Anlamıştım zaten..
Sanki boşanmışsınız gibi dawranıyorlar size
anladığım kadarıyla..
Şöyle insanlara ayar oluyorum arkadaşşşşşşşş
aynen öyle ha boşanmısın ha sözlenmişin fark eden bişey yok burda.evden cıkmıorum cünkü kim görse mutlaka soru soracak sanki ne var.yemin ederim buranın milleti cok cahil cookk.
Ordan kurtul we istanbula gel derimm..
Yanii istanbullu bi beyfendi bul kendineee
ya iki hafta öncesine kadar ordaydım zaten .yeni geldim memlekete.eylülde gelip orda dersaneye baslicam.sonrada inşallah üni..
Tamamdır ozamann hadi bakalımm hayatta başarılarr
canım çok sıkkın.kendimi çok değersiz hissediyorum.bi hata edip sözlendim ve bi şekilde ayrıldık.ayrıldıgımızda ben istanbuldaydım su anda memleketteyim.her gelen neden ayrıldınız bilmem ne bissürü soru soruyorlar.ağzı olan konuşuyor ve hep bu söz konusunu acıorlar.benim üzüldüğüm konu ayrılmak deil.sözlendiğim için çok pişmanım ve bunun üzgünlüğünü yaşamaktayım.aklıma türlü türlü düşünceler geliyor.ilerde birini seversem sözlenip ayrıldıgıımı öğrenirse benden vazgecermi diye cok düşünüyorum.buda beni çok üzüyor.moralim aşırı bozuk.insan yüz kişiyle bile cıksa laf olmuyor ama bi kez sözlense laf ediyorlar hemen.bissürü kaygım var.elimde deil.ve tüm bu düşünceler banaa kendimi çok değersiz hissettiriyor.patlayacak gibiyim((((((((((((((((( 43:
İnsanlar birlikte olur, sözlenir, ayrılır ya da evlenir.
Siz kusurlu değilsiniz. Evlenip boşansaydınız da kusurlu olmayacaktınız.
Kusurlu olan insanların düşünceleri.
Naapıyosun gülüm sen?
Ortada kafaya takacak bişi yok kii.
İnsanlar eşlerinden boşanıyo da yeni hayata alışıyo. Söz atmak kötü bişey değil ki.
Hem aşk yaşayıp sözlenmemişsin. Ki aşk yaşayarak sözlenmiş olsaydın bile ilerde karşına çıkacak insanın buna hakkı yok. Yapman gerekenleri söylüyorum;
1-insanların ne dediği umrunda olmayacak.
2-silkelenip bi kendine geleceksin.
3-ilerde sevebileceğin kişiye daha muhabbetin başında bu durumdan bahsedeceksin.
Bu kadar basiiiiit. Sıkma canını.
Söz attın alt tarafı. Gerdeğe girmedin hoş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya aynen yemin ederim herşeye bi laf ediorlar bu millet neden böyle anlamıorum anlam veremiorum.hemde ne tecrübe allah izin verirse bi daha kolay kolay hataya düşmem.her dersten bi olay cıkardım.ya benim üzüldüğüm konu bide keske hiç sözlenmemiş olsaydım die kendimi yiip bitiriorum.zaten hiç sevmedim ama nedir bi anlık gençlik hevesimidir bilmem milletde gaz verince kabul ettik.inşallah unuturlar ya istemiorum benim hakkımda konusmalarınıyaşın küçük olduğu için çok fazla kafaya takıyorsun milletti... biraz kendine bak. dik dur. ayıp birşey yapmadın ki.. evlenip boşansaydın ne olacaktı. ölecekmiydin (Allah korusun)... bu sana tecrübe oldu...
millet hep konuşacak şey bulacak.
sözlenmemiş olsaydında evde kalmış diyeceklerdi.
evlensen çocuk istemesen çocuğun yok kısırmısın (öle diyenleri bile duydum)..
