kendimi çok değersiz hissediorum:((

Anlamıştım zaten..
Sanki boşanmışsınız gibi dawranıyorlar size
anladığım kadarıyla..
Şöyle insanlara ayar oluyorum arkadaşşşşşşşş

aynen öyle ha boşanmısın ha sözlenmişin fark eden bişey yok burda.evden cıkmıorum cünkü kim görse mutlaka soru soracak sanki ne var.yemin ederim buranın milleti cok cahil cookk.

aynen öyle ha boşanmısın ha sözlenmişin fark eden bişey yok burda.evden cıkmıorum cünkü kim görse mutlaka soru soracak sanki ne var.yemin ederim buranın milleti cok cahil cookk.

Ordan kurtul we istanbula gel derimm..
Yanii istanbullu bi beyfendi bul kendineee

İnsanlar birlikte olur, sözlenir, ayrılır ya da evlenir.
Siz kusurlu değilsiniz. Evlenip boşansaydınız da kusurlu olmayacaktınız.
Kusurlu olan insanların düşünceleri.

Naapıyosun gülüm sen?
Ortada kafaya takacak bişi yok kii.
İnsanlar eşlerinden boşanıyo da yeni hayata alışıyo. Söz atmak kötü bişey değil ki.

Hem aşk yaşayıp sözlenmemişsin. Ki aşk yaşayarak sözlenmiş olsaydın bile ilerde karşına çıkacak insanın buna hakkı yok. Yapman gerekenleri söylüyorum;
1-insanların ne dediği umrunda olmayacak.
2-silkelenip bi kendine geleceksin.
3-ilerde sevebileceğin kişiye daha muhabbetin başında bu durumdan bahsedeceksin.

Bu kadar basiiiiit. Sıkma canını.
Söz attın alt tarafı. Gerdeğe girmedin hoş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanlar birlikte olur, sözlenir, ayrılır ya da evlenir.
Siz kusurlu değilsiniz. Evlenip boşansaydınız da kusurlu olmayacaktınız.
Kusurlu olan insanların düşünceleri.

hay ağzınıza sağlık ne güzel düşünüyorsunuz ya.kesşke bu güzel düşünceler burdaki kalın kafalarada girebilse.

ya bide aksilik nerde bilio musunuz?millet sanıorki ben onla cıkıp öle sözlenmişim .görücü usulü diorum kimse inanmıor ya kalın kafa hepsi gercekden.!!!derdimi bi türlü kimseye anlatamıorum.çıkmadım diorum bana tamam deyip gidip arkada diorlar severek oldu yüz kezde desem severek deil onlar yine bildiğini okuorlar.1.madde ve 2.madde iyide heralde 3 e cesaretim olmaz:)ya ne bilim haklısın en basda konusulması gerek ama ben böle ciddi düşünmeye basladıkdan sonra die düşünüyodum.çekiniorum galiba sözlenip ayrıldıgım için.ne bilim yaa off((

ya aynen yemin ederim herşeye bi laf ediorlar bu millet neden böyle anlamıorum anlam veremiorum.hemde ne tecrübe allah izin verirse bi daha kolay kolay hataya düşmem.her dersten bi olay cıkardım.ya benim üzüldüğüm konu bide keske hiç sözlenmemiş olsaydım die kendimi yiip bitiriorum.zaten hiç sevmedim ama nedir bi anlık gençlik hevesimidir bilmem milletde gaz verince kabul ettik.inşallah unuturlar ya istemiorum benim hakkımda konusmalarını(

bu devirde pek görücü kalmadığı için inanmayan olabilir. çoluk çocukları görücü usulu yapmadıkları için öle sanıyorlardır. boşver sen onları.... severekte söz yada nişan olsaydı yine ayrılabilirdin. ne var ki bunda...

ahh zamanı geriye alabilmek için neler yapmazdım neler feda etmezdimm...(((öle pişmanımki o kadar üzgünümki..herkes hayatına devam edior ben hariç..hiçbi umudum yok..yasadıgım cevre öle anormalki çok tuhaf karsılıorlar(

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..
milletin ağzı torba değilki ..
kısmet değişmiş de geç

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..
milletin ağzı torba değilki ..
kısmet değişmiş de geç

ya inanın hayırlısı böyleymiş çünkü çocuk cok cahildi annesi desem ondan cahil.ben kurtulduguma sükrediorum bide millet kapasa cenesini..

ya inanın hayırlısı böyleymiş çünkü çocuk cok cahildi annesi desem ondan cahil.ben kurtulduguma sükrediorum bide millet kapasa cenesini..

bosver tatlım milletiii
hayat senin hayatınn

Canim hic uzme kendi ya millet soyler durur baskalarinin dedikodusunu yapmaya bayilirlar her soyleneni kafana takacak olsan yasanmaz ki kendine zehir etme hayati. Bende seninkine benzer bisey yasadim ama severek nisanlanmistim hatta dugunume 2 3 ay vardi ama olmadi millet neden ayrildiniz kim nisani atti diye surekli soylendiler ama ben hic orali olmadim. Sana soyleyenler once kendi hayatlarina baksinlar..

Yaşın kaç?

Bu arada gerçekten çekinilecek bişey değil. Onların düşüncelerni de takma ne takuyosun yaa. Bi tek sana zarar. Boşver gitsn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak bi hedefinde hayalinde varmis.bu sana cok guzel gunlerin geleceginin habercisi.suandan itibaren hayatinda kimse olmadan mutlu olmaya calis.insallah gelecek sana cok guzel gunler getirir

canım sıkma canını evlenip boşanıp tekrar evlenenler var. kısmetinde varsa ne olursa olsun evlenirsin zaten. bunlar için yıpratma kendini... sana soranlarada ben böyle olsun istedim de ağızlarını kapat en sinir olduğum insan tipidir. ayrıldıysam ayrıldım sanane yani dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…