- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
uçurtma avcısı nı da mutlaka öneririm. bin muhteşem güneş in yazarının bir diğer kitabıdır ve harikadır.. hatta ikisini peş peşe okursan daha bile iyi.
Dizi olarak la casa da papel, Haluk Bilginer in dizisi Masumiyet hemen aklıma gelenler
Film olarak romantik komedi izleyebilirsiniz, kasımda aşk başkadır , ilk 50 öpücük gibi, sonra bir arkadaş yazmış ımdb ya bakabilirsiniz ama ordaki bazı filmler sıkıcı gelebilir konuları okuyup karar verebilirsiniz. Esaretin bedeli , yeşil yol yine izlenmesi gereken filmler
Yine yeni başlayan biri olarak ahmet ümit okuyabilirsiniz, buket Uzuner ( su, toprak, hava baya ilgi çekici gelebilir ) zülfü livaneli ( kardeşimin hikayesi mesela) bunlar hem.ilgi çekici hem de okurken bir şeyler öğreneceğiz kitaplar.
Yavaştan başlayın sonra zaten zevkinize göre şekillenir
Güncel Kitapları okumakla başla böylece ortamdaki sohbetlere yabancı kalmazsın.
Sonrasında ise ödüllü filmleri izle ilk önce zamanla zaten zevkin gelişir.
Kitap okumaya bayilirim ancak bin muhtesen gunesi bitiremedim ben. O kadar dram ki uzuntuden devamini getiremedim. Yeni baslayan biri bence bu kadar dram ile baslamamali.
Calikusu daha iyi degil mi mesela. Ask romani seviyorsan feraye- Naside Gokbudak' i tavsiye ederim.
Simyaci olabilir.
Sefiller...
Once hangi tur kitaplardan hoslandigini kesfetmelisin. Sonra da yavas yavas bazi yazarlari daha cok seveceksin mesela, onlari tercih etmeye baslayacaksin. Mesela ben en cok okunanlar serisine hic bakmiyorum. Cunku en cok okunan kitaplari genelde begenmiyorum. Sevdigim tur ve yazarlar ve kitap kurdu gibi sitelerdeki tavsiyelere bakiyorum.
Ona biraz utandim acikcasi bugun atiyenin ilk 3 bolumunu internet sitesinden izledim cok keyifliydi bu sekilde devam etmeye calisicamArkadaşlarınızdan netflix şifresini isteyin. Zaten 4 ekrana kadar falan paylaşmalı izleniyor(bizimki yani) ama diğerleri de sanırım iki ekran hakkı vs oluyor.
Ona biraz utandim acikcasi bugun atiyenin ilk 3 bolumunu internet sitesinden izledim cok keyifliydi bu sekilde devam etmeye calisicam
Ailem ve ben gezmeyi çok sevdiğimiz için o konuda eksiklik hissetmiyorum açıkçası kendimi kitap dizi ve film konusunda yetersiz gördüğüm için bu yönlerimi beslemek istiyorumİlginizi çekmediği halde sırf ortama ayak uydurmak adına film dizi izlemeyin bence şu ana kadar yapmadiginiza gore ilginizi çekmiyor.Bir hobi edinin başka illeri gezin görün bu da kulturlenmek için bir yöntem tabi yine sizin isteginiz doğrultusunda
Yok hayattaki amacım değil boş zamanlarımı değerlendirmek bu konularda da fikir sahibi olup kendimi geliştirmek istiyorumHayattaki amacın dizi izlemek mi olacak? Biraz üretken olalım hanımlar
Anladim bende cok gezerim.Baya öneri gelmiş sec beğen al :)Ailem ve ben gezmeyi çok sevdiğimiz için o konuda eksiklik hissetmiyorum açıkçası kendimi kitap dizi ve film konusunda yetersiz gördüğüm için bu yönlerimi beslemek istiyorum
Evet malesef telefon bağımlısı olduğum için onlara çok hakimimSırf konu açmak için kitap okumak istiyorsan instagramda bir sürü magazin sayfası var. Her akşam oku dedikoduları ertesi gün millete sat. Mis gibi geyik ortamı olur. Herkes de Tolstoy okuyup varoluşsal sancılar çekecek diye bir şey yok.
Evet haklısınız o şekilde ortak olabilirim ama 4 kişilik üyeliği olan arkadaşım var mı bilmiyorum ya da tek başıma satın alabilirim aylık 17 tl misyani zaten arkadaşınızın ödediği 4 kişilik hesaba bedavadan eklenmeyin. :)
Evet çok güzel öneriler geldi herkese çok teşekkürlerAnladim bende cok gezerim.Baya öneri gelmiş sec beğen al :)
Şaka bir yana arayışta olmak dahi güzeldir. Keyifli okumalarEvet malesef telefon bağımlısı olduğum için onlara çok hakimimkonu açmak için değil de en azından fikir sahibi olup konuşmaya uzak kalmamak ve kendimi geliştirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?