çocuğun olsa 2. sonra 3. vs...
hep konuşacaklar...
dert etmeeee....
ya bide aksilik nerde bilio musunuz?millet sanıorki ben onla cıkıp öle sözlenmişim .görücü usulü diorum kimse inanmıor ya kalın kafa hepsi gercekden.!!!derdimi bi türlü kimseye anlatamıorum.çıkmadım diorum bana tamam deyip gidip arkada diorlar severek oldu yüz kezde desem severek deil onlar yine bildiğini okuorlar.1.madde ve 2.madde iyide heralde 3 e cesaretim olmaz:)ya ne bilim haklısın en basda konusulması gerek ama ben böle ciddi düşünmeye basladıkdan sonra die düşünüyodum.çekiniorum galiba sözlenip ayrıldıgım için.ne bilim yaa off((
bu devirde pek görücü kalmadığı için inanmayan olabilir. çoluk çocukları görücü usulu yapmadıkları için öle sanıyorlardır. boşver sen onları.... severekte söz yada nişan olsaydı yine ayrılabilirdin. ne var ki bunda...
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..
milletin ağzı torba değilki ..
kısmet değişmiş de geç
ya inanın hayırlısı böyleymiş çünkü çocuk cok cahildi annesi desem ondan cahil.ben kurtulduguma sükrediorum bide millet kapasa cenesini..
canım çok sıkkın.kendimi çok değersiz hissediyorum.bi hata edip sözlendim ve bi şekilde ayrıldık.ayrıldıgımızda ben istanbuldaydım su anda memleketteyim.her gelen neden ayrıldınız bilmem ne bissürü soru soruyorlar.ağzı olan konuşuyor ve hep bu söz konusunu acıorlar.benim üzüldüğüm konu ayrılmak deil.sözlendiğim için çok pişmanım ve bunun üzgünlüğünü yaşamaktayım.aklıma türlü türlü düşünceler geliyor.ilerde birini seversem sözlenip ayrıldıgıımı öğrenirse benden vazgecermi diye cok düşünüyorum.buda beni çok üzüyor.moralim aşırı bozuk.insan yüz kişiyle bile cıksa laf olmuyor ama bi kez sözlense laf ediyorlar hemen.bissürü kaygım var.elimde deil.ve tüm bu düşünceler banaa kendimi çok değersiz hissettiriyor.patlayacak gibiyim((((((((((((((((( 43:
ya bide aksilik nerde bilio musunuz?millet sanıorki ben onla cıkıp öle sözlenmişim .görücü usulü diorum kimse inanmıor ya kalın kafa hepsi gercekden.!!!derdimi bi türlü kimseye anlatamıorum.çıkmadım diorum bana tamam deyip gidip arkada diorlar severek oldu yüz kezde desem severek deil onlar yine bildiğini okuorlar.1.madde ve 2.madde iyide heralde 3 e cesaretim olmaz:)ya ne bilim haklısın en basda konusulması gerek ama ben böle ciddi düşünmeye basladıkdan sonra die düşünüyodum.çekiniorum galiba sözlenip ayrıldıgım için.ne bilim yaa off((
olaylar benzior ama dediğin gibi karakterler farklı eşin kız delisi deilmiş sana sadık kalmıs ama ne yazıkki işte benimki öle deildi inanın hepinizin tavsiyelerini büyük dikkatle okuorum ve uygulamaya calısıcam.seneye üni sınavına giricem türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum.yok tam aksine annem diorki herkes söz atıor bu cok doğal diyor .ama komsular akrabalar falan cok baskıcı .arkadaslarımda dahil.yok çok şükür zaten sözlendim 1 ay gecmedi gittim istanbula tel dısında doğru dürüst görüşemedik bile o kişiyle.dediğin gibi çok büyük bi boşlukdayım .ama hatalarımdan dersler cıkardııgım içn vede kimseye güven olmadıgını anladıgım için öle netten kimseyle takılmam.ancak ünide düşünürüm acıkcası.inşallah bu olayın konusunu bile etmeyecek kadar cok seven biri olur beni..
bosver tatlım milletiii
hayat senin hayatınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?