavsiye ederim biraz koku olsun dersen hush hush serisini tavsiye ederim yada biraz kişisel gelişim olsun dersen lev tolstoyun iki tane öfkeyle ilgili Ateşi kıvılcam ikin söndürme liyi ve İnsan ne ile yaşarı tavsiye ederim bide Adam fawerın olasılıksız lar ve empatiyi öneririm bu ikiside harika bilim kurgu kitapları
şimdi amacınız arkadaşlarınız konuşurken dahil olmaksa o zaman trend olanları izlemeniz lazım.. zaten her yerde isimleri var.. atiye ile başlayabilirsiniz mesela.
ama kendi genel kültürünüzü geliştirmek istiyorsanız öncelikle nelerden zevk aldığınızı belirtmeniz lazım. aksiyon ? dram ? romantik ? biyografi ?
önce hoşunuza giden türde film, dizi ve kitaplardan başlarsanız daha iyi olur.
mesela ben yakın tarihe çok meraklı olduğumdan 2. dünya savaşı, srebrenitsa soy kırımı, 1. dünya savaşı gibi konularla alakalı bulduğum her belgeseli, filmi, diziyi izlerim; kitabı okurum..
bence türk ve dünya klasiklerinden başlayabilirsiniz. hiç okudunuz mu bilmiyorum ama dostoyevski ve tolstoy rus klasik yazarları. hemen herkes okumuştur. kitapları gayet akıcı. tolstoyun dirilişi ve anna karanina oldukça akıcı kitaplar. biraz kalın ama size okumayı sevdirebilir. ahmet hamdi tanpınar da türk klasik yazarlarından tavsiye edebileceklerimden. orhan pamuk da çok severek okuduğum bir yazar. masumiyet müzesi en sevdiğim kitabı olmuştu.
black mirror dizisini öneririm, telefon bağımlılığı gibi,teknolojinin insan hayatındaki muazzam etkilerini harika bir kurgu ile, her bölüm ayrı senaryo ile anlatıyorlar. belki sosyal medya bağımlılığınızı farklı bir bakış açısı sağlayarak azaltmanızda yardımı olur.
Atiye'yı izlemek ıcın netflix almanıza gerek yok. İnternette var. Ben normal bir siteden izlemeye basladım. Dizi tavsiyesinde bulunabilirim ne tur seversiniz?
@Boleyn Kizi cok guzel kitaplar onermıs onlardan alabilirsiniz.
En sevdiğim kitabı önereyim o zaman, içinde mutlaka izlemen ve okuman gerekenler için de sayfalar ayırmış.
Zafer sızlanarak kazanılmaz- Haluk tatar
Evlen cocuk yap şu konuyu okuyup aaaaah ah dersin :)
(Evli diilim)
Netflix telefondan izlenebiliyor. Hatta evde wifi ile izlediğin diziyi indirip başka bi yere gittiğinde izleyebilirsin. İnternetin gitmez. Telefona inmiyor, sonra siliniyor. Yer kaplamıyor.
Film olarak da imdb 250 listelerine bakabilirsin.
sana özendim ya mis gibi hayat nesi boş hissediyosun ki...
Kızlar çok çoook rica ediyorum handmaids tales i nereden izleyebilirim bana link atar msn.
Cok guzel olmus hayırlı olsunKızlar bugun atiyenin 1. Bölümünü izledim ve 2020 için liste yaptım :) nasıl olmuşEki Görüntüle 2570892
Kızlar bugun atiyenin 1. Bölümünü izledim ve 2020 için liste yaptım :) nasıl olmuşEki Görüntüle 2570892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?