kendimi çok çok çok kötü hissediyorum :(

denizkumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
69
1
96
İstanbul
kızlar bugün en yakın arkadaşım bir mekanda erkek arkadaşımı eski sevgilisiyle bastı ve şuan inanılmaz bir intikam hırsı var içimde. napmalıyım bilmiyorum bir de işin en aşağılık yanı erkek arkadaşımın bu kızla anal ilişki yaşamış olması ve benle çok istemesine rağmen benim reddetmiş olmam. ve şuan hala bi açıklama bi telefon gelmedi. kesin o kızla birlikteler içim içimi yiyor yardım edin lütfen

canım ne yap biliyor musun,git hemen bir Şükür Namazı kıl bu değişik istekleri olan insandan kurtulduğun için..aradığını sende bulamamış belli,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence.

Ne açıklaması bekliyorsun, neden hala için içini yiyor? Bu adamdan haber bekliyorsun hala öyle mi çok tuhaf.

Bırak intikamı filan şükret haline.. Seni kaybetmesi yeterince büyük bir intikam zaten.

E Ayril.Ne yapacan eski sevgilisiyle gorusen adami?? Intikama falan gerek yok.Anal iliski kismini soyleme geregi niye duydun?Sen nereden biliyorsun?Allahh Konuya gell!

Sen hala böyle bir adamdan bir açıklama tlfn mu bekliyorsun?
Zaten bitmiş ilişkisinin özelini bu denli detaylı anlatan adamdan ne beklenir ki
Allah bilir senle yaşadıklarınıda o kıza anlatıyordur,midesiz herif!
İntikam duyguna gelince
Ben olsam güzel bir ders verirdim...

canım ne yap biliyor musun,git hemen bir Şükür Namazı kıl bu değişik istekleri olan insandan kurtulduğun için..aradığını sende bulamamış belli,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence.

evet yaa şükürler olsun ki istediğini yapmamışım ama burnundan gelsin sürünsün istiyorum

ya yediremiyorum kendime allah belasını versin off gerçekten ikisini de rezil etmek istiyorum. ama bir yandan da evet şanslıyım böyle bir şerefsizden kurtulduğum için

ne aşağılık bi insanmış meğer ama aptallık bende işte anlamalıydım.. ben de güzel bir ders vermek istiyorum yok öyle kolay kurtulmak

"aptallık bende anlamalıymışım" diyorsun ama hala anlayamamışsın ki :26:

önce anal ilişki talebinde bulunmuş, sonrada aldatmış, benden ayrıl ben beş para etmem diye bas bas bağırmış resmen

ders vermekte nedir ya, bunun çabasına girmen bile o karakterde olan birine extra lüx kaçar

bence arasa , ve makul(!) bi açıklama yapsa dönersin sen bu adama(!)

inşallah yanılıyorumdur

Ayrilin gitsin, bir de telefon mu bekliyorsunuz.
Sapkin aliskanliklari var görüldügü gibi!
Öyle "ay benden de istedi ben reddettim " seklinde aciklanacak kadar basit degil, cikolata istemiyor bu sapik adam dikkatinizi cekerim.

Profilinizde evli olduğunuzu yazmışsınız eğer doğruysa siz de masum değilsiniz ..........

bu erkeklere noluyor ,eskiden evlenmeden önce cesaret edemezlerdi kelimesi bile gecmezdi,simdiyse ne konular okuyup sasiyorum

canım yandı ya o da üzülsün beter olsun istiyorum :'43:

anam bi kac gundur noluyosa kk'ya hep reyting potansiyeli olan konular geliyo.
hayirlisi bakalim bunda nelerle karsilasicaz.
konu sahibi kardes sana gelince de yapacagin bisey yok.
hatta hicbirsey yapmaman daha hayirli.
ayrica su anal sex muhabbetinden bahsetmen bana gore gereksizdi.
direk sevgilinin seni aldatmasindan bahsedip ayrintiya girmeyebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…