Kendimi çok kötü hissediyorum

İnşallah öyle olur. Ben hep mutluyum diyenleri gördüğüm için biz neden böyle olduk diye çok kafama takıyordum

Biz hic tartismadik diyen %1500 yalan soyluyordur ya da taraflardan biri digerini iplemiyordur ki hic tartismamislardir. Inanma onlara :halay: onemli olan cozebilmek ve saygiyi bozmamak. Cozulmeyecek seyler vardir aldatma, dayak, hakaret vs.

Biz hic tartismadik diyen %1500 yalan soyluyordur ya da taraflardan biri digerini iplemiyordur ki hic tartismamislardir. Inanma onlara :halay: onemli olan cozebilmek ve saygiyi bozmamak. Cozulmeyecek seyler vardir aldatma, dayak, hakaret vs.
Çok şükür öyle hareketleri olmadı hiç. Evine bakar yeterince benimle ilgilenir özünde iyidir. Ama ailesi gerçekten değişik insanlar ben mesafe koyuyorum eşimde de onlarla samimi olmam için bir çaba var

QUOTE="Usaklibirkiz, post: 60238527, member: 864878"]
Galiba bensizliğe alışıyor. Aslında tartışma aksamı babam geldi biraz da beni suçladı. Hani gitseydin bi çay içip kalksaydın bu kadar büyütmeye gerek varmıydı dedi. Sonra eşimle ikisi konuştular. Eşime demiş ayrılmak istiyomusun çok yıprandınız diye. Eşimde ben mücadele etmek istiyorum düzelmemiz için demiş. Babamda hepbirlikte konuşurken birkaç gün bizde kalsın iyice düşünün kafanızı toparlayın dedi
E yani, haksızsın azcık.
Eşim gelsin ya da gelmesin ben ablamın doğum gününü kutlarım. Onun ablasının doğum gününde de ben eşime hatırlatıyorum bak bugün doğum günü, akşam geldiğinde eve gelmeden ara aşağı ineyim hediye alalım pasta alalım filan. E ne oluyor eşimin ailesi, oğluma bak ablasına şunu şunu almış yapmış diyor ama işin arkaplanında asıl ben varım. Bunu eşimin bilmesi yetiyor bana.
Bence sen yeterince kafanı dinlemişsin. Sabah erkenden git evine.
Evini özlemişsindir hem. Toparla, yemek filan yap akşama. Güzelce giyin işten geleceği zaman gözün pencerelerde olsun. O anahtarla girmeden aç kapıyı eşine. Sonrasında belki ilk dakikalar trip li olsa bile sonrasında bir sarılma ve barışma bekliyorum ben
[/QUOTE]
Teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için :)

Haksızsın canım
Desen ki “ ben Ablam için bu organizasyonu yaptım ama o uymadı iptal ettik şimdi onun ablası için yapmak istedi” o zaman haklısın derdim
Ama senin ablan için bunu düşünememiş olmasından dolayı o haksız değil üzgünüm

İstersen zeytindalını sen uzat
Ama bak diğer konuları sorunları bilmiyorum ben bu mesele üstünden fikir veriyorum
Teşekkür ederim. Hiç bu yönden düşünmemiştim

Çok şükür öyle hareketleri olmadı hiç. Evine bakar yeterince benimle ilgilenir özünde iyidir. Ama ailesi gerçekten değişik insanlar ben mesafe koyuyorum eşimde de onlarla samimi olmam için bir çaba var

Neyse ne oturur konusur cozersiniz ama birbirinizi suclayarak konusursaniz bir yere varamazsiniz.
Her tartismada ev terkedilmez, terkedilecekse de donulmez. Sinirli anlarinizda konusmayin iki taraf sakinlesince oturun konusun.

Usakli bu gun hic atarli degilsin boyle olmadi ki :KK70:
Saka bir yana bu sakinligini evliliginde de koru :)
Bende aynı şeyi sizin için düşündüm bugün yorumlarınız çok ılımlı :) hatta bildirim gelince sizden bi tuhaf oldum eyvah dedim taşlanıyorum:) umarım öyle olabilirim artık kendimi törpülemeye calıscam :)

Bende aynı şeyi sizin için düşündüm bugün yorumlarınız çok ılımlı :) hatta bildirim gelince sizden bi tuhaf oldum eyvah dedim taşlanıyorum:) umarım öyle olabilirim artık kendimi törpülemeye calıscam :)

Her zaman taslamiyorum:) hatta bir konunda karsilikli sigara yakmisligimiz da var ama bazi konularina uyuz olmuyorum degil :)))
Kisisel algilama olur mu :)

Bu arada yarım saatten berı önceki konularını okudum. Yeminediyorum içim şişti :))) acilen bu çocuksu tavırlarını bırakmalısın.... yoksa hiç birşey düzelmez

İnşallah öyle olur. Ben hep mutluyum diyenleri gördüğüm için biz neden böyle olduk diye çok kafama takıyordum
Önceki konularına bakmadan bu mesajı yazmıştım :))) ... biz neden böyle olduk mu diyorsun??? Önceki konularını bi göz gezdir allahaşkına :)))) şaka bi yana adamı delirtirsin kız sen :)) bu fevri hareketlerini artık bırakmalısın yoksa gerçekten çok üzülürsün

Back
X