- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.699
- 548
- 42
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Kıyamam çok masumsun, geçmişi bilsenAy noldu bilmiyorum ben
29a gireceğim, bu zamana kadar diş ağrısı bilmezdim bakımını da kontrolünü de düzenli yapıp yaptırdığım halde; geçen yemek yerken çenem koptu sandım. Meğer benimkiler sinsi sinsi çürümeye başlamış. Dişçi bey yüzüme yüzüme kanal dedi. Ağlayasım var.Yaşlanıyoruz çok normal. Diş de çürür, göz de seğirir olur öyle şeyler. Ben de geçen kanal tedavisi oldum iki ay sürdü, yirmilik diş çektirdim bilmem kaç dolgu yaptırdım ağlıyor muyum o 8
konu sahibi çok şikayetçi... ama bizimde modumuz düşüyor.Kıyamam çok masumsun, geçmişi bilsen
Enfeksiyonlu değilse kanaldan korkma. İki üç seansta bitiyor. Benim oğlanın dişi apse yapmış. Süt kanalı yaptırdık onunki bile 3 seans ancak sürdü. Ağrı sızı olmuyor zaten. Umarım kanallar yamuk değildir. Doktor benim kanala çok saydirmisti. 4 tane kanalın var biri yamuk sağlam eğe bırakmadın dedi şakayla karışık29a gireceğim, bu zamana kadar diş ağrısı bilmezdim bakımını da kontrolünü de düzenli yapıp yaptırdığım halde; geçen yemek yerken çenem koptu sandım. Meğer benimkiler sinsi sinsi çürümeye başlamış. Dişçi bey yüzüme yüzüme kanal dedi. Ağlayasım var.
İki ay göz kuruluğu için ağladı sıra dişlere geldiHep böyle negatif düşünüp dibe çöken birimisiniz? 27 yaşındayım benimde gözlerimin altı mor ama bu kadar r
Takmıyorum. Küçücük şeylere de bu kadar takiliyorsaniz tedavi olun . hayat zaten zor birde bunları dert ederek kendinizi üzmeyin. Ayrıca ne dertler var Allah aşkına dişim çürüdü diye oturup ağlamak ne? Dişçi var şükür
Hanımefendi iyi misiniz? Nasıl bir psikolojiniz var anlamadım ki yok gözüm mor, yok dişim çürük bunların hepsi bir şekilde düzeltilir. Allah dermansız dert vermesin. Sağlıklıysanız gerisi boş.Benim saydiklarim seyler kafaya takacak seylermi ölmeyi istecek kadar???
Aaa bu o üye mi aslında o mu dedim ama tanıyamadim. Neyse göz bitmiş sevindimİki ay göz kuruluğu için ağladı sıra dişlere geldi
O değil de aklıma Umut Sarıkaya tipi mutsuzluk sebepleri geldi karikatür yasak olmasa atardımkonu sahibi çok şikayetçi... ama bizimde modumuz düşüyor.
he bende sabah dolgum düştü ağlamadim yerine taktım düşmedi... benim dişim de hayli tuhafİki ay göz kuruluğu için ağladı sıra dişlere geldi
Ssen yine de bir dişçiye görünhe bende sabah dolgum düştü ağlamadim yerine taktım düşmedi... benim dişim de hayli tuhaf
kendini sevdikten sonra herşey halloluyor be
sira aldim bekliyomSsen yine de bir dişçiye görün
İyi o zamansira aldim bekliyom
Moral falan bırakmazsınız siz vallahaBenim saydiklarim seyler kafaya takacak seylermi ölmeyi istecek kadar???
Yok enfeksiyon yapmamış ama dişim yamukmuşEnfeksiyonlu değilse kanaldan korkma. İki üç seansta bitiyor. Benim oğlanın dişi apse yapmış. Süt kanalı yaptırdık onunki bile 3 seans ancak sürdü. Ağrı sızı olmuyor zaten. Umarım kanallar yamuk değildir. Doktor benim kanala çok saydirmisti. 4 tane kanalın var biri yamuk sağlam eğe bırakmadın dedi şakayla karışık
30 yaşında bir anda saçlarınız beyazladi, dişleriniz çürüdü, göz altlarınız morardı öyle mi?Gözlük takiyorum saclarimbbeyazladi döküldun. Aynada hertarifimi özellikle ýüzümü inceliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?