Kendimi cok kotu hissediyorum:((

Onunla yasiyor zaten. Kadinin da cocugu var ona babali yapiyor. Para icin yuvami yikti o kadin butun hayallerimi caldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onunla yasiyor zaten. Kadinin da cocugu var ona babali yapiyor. Para icin yuvami yikti o kadin butun hayallerimi caldi.

Bunu bir kadin yapsa namus diye ortada dolasirlar kadini oldururler kimsd bisey yapmaz adam yapinca namussuzluk olmuyor defolsun gitsin gormek istedigi cocuk baktigi cocuktur eger kendi cocugunu dusunuyor olsaydi onun ve senin paikolojini alt ust etmekz gecenin bir yarisi kapiya dayanmaz rezil etmezdi...
Zannediyor ki herhalde sen alicaksin kabul ediceksin acaba beyinleri nerede calisiyor..
(Sinirlendim kusura bakma canim)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Onun benimle ayni eve gitmek gibi derdi yokki cocugu verecekmisim o kadin bakarmis utanmadan bunlari soyluyor bana. İsin ilginci davamiz zinadan acilmadi siddetli gecimsizlik cunku ben ispat edemiyorum aldattigini😔

Nasil ya yuh artik o kadin kim oluyor.
Bu adam geldigi zaman sesini falan kaydetsene delil olarak mahkemeye kadar bakalim o zaman napicak

Bu adam geldigi zaman sesini falan kaydetsene delil olarak mahkemeye kadar bakalim o zaman napicak

Kaydedebilecegim dank etti. Geldiginde ben ona cocugunu gostermiyormusum filan diyor. Oysaki yok ne zaman isterse goruyor ama kayit varsa boyle ciksin istiyor. O kadar temkinli ki. Allahim birakmayacak goz yaslarimin hesabini ne onda ne de benim bu evde ne yasadigimi bilmeden ona destek verende.

bazı adamlara gel de küfür etme. Allah sana eş evlat nasip etmiş kıymet bileceğine herşeyi berbat et başkasına git. hadi bunları yapıyorsun bari azıcık insan ol suçunu bil de eşine bu noktadan sonra saygısızlık etme onu daha fazla üzme ..Hiç üzülme arkadaşım sen onun eşisin çocuğunun annesinin sokaktamı kalacakısn tabiki o ev senin hakkın çıkma boşanana kadar.

Çok sinirlendim yaa Allah bildiği yapsın, zaten artık iki yakası bir araya gelmez..

Ailen de burda değilmiş üzüldüm,ben de şu