• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok değersiz hissettim.

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.

Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Böyle yapan birinden zaten hayır gelir ki hiç takma önüne bak bnce

bu ruh hastasından ne zaman uzak duracaksın? hala salmıyorsun adamı

Ayrıldığın adamdan hangi vasifla hesap soracaksın ?
Bu hareket seni güçsüz göstermekten başka bir işe yaramaz.
Ki sorsanda seni çok umursayacagini düşünmüyorum.
Artık önüne bak ; milletin takipçi sayısına takilmaktan ziyade..

Ayrılmışsınız , bitmiş . Yoldan geçen herhangi bir erkekten farkı olmasın . Bunu da dert etmeyin kendinize :kahve:

Ayrıldığın adamdan hangi vasifla hesap soracaksın ?
Bu hareket seni güçsüz göstermekten başka bir işe yaramaz.
Ki sorsanda seni çok umursayacagini düşünmüyorum.
Artık önüne bak ; milletin takipçi sayısına takilmaktan ziyade..
Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/

Neden adamın kızı takipten çıkarmış olduğunu düşündünüz ?

Belki kız, adamın hesabını takip etmeyi bırakıp ; adamı da "takipçilerimden çıkar" seçeneğini kullanarak listesinden çıkarmıştı.

Hayır ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Gerçekten cevabınız hayır olacak olsa perhizi de turşusu da umurunuzda olmazdı. Adam gidecek, biraz eğlenecek, başka kadınlarla takılacak, keyfine göre birini bulamazsa size geri dönecek siz de kollarınızı açıp kucaklayacaksınız.

Neden adamın kızı takipten çıkarmış olduğunu düşündünüz ?

Belki kız, adamın hesabını takip etmeyi bırakıp ; adamı da "takipçilerimden çıkar" seçeneğini kullanarak listesinden çıkarmıştı.
Kız mesaj atmıştı ve o da benim ğözümün önünde engellemişti. Her kavgamızda o kızdan örnek verilordu. X ile ben görüşsem mesela sen kızmaz mısın diye.
Bunu da bilerek yaptı

Back
X