- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ben tedavimi oluyorumYa gerekiyorsa gidin psikiyatri bölümüne yatış falan talep edin. Giderek kotulesiyorsuniz. Çocuğa yazık.
Ucusan cisimler goruyorum gozum kuru
Tansiyon falan deme ona da 13456 konu açar simdi karıştırma ortalığı durO uçuşan karaltılar bende de vardı. Tansiyonla alakalı sanırım. Sonra geçti. Düzenli olarak Demir b 12 vs kullanıyorum doktor gözetiminde.
Cildinİz içinde düzenli temizleyin. Bol su için
Tansiyon falan deme ona da 13456 konu açar simdi karıştırma ortalığı dur
Tansiyonum yok benimTansiyon falan deme ona da 13456 konu açar simdi karıştırma ortalığı dur
Ya 30 yasindayim önceden saydiklarimin hicbiri yoktuYaşlanıyoruz çok normal. Diş de çürür, göz de seğirir olur öyle şeyler. Ben de geçen kanal tedavisi oldum iki ay sürdü, yirmilik diş çektirdim bilmem kaç dolgu yaptırdım ağlıyor muyum
Okuloplastik cerrah yarım saatte halleder.bi göz kapağim düsük
Derin cilt bakımıyla cillop gibi pürü pak olur.siyah beyaz yag bezeleri dolu
Kuruluk ile ilgili tedavi oluyorsunuz zaten oyle demistiniz.Gözüm yine segirmeye basladi
Dis cürükleri yavas ilerler dislerinizi kaybetmezsiniz doktor muayenesi ile dis temizliğiydi dolguydu yapılabilir .Dislerim cürumeye basladi kanal tedavisi goruyorum
Olur olur hepsi olur. İnsan hep bebek gibi kalmıyorYa 30 yasindayim önceden saydiklarimin hicbiri yoktubende dis cektircem yurmilik. Kirismaya basladim. Bi göz kapagim düstü sarkti
Gidin tedavi olun lütfenBenim saydiklarim seyler kafaya takacak seylermi ölmeyi istecek kadar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?