Kendimi cok ci4kin ve degersiz hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok enfeksiyon yapmamış ama dişim yamukmuş seni başka bi kanalcı görsün dedi. Kısa sürüyorsa iyi ya fobi oldu adeta bende bi anda.
Yok yok zaten iğneyi yapıyor bir şey hissetmiyorsun. Ama tabii hassas bir işlem yine de. İncecik iğnelerle kanalları açıyorlar. Hatta benim kanallar ilk tikanmisti doktor acamadi. İlaç koydu pamuğu tıkadı birkaç gün sonra gel dedi. Disimde pamuk ağzımda ilaç tadı gezdim sonra gittim ki açılmış işleme devam etti. Açtı iltihap biraz aktı geçici dolgu doldurdu gönderdi. Gittim geldim iltihap kurumamis geri şişti, antibiyotik kullandım bilmem ne. İltihaplı olmasa çok çok önce biterdi dedi. Olagan hiçbir işleminde acı çekmedim. Sadece kanalın dışına çıkması gerekti iltihabı boşaltmak için. Onda kasten dişimi acıttı o ayrı

Ayyy ben kendimi yerlere atıp panda gibi yuvarlanayım.

vuuu bi dert daha

Bende kanal tedavisi goruyorum. Disin gorunusunde birsey yoktu. Ici intihaplanmis hep iki kere uyusturmasina ragmen hissettim.

Yaş ilerledikçe değişiklikler oluyor malesef, benimde gözlerimde azda olsa koyu halkalar oluştu, yanak kenarlarım eskisi gibi gergin değil gözüme batmaya başladı ama yapılacak birşey yok bu kadar takılmayın, bakımlı ve temiz olmaya özen gösterin yeter, durumunuz varsa eğer isterseniz çok takıldığınız noktalara küçük operasyonlar yaptırın .

Dişlerinizi falan bilemiycem ama vücut seyirmesi özellikle aşırı stres ve uykusuzluktan olur.

Göz kapaginda ne gibi sorun var acaba? Benim tek gözümün kapagi dusuk sendedemi öyle ameliyattan korkarim dHa kötu olursa diye

Göz kapaginda ne gibi sorun var acaba? Benim tek gözümün kapagi dusuk sendedemi öyle ameliyattan korkarim dHa kötu olursa diye
sabaha karşı uyku esnasında anlık açılıp kapanıyor gözüm. ve sankı kolonya dökülmüş ne bileyim acı birşey değmiş gibi yanıyor. ağlıyormusum gibi seller gibi gözyası akıyor. uzun bır sure gözümü acamıyorum. birgün bile acamadıgım oldu. Allah kımseye vermesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…