kendimi çok değersiz hissediorum:((

Bak bi hedefinde hayalinde varmis.bu sana cok guzel gunlerin geleceginin habercisi.suandan itibaren hayatinda kimse olmadan mutlu olmaya calis.insallah gelecek sana cok guzel gunler getirir

güzel dileklerin için çok tesekkür ederim gercekden cok saol..inşalllaaah.

gercektenmi ya?ben severek nişanlananlar ayrılmaz die biliodum.peki bu süreci nasıl atlattın?özel deilse neden ayrıldın?zor olmadımı sevip ayrılmak..inan zaten herkes kendi hayatına baksa dedikodu edecek bişey bulamicak ama yok işte patlarlar dedikodu etmeden.

18im 19a girmeye 1 ay var.zaten stresden saclarım dökülmeye basladı midem hep agrıo dediğin gibi millet sölüo ama zararı ben cekiorum.

Ayriliyomus canm ya cunku karsi taraf gercekten sevmeyince oluyo. Ben 4 sene once yasadim dedigim gibi 2 ay vardi dugune birden ayrilmak istiyorum dedi nedenini cok sordum eveledi geveledi net seyler soylemedi ama ayrildiktan 3 5 ay sonra bi baskasiyla evlenigni duydum ayrilik nedenini boylelikle ogrenmis oldum. Tabi ki cok zor atlattim bi yil kendime gelemedim depresyona girdim saclarim dokuldu vs vs ama zamanla hersey daha iyi oldu 10 ay once evlendim cok sukur mutluyum. Sen daha cok gencsin bos yere uzulerek yipratma kendini

haklısı canım insan ister istemez bi karamsarlığa düşer ama bence gereksiz saplantılara kapılma boşver öyle olan tek sen değilsin ya bak yaşın daha çok küçük okulunu derslerini aileni vb düşün kafana bu tarz şeyleri tak ki bunlar düzelsin ne kadar iyi bir yaşam standardın olursa karşına gelecek kişiler de o kadar kaliteli olur :)

ay inanmıorum yaa ne karaktersizmiş yaa.allah mutluluğunu daim etsin.inşallah yüüzün hep güler ve mutlu olursun ya bende su an bi boşlukdayım hani birinin beni sevmesine ihhtiyac duyuyorum hani sizdede böle olmuş muydu?

haklısın gercekden hepiniz cok dogru şeyler söylüyorsunuz hepinize sonsuz tesekkür ederim.sonda söylediğiniz cümlede ne kdar haklısınız ne kadar iyi bi yaşam o kadar iyi bi insan inşallah öyle olur yaa.

ne güzel ya öyle özeniyorumki hayatı umursamayanlara.keske bende öyle olsaydım ama sonucda biri beni sordugunda 1 kez sözlenip ayrılmısdı ifadesi gececek ve bu cok can sıkıcı.

aman hayat ınsanı ole yapıo ınan bı zamandan sonra ne dedıgımı anlarsın
yasadıkca ,,,,
bence bunları sana soran olursa annasamadık huyları tanıdıkca bana ıtıcı gelmeye basladı bırbırımıze uymadımız fark ettık de gec dedım gbı
hayat cok kısa

o kadar doğru konusuyorsunki ..gercekden üzülmeye değmeyecek kadar kısa ama bide bunu uygulamaya gecirebilsem ah ne güzel olur..

O zamanlar cok uzulmustum ama simdi aklima geldikce guluyorum kendime degmeyecek biri icin uzulmusum ama benim icin tecrube oldu tabi. Evet insan birinin gercekten sevmesine ihtiyac duyuyo sansima o zamanlar olur dediklermden de pek adam cikmadi ama neyseki karsima sonra esim cikti da sevilmenin nasil bisey oldugunu gordum Rabbim senide hayirli insanlarla karsilastirsin

o kadar doğru konusuyorsunki ..gercekden üzülmeye değmeyecek kadar kısa ama bide bunu uygulamaya gecirebilsem ah ne güzel olur..

pişkin olucan anacım bıskın bosvercen koyvercen dıyorlar yaa hah ıste oleee:)))))

ya valla ne yalan söliim ben hiç üzülmedim üzüldüğüm tek konu keske hiç sözlenmeseydim die düşünmem zaten ben cocugu hiç sevmemiştim bi hevesle sözlendim ama malesef işte sonu pişmanlık..yoksa o olmus olmamıs benim için hiç fark etmio varlıgıda bir yokluguda..banada bayaa bi tecrübe oldu...amiiiiiiinnn allah razı olsun.rabbim sizide nazardan korusun.ya ben öle yalnız hissediorumkii karsıma biri çıksa bile sözlenip ayrıldıgım için beni terk eder die düşünüyorum.sözlenip ayrıldıgım için kimse beni istemez die düşünüyorum...

Soranlara ' bu bizi ilgilendirir ' de geç ne kadar meraklı bu millet yahu :/

haklısın gercekden hepiniz cok dogru şeyler söylüyorsunuz hepinize sonsuz tesekkür ederim.sonda söylediğiniz cümlede ne kdar haklısınız ne kadar iyi bi yaşam o kadar iyi bi insan inşallah öyle olur yaa.

inşallah canım allah herkesin kalbine göre versin tabi bizde şansları iyi değerlendirelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…