Kendimi çok boş hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
puhu, blutv, netflix.. çok seçenek var. ama netflix'te dizi/film sayısı diğerlerine göre daha fazla. ben 2 kişi izleme seçenekli aldım, 30 tl civarı birşey veriyorum. zaten ilk üyelikte ilk 30 gün ücretsiz izleniyor.

Hayır canım, black mırror de izledim. Netflix almana gerek yok. Ben sana link verırım izleyecegin zaman. Ben telefonumdan da izliyorum. Tabletten de. Laptoptan da.
Ama en cok telden izlemeyi seviyorum yatarken rahat oluyor.

Hayır canım, black mırror de izledim. Netflix almana gerek yok. Ben sana link verırım izleyecegin zaman. Ben telefonumdan da izliyorum. Tabletten de. Laptoptan da.
Ama en cok telden izlemeyi seviyorum yatarken rahat oluyor.
Cok tesekkur ederim hangi internet sitesinden izliyorsunuz acaba

Netflix telefondan izlenebiliyor. Hatta evde wifi ile izlediğin diziyi indirip başka bi yere gittiğinde izleyebilirsin. İnternetin gitmez. Telefona inmiyor, sonra siliniyor. Yer kaplamıyor.
Film olarak da imdb 250 listelerine bakabilirsin.

Tabi ki her zaman şükürler olsun sağlığımız yerinde bir sorun yok vs ama gerçekten telefon bağımlısıyım öneriler için konu açtım
telefona bi saatlik yapsaniz iyi olacak.sosyal hesaplari kapatın..
onun yerine beyhan budaki izlemeni tavsiye ederim bi sürü şey çikiyor.
hem psikoloja iyi geliyor.
ben onu izliyorum . sosyal hesabim yok.
gerçekten tv izlemiyorum.. sosyal hesapa girmiyorum..
haber okurum buraya takılırım en iyisi bu.:)
zamanin baya bol..
yerine bol aktiivelere katılabilirimfoptograf çekecekseniz tel yerine fotograf makine kullanin:)

Tesekkur ediyorum cok

Zevkiniz nedir?
Tavsiye verebilirim ama her dizi , her kitabi herkes sevmez sonuçta
Nasıl şeylerden hoslanirsiniz?
Ama en güzeli çalışıyor olman..meslehin nedir? Seni mutlu etmiyor mu meslegin
Atiye'yı izlemek ıcın netflix almanıza gerek yok. İnternette var. Ben normal bir siteden izlemeye basladım. Dizi tavsiyesinde bulunabilirim ne tur seversiniz?
@Boleyn Kizi cok guzel kitaplar onermıs onlardan alabilirsiniz.
En sevdiğim kitabı önereyim o zaman, içinde mutlaka izlemen ve okuman gerekenler için de sayfalar ayırmış.
Zafer sızlanarak kazanılmaz- Haluk tatar
Evlen cocuk yap şu konuyu okuyup aaaaah ah dersin :)
(Evli diilim)
sana özendim ya mis gibi hayat nesi boş hissediyosun ki...
Kızlar çok çoook rica ediyorum handmaids tales i nereden izleyebilirim bana link atar msn.

Kızlar bugun atiyenin 1. Bölümünü izledim ve 2020 için liste yaptım :) nasıl olmuş

Bence bir kitapçıya gidin uzun uzun gezin kitaplara kendiniz bakın ilginizi çekeni alın.
Çok kitap okurum ama kimseye tavsiye vermem benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir başkasının bana tavsiye ettiğini ben zorla okurum.
Kitapçı gezmek daha güzel. Tek tavsiyem d&r harici kitapçı gezmeniz sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…