canım ne yap biliyor musun,git hemen bir Şükür Namazı kıl bu değişik istekleri olan insandan kurtulduğun için..aradığını sende bulamamış belli,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence.
evet yaa şükürler olsun ki istediğini yapmamışım ama burnundan gelsin sürünsün istiyorum
Sen hala böyle bir adamdan bir açıklama tlfn mu bekliyorsun?
Zaten bitmiş ilişkisinin özelini bu denli detaylı anlatan adamdan ne beklenir ki
Allah bilir senle yaşadıklarınıda o kıza anlatıyordur,midesiz herif!
İntikam duyguna gelince
Ben olsam güzel bir ders verirdim...
kusura bakma ama senden böyle birşeyi istediği anda ayrılmalıydın o adamdan.ille aldatması mı lazımdı?
kızlar bugün en yakın arkadaşım bir mekanda erkek arkadaşımı eski sevgilisiyle bastı ve şuan inanılmaz bir intikam hırsı var içimde. napmalıyım bilmiyorum bir de işin en aşağılık yanı erkek arkadaşımın bu kızla anal ilişki yaşamış olması ve benle çok istemesine rağmen benim reddetmiş olmam. ve şuan hala bi açıklama bi telefon gelmedi. kesin o kızla birlikteler içim içimi yiyor yardım edin lütfen
"aptallık bende anlamalıymışım" diyorsun ama hala anlayamamışsın ki :26:
önce anal ilişki talebinde bulunmuş, sonrada aldatmış, benden ayrıl ben beş para etmem diye bas bas bağırmış resmen
ders vermekte nedir ya, bunun çabasına girmen bile o karakterde olan birine extra lüx kaçar
bence arasa , ve makul(!) bi açıklama yapsa dönersin sen bu adama(!)
inşallah yanılıyorumdur
canım yandı ya o da üzülsün beter olsun istiyorum :'43:
Profilinizde evli olduğunuzu yazmışsınız eğer doğruysa siz de masum değilsiniz ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?