- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
evet bende baktım bakmışken açtığı konulara gözattımProfilinizde evli olduğunuzu yazmışsınız eğer doğruysa siz de masum değilsiniz ..........
canım ne yap biliyor musun,git hemen bir Şükür Namazı kıl bu değişik istekleri olan insandan kurtulduğun için..aradığını sende bulamamış belli,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence.
ben univdeyken arkadasimina boyle birsey olmustu...intikan hirsi falan filan cok pis kiz nefret ne beddualar falan..birkac ay sonra cocuk gozu morarmis okula geldi..kizin beduuasi tutmustu cocuk kavgada tekme yemis..nese kizda o sana tekme atan ayagi opucem demisti..nese bir zaman sonra kiz baska bir cocukla cikmaya basladi..birgun beraber bir yerden gelirken bende oradaydim konu kavgadan acildi kizda erkek arkadasina donup ya sen kavga etsen yenilirmisin yenermisin diye sordu durup dururken..yani yenerim niye sen beni duymadinmi gecen sene dedi .... denen cocukla kavga ettik o esnada yuzune tekmeyi vurdum ya ayip oldu falan ama cok pis dayak yemisti..kizin ici disi yag baglamisti valla..biz sok olduk tabi..dedim opeceksin oo ayagi nese yabanciya gitmedi en azindan :)))
yani keser doner sap doner gun gelir hesap doner :)))
kusura bakma ama senden böyle birşeyi istediği anda ayrılmalıydın o adamdan.ille aldatması mı lazımdı?
ben univdeyken arkadasimina boyle birsey olmustu...intikan hirsi falan filan cok pis kiz nefret ne beddualar falan..birkac ay sonra cocuk gozu morarmis okula geldi..kizin beduuasi tutmustu cocuk kavgada tekme yemis..nese kizda o sana tekme atan ayagi opucem demisti..nese bir zaman sonra kiz baska bir cocukla cikmaya basladi..birgun beraber bir yerden gelirken bende oradaydim konu kavgadan acildi kizda erkek arkadasina donup ya sen kavga etsen yenilirmisin yenermisin diye sordu durup dururken..yani yenerim niye sen beni duymadinmi gecen sene dedi .... denen cocukla kavga ettik o esnada yuzune tekmeyi vurdum ya ayip oldu falan ama cok pis dayak yemisti..kizin ici disi yag baglamisti valla..biz sok olduk tabi..dedim opeceksin oo ayagi nese yabanciya gitmedi en azindan :)))
yani keser doner sap doner gun gelir hesap doner :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?