Kendimi cok ci4kin ve degersiz hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
29a gireceğim, bu zamana kadar diş ağrısı bilmezdim bakımını da kontrolünü de düzenli yapıp yaptırdığım halde; geçen yemek yerken çenem koptu sandım. Meğer benimkiler sinsi sinsi çürümeye başlamış. Dişçi bey yüzüme yüzüme kanal dedi. Ağlayasım var.

Hep böyle negatif düşünüp dibe çöken birimisiniz? 27 yaşındayım benimde gözlerimin altı mor ama bu kadar r
Takmıyorum. Küçücük şeylere de bu kadar takiliyorsaniz tedavi olun . hayat zaten zor birde bunları dert ederek kendinizi üzmeyin. Ayrıca ne dertler var Allah aşkına dişim çürüdü diye oturup ağlamak ne? Dişçi var şükür

Enfeksiyonlu değilse kanaldan korkma. İki üç seansta bitiyor. Benim oğlanın dişi apse yapmış. Süt kanalı yaptırdık onunki bile 3 seans ancak sürdü. Ağrı sızı olmuyor zaten. Umarım kanallar yamuk değildir. Doktor benim kanala çok saydirmisti. 4 tane kanalın var biri yamuk sağlam eğe bırakmadın dedi şakayla karışık

İki ay göz kuruluğu için ağladı sıra dişlere geldi

Benim saydiklarim seyler kafaya takacak seylermi ölmeyi istecek kadar???
Hanımefendi iyi misiniz? Nasıl bir psikolojiniz var anlamadım ki yok gözüm mor, yok dişim çürük bunların hepsi bir şekilde düzeltilir. Allah dermansız dert vermesin. Sağlıklıysanız gerisi boş.

Eski konularına baktım da; siz niye psikiyatra gidip ciddi bi tedavi görmüyorsunuz?
Psikolog demiş durmuşsunuz da, sizin halinizin çözümü hem terapi hem ilaç alabileceğiniz bir tıp doktorunda gibi görünüyor konularınızı alt alta okuyunca.

Bir de çocuğunuz varmış; siz gerçek bir karakter misiniz? İnanmakta o kadar zorlandım ki konularınıza, gönlüm reddetti bir çocuğun, böyle bir annenin yanında olması ihtimalini. Lütfen; ben de psikiyatrik hastalık geçmişi olan bir kadınım ve eğer gerçekseniz, tüm samimiyetimle söylüyorum, çocuğunuzun hatırına, ona güzel bir gelecek sunabilmek, onla güzel anılar biriktirebilmek için, onun hatırında şahane bir anne olarak kalabilmek için gidin, ciddi bir tedavi görün.

Ayıp değil, günah değil. Böyle, bu takıntılarla, aynada sürekli kendinizi süze süze ömür yaşanmaz, her şeyi kaçırıyorsunuz. Yanı başınızda büyüyen evladınızın en güzel yaşlarını da kaçırıyorsunuz, hiçbiri geri gelmeyecek. Konularınız beni dehşete düşürdü. Lütfen iyi bir psikiyatr desteği alın, düzenli. Sonrası ise dışarıdan müdahalelerle düzelir hala isterseniz.

Benim saydiklarim seyler kafaya takacak seylermi ölmeyi istecek kadar???
Moral falan bırakmazsınız siz vallaha

Her konuda ölme merakı nedir yahu bu kadar karamsar olmayın

Güzel ve sağlıklı olmak herkesin ilk istediği şey ama bunun için birşeyler yapmalısınız

Spora başlayın sağlıklı ve dengeli beslenin doktor kontrollerini aksatmayın

Ölmek ölmek kafayı bunla bozmayın çünkü eninde sonunda hepimiz ölecez güzeli çirkini yaşlısı genci zengini fakiri

Kendinizi zehirlemeyin

Merhaba, benim de 3 eksik dişim var. Yerine ne yaptırmak gerekir bilmiyorum.

Bu ara da haşimato hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum. Fazla kilom var bir hoca ile spor ve diyet yapmaya başlayacağım. Tatlı sevmeyen ben diyet soz konusu olunca tatlıci olup cikiveriyorum. Troid bezi rahatsızlığım olduğu için zor kilo veriyorum.

Ayrıca ailemden kardeşlerimden uzak yaşıyorum. Allah korusun bir şey olsa çocuklarımı evde tek bırakıp gidiyorum. Istanbul gibi bir yerde.

Göz kapağı sorunum var ayrıca düşük göz.kapağim. Bir sürü doktora gittim. Hiç biri çare olmadı. Hatta bu yaşta nerden buldun bu hastalığı yaşlanınca daha kötü olacaksın dediler.

Damar sorunum var venöz yetmezlik.Tedavi edilmek zorunda damar işlevini yitirmiş.

Yüzüm de elmacık kemiklerimde çok uzaktan bile gözle görülen lekeler var.

Dizimde meniskus yırtığı var. Oturamıyorum hareketlerim sorunlu.

Sol karin içinde zaman zaman ağrı var. Dr çekim yaptı, endoskopi yaptı sebebini bulamadı.

Saçlarımı gölge yaptırdım beğenmedim çok sinirliyim

Son olarak akşama ne yemek yapacağıma karar veremedim.

Yok enfeksiyon yapmamış ama dişim yamukmuş seni başka bi kanalcı görsün dedi. Kısa sürüyorsa iyi ya fobi oldu adeta bende bi anda.

Gözlük takiyorum saclarimbbeyazladi döküldun. Aynada hertarifimi özellikle ýüzümü inceliyorum
30 yaşında bir anda saçlarınız beyazladi, dişleriniz çürüdü, göz altlarınız morardı öyle mi?
Abarttıgınız o kadar belli ki. Ben ilk kanal tedavimi yaptırdıgımda yirmili yaşlarımın başındaydım. Gideyim atayım kendimi bir yerlerden o zaman.

Tedavi görüyorum demişsiniz ama yeterli değil demek ki. Doktorunuza yeniden danışın, duruma göre değiştirin. Buraya yazmayla çözülecek şeyler değil sizinki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…