Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum

kadr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
58
19
3
Engelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum

Engelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum
Bu şekilde olan sadece siz degilsiniz öncelikle bunun bilincinde olup kendinize cok fazla baski kurmayin. Eminim dikiş tutturacaginiz zamanlarda gelecek sadece vazgeçmeyin. Mezuniyetinizi ve engelinizi bilmiyorum ancak kpss ile devlet kadrolarina girmeye calisin. Daha rahat edersiniz. Denemekten vazgeçmeyin. Yillarca is bulamayan insanlar oluyor. Güçlü olun

Devlet kadrosuna girmek değil niyetim kendi emegimle evde bişeyler yapabilmeyi satabilmeyi istiyorum çünkü engel derecem fazla işe alınmıyorum önlisans okuyorum

Kendinizi boş yere yıpratmayın. Herkesin hayatında dikiş tutturamadığı zamanlar oluyor. Yapabileceklerinizi bir kağıda liste yapın, daha sonra eleyerek hangisini istediğinize karar verin. İstedikten sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok sadece bazen biraz zaman alabiliyor.

Bence bunları yaşamanızı sebep olan engelli oluşunuz değil. Türkiyede bunu yaşayan milyonlarca insan var.

Devlet kadrosuna girmek değil niyetim kendi emegimle evde bişeyler yapabilmeyi satabilmeyi istiyorum çünkü engel derecem fazla işe alınmıyorum önlisans okuyorum
Amigurumi bebek yapıp satabilirsiniz bir arkadaşım yapıp satıyordu ve kazancından da memnundu.

Sadece geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun demek istiyorum. İnşallah çabanız karşılık bulur.

Sebebi engelli olusum degil zaten ne yapabilicegim konusunda fikir sahibi olabilmek için bu konuyu actım
Hangi konularda iyisiniz?
Dikim, çizim, yemek?
Evden yemek yapıp satabilirsiniz. Baklava, su böreği, sarma, içli köfte gibi yiyecekler çok satılıyor.

Hangi konularda iyisiniz?
Dikim, çizim, yemek?
Evden yemek yapıp satabilirsiniz. Baklava, su böreği, sarma, içli köfte gibi yiyecekler çok satılıyor.
Örgü konusunda yetenekliyim yemek deneyemem cunkü evim fazlasıyla kalabalık

Örgü konusunda yetenekliyim yemek deneyemem cunkü evim fazlasıyla kalabalık
Tasarım kazaklar örüp satabilirsiniz. İnanın insanlar başkasında olmayan, kendine özel olan kıyafetleri kapış kapış satın alıyorlar. bere atkı yapabilirsiniz falan. Güzel şeyler var internette. Siz sayfa falan açın biz yardımcı oluruz

Yetenekleriniz nelerdir imkanlarınız neleri yapabilmenizi sağlıyor bunları düşünün.Ona göre bir yol çizmeyi deneyin.Benim bir arkadaşımın annesi aşçılık yapıyordu bir gün bir kaza geçirdi evden çıkamaz oldu.Ama lokantalara,altın günlerine sarmadır dolmadır börektir bunları yapıp sattı.Yün el işi filan yaptı çeşitli satış uygulamalarında bunları sattı.Evden bu tarz şeyler buldu.

bilgisayarla aranız nasıl?

bikac temel program ögrenip online isler yapabilir misiniz?

Editörlük , metin yazarlığı, grafik tasarm vs yapilabilir gibi dusunuyorum.

egitiminizi, engel durumunuzu, ilgi alanlarimizi paylassaniz daha mantikli oneriler verilebilir.

Cocu kisi el işi veya yemek önermis ama sizin bedensel yeterliklerinizi bilemedigimiz icin bunlar olabilir mi emin olamadm

en azindan internet kullancisi oldugunuz icin ben bilgisayar temelli birseyler onerebilirim.

online egitimler de alabilirisiniz. ucretli/ucretsiz cok cesitli egitimler var online olarak

Güzel fikirr teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…