Bu şekilde olan sadece siz degilsiniz öncelikle bunun bilincinde olup kendinize cok fazla baski kurmayin. Eminim dikiş tutturacaginiz zamanlarda gelecek sadece vazgeçmeyin. Mezuniyetinizi ve engelinizi bilmiyorum ancak kpss ile devlet kadrolarina girmeye calisin. Daha rahat edersiniz. Denemekten vazgeçmeyin. Yillarca is bulamayan insanlar oluyor. Güçlü olunEngelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum
Devlet kadrosuna girmek değil niyetim kendi emegimle evde bişeyler yapabilmeyi satabilmeyi istiyorum çünkü engel derecem fazla işe alınmıyorum önlisans okuyorumBu şekilde olan sadece siz degilsiniz öncelikle bunun bilincinde olup kendinize cok fazla baski kurmayin. Eminim dikiş tutturacaginiz zamanlarda gelecek sadece vazgeçmeyin. Mezuniyetinizi ve engelinizi bilmiyorum ancak kpss ile devlet kadrolarina girmeye calisin. Daha rahat edersiniz. Denemekten vazgeçmeyin. Yillarca is bulamayan insanlar oluyor. Güçlü olun
DenerimEvde kurumsal bir firmanin cagri merkezi personeli olarak calisabilirsiniz.Is arama sitelerinde cagri merkezi is ilanlarina basvurun.
Kendinizi boş yere yıpratmayın. Herkesin hayatında dikiş tutturamadığı zamanlar oluyor. Yapabileceklerinizi bir kağıda liste yapın, daha sonra eleyerek hangisini istediğinize karar verin. İstedikten sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok sadece bazen biraz zaman alabiliyor.Engelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum
Engelli kadrosundan atanınEngelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum
Sebebi engelli olusum degil zaten ne yapabilicegim konusunda fikir sahibi olabilmek için bu konuyu actımBence bunları yaşamanızı sebep olan engelli oluşunuz değil. Türkiyede bunu yaşayan milyonlarca insan var.
Amigurumi bebek yapıp satabilirsiniz bir arkadaşım yapıp satıyordu ve kazancından da memnundu.Devlet kadrosuna girmek değil niyetim kendi emegimle evde bişeyler yapabilmeyi satabilmeyi istiyorum çünkü engel derecem fazla işe alınmıyorum önlisans okuyorum
Yaptım bi süre bi sene kadar yapıp sattım sonrasında satışlarım durduAmigurumi bebek yapıp satabilirsiniz bir arkadaşım yapıp satıyordu ve kazancından da memnundu.
Hangi konularda iyisiniz?Sebebi engelli olusum degil zaten ne yapabilicegim konusunda fikir sahibi olabilmek için bu konuyu actım
Tesekkur ederim umarımmSadece geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun demek istiyorum. İnşallah çabanız karşılık bulur.
Örgü konusunda yetenekliyim yemek deneyemem cunkü evim fazlasıyla kalabalıkHangi konularda iyisiniz?
Dikim, çizim, yemek?
Evden yemek yapıp satabilirsiniz. Baklava, su böreği, sarma, içli köfte gibi yiyecekler çok satılıyor.
Tasarım kazaklar örüp satabilirsiniz. İnanın insanlar başkasında olmayan, kendine özel olan kıyafetleri kapış kapış satın alıyorlar.Örgü konusunda yetenekliyim yemek deneyemem cunkü evim fazlasıyla kalabalık
Güzel fikirr teşekkür ederimmmTasarım kazaklar örüp satabilirsiniz. İnanın insanlar başkasında olmayan, kendine özel olan kıyafetleri kapış kapış satın alıyorlar.bere atkı yapabilirsiniz falan. Güzel şeyler var internette. Siz sayfa falan açın biz yardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?