Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum

Metin yazarlığı olabilir çünkü harika yazılar yazabildiğimi söyluyorlar

Yaptım bi süre bi sene kadar yapıp sattım sonrasında satışlarım durdu
Aynı şeyi söylemeye gelmiştim. Bence yaptığınız oyuncakları Instagram hesabı açıp olabildiğince takipçi toplamaya çalışın, çünkü gerçekten çok iyi kazanıyorlar takipçisi bol hesaplar. Hatta sonra buraya adresi yazın hepimiz takip edelim, popüler hesap yapalım.

Metin yazarlığı konusunda cok iyiyim aslımda gelistirebilecegimi düşünüyorum önerilerini bekliyorum yürüme engelliyim önlisans ögrencisiyim bilgisayarlada aram iyidir

Aslında hesabim var hem kişisel hemde satış için kullandıgım ama talep olmadıgı için örgüyü bırakmıstım isterseniz paylaşabilirim

Aslında hesabim var hem kişisel hemde satış için kullandıgım ama talep olmadıgı için örgüyü bırakmıstım isterseniz paylaşabilirim
Bence paylaşın, hatta ilk mesajınıza ekleyin adresi. Haydi kadınlar beni takipleyin deyin

Engelliyim para kazanmak aileme destek olmak hepsini geçtim kendi uğraşımla kazanç sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ama bi türlü dikiş tutturamıyorum
Amigurumi satış sayfam hadi takip edin desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…