Kendimi cok kotu hissediyorum:((

carolefabien

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
80
3
6
35
İstanbul
Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kıyamamm.gelsin sabah görsun . ne aptalllıktır yaaaaa! ayrıca neden çıkıcaksın.onun çocuğuna bakıyorsun sen onun.çıkman hiç mantıklı değil.çocuğun iiçin .tek olsan neyse durma zaten ama çocuk war işte.sabah al karşına konuş.olmayan huzurunuda kaçırmasın

onun evinde oturmayı neden sorun ediyorsunuz ki? cekip giden o.
ayrıca cocugun babası degil mi, o evde cocugunuzun da hakkı var sizin de emekleriniz var.

bu ararada anlamadıgım bir sey var, siz bosanmadınız degil mi?
yani o zaman kendi evine gleir gibi, sizi rahatsız etmek hakkını kendinde goruyor olabilir, bundan rahatsızlık duyuyorsanız kökten bir cozum daha iyi olur

Sabah gelsin görsün gecenin bir yarısı ne isi ver aşkının kollarina gitsin çok sinir oluyorum böyle adamlara hem suçlu hem güçlü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evi sat ailenin yanından ev al ya otrur yada kıraya ver gelırını topla cocugun var senin

Kendinizi suçlu hissetmeyin, evliliğinizi bu hale getiren o, siz değil. Öyle her istediğinde de kapıya falan dayanamaz. Emekleri haram olsunmuş sizin emeğinizi görmeyen adam karşısında yapacak başka birşey kalmış mı acaba?

Boşanma gerçekleşti mi yoksa sadece ayrı mısınız?

evi sat ailenin yanından ev al ya otrur yada kıraya ver gelırını topla cocugun var senin
ev kocasının ise tapuda nasıl satabilir evi

**

konu sahibi arkadasımm hiçvicdan yapma.Asıl vicdan yapması gereken başkasına aşık olup arkasına bakmadan giden adamdır.!

Ev onun derken?
Tapu anlaminda mi ev onun uzerine?

Rabbim kolaylik versin size insallah...
Yasadiginiz zor bir durum, bir de yavrunuz var...
Allah esinizi bildigi gibi yapsin, ne diyebilirim ki...

Uzulme lutfen Kendini caresiz yalniz hissetme ailen varmis bebegin var yalniz degilsin.haksiz degilsin.zor ama sonucta o da bebeginin babasi gormesine izin vermelisin.tabi herseyin bir usulu var bir gun once arar haber verir kapiyi yumruklamaz gurultu yapmaz medenice zili calar.

Ev onun derken?
Tapu anlaminda mi ev onun uzerine?

Rabbim kolaylik versin size insallah...
Yasadiginiz zor bir durum, bir de yavrunuz var...
Allah esinizi bildigi gibi yapsin, ne diyebilirim ki...

Evet onun ustune.. Allahin adaletini sigindim o yapacagini bilir

Ama bebek gormeninde bir adabi var gece yarisi gormek istiyor. Hemen hemen 15 gundur yoktu ortada.

Evet onun ustune.. Allahin adaletini sigindim o yapacagini bilir

Evin onun olmasi, sizin evi birakip gideceginiz anlamina gelmez.
Ailenizi arayin bence, en azindan anneniz gelebiliyorsa yaniniza destek olarak gelsin.
Esinizin yaptiginin ozuru yok bence, baska bir kadin icin sizi terk etmis.
Yaninizda destek olarak birinin olmasi daha dogru olur bence.
Ama kendinizi yanliz ve caresiz hissetmeyin, Rabbim yardimciniz olsun insallah...

Gitsin asik oldugu kisinin yaninda kalsin sakin cikma oyle kolay mi bir anda sizi gozden cikarmis kendi istegiyle gitmis yapicak bisey yok...
Ya bu adamlarin derdi neeee sabah sabah dellendimmmm

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Son düzenleme:
Ev nasil onun oluyor yaa? Siz hala evli degilmisiniz? Ozaman o ev sizinde sayilir yani yarisi sizin, kendinizi bu konuda rahatsiz hissetmeyin! Evi terk eden o, size daha cok hak düsüyor! Madem ipler kopmus, yaniniza annenizi falan cagirin, insallah elinizde delillerde vardir, saglam bi avukat bulun acin davanizi, hakkinizi alin onsan sonrada ailenizin yanina tasinin derim! Gitsin bakalim asik oldugu kadinla nekadar yapa bilecek!

hakkını haram ediyormuşmuş... madem helali haramı biliyordu da -zina - haram olan birşeyi yapmak için siz ve bebeğinizi terkedip gitti... bebeği görebilir belki ama adam aklını başına alır (ki varsa!) gelir görür bebeğini... o evde senin ve bebişinin hakkı var. evden çıkmanı gerektiren bir durum göremedim ben.

Son düzenleme:

Evi evlenmeden once aldi. Onun mali onun hakki tamam da bende ona eslik ettim hic mi vicdani yok anlamiyorum. Simdide evi bosaltsin cocuguda biraksin defolsun gitsin diye haber gondermis. Sirf bosanma davasinda haksiz cikmayayim diye ebden cikmiyordum meraklisi degildim evinin.

Davayi o acti aylarr oldu ama daha durusma gorulmedi. Annemi oldurmekle tehdit ediyor korkuyorum onu cagiramiyorum.

İcim rahatlattin cok sagol😘 dogru ya zina haram asil kul hakkim var ustunde kimin hakkini kime haram ediyor. O laflari sarf edince cok canim acimisti. Mantikli dusununce benim hakkim ne olacak peki? Yaradana sigindim ona havale ettim o yapacagini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…