- Konu Sahibi carolefabien
-
Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ev kocasının ise tapuda nasıl satabilir evievi sat ailenin yanından ev al ya otrur yada kıraya ver gelırını topla cocugun var senin
Uzulme lutfen Kendini caresiz yalniz hissetme ailen varmis bebegin var yalniz degilsin.haksiz degilsin.zor ama sonucta o da bebeginin babasi gormesine izin vermelisin.tabi herseyin bir usulu var bir gun once arar haber verir kapiyi yumruklamaz gurultu yapmaz medenice zili calar.Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim😔
Ev onun derken?
Tapu anlaminda mi ev onun uzerine?
Rabbim kolaylik versin size insallah...
Yasadiginiz zor bir durum, bir de yavrunuz var...
Allah esinizi bildigi gibi yapsin, ne diyebilirim ki...
Uzulme lutfen Kendini caresiz yalniz hissetme ailen varmis bebegin var yalniz degilsin.haksiz degilsin.zor ama sonucta o da bebeginin babasi gormesine izin vermelisin.tabi herseyin bir usulu var bir gun once arar haber verir kapiyi yumruklamaz gurultu yapmaz medenice zili calar.
Evet onun ustune.. Allahin adaletini sigindim o yapacagini bilir
Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim😔
Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim��
Evin onun olmasi, sizin evi birakip gideceginiz anlamina gelmez.
Ailenizi arayin bence, en azindan anneniz gelebiliyorsa yaniniza destek olarak gelsin.
Esinizin yaptiginin ozuru yok bence, baska bir kadin icin sizi terk etmis.
Yaninizda destek olarak birinin olmasi daha dogru olur bence.
Ama kendinizi yanliz ve caresiz hissetmeyin, Rabbim yardimciniz olsun insallah...
Bir erkek karısının her türlü ihtiyacını karşılamakla sorumludur.Kaygı duymana gerek yok.
Ev nasil onun oluyor yaa? Siz hala evli degilmisiniz? Ozaman o ev sizinde sayilir yani yarisi sizin, kendinizi bu konuda rahatsiz hissetmeyin! Evi terk eden o, size daha cok hak düsüyor! Madem ipler kopmus, yaniniza annenizi falan cagirin, insallah elinizde delillerde vardir, saglam bi avukat bulun acin davanizi, hakkinizi alin onsan sonrada ailenizin yanina tasinin derim! Gitsin bakalim asik oldugu kadinla nekadar yapa bilecek!
hakkını haram ediyormuşmuş... madem helali haramı biliyordu da -zina - haram olan birşeyi yapmak için siz ve bebeğinizi terkedip gitti... bebeği görebilir belki ama adam aklını başına alır (ki varsa!) gelir görür bebeğini... o evde senin ve bebişinin hakkı var. evden çıkmanı gerektiren bir durum göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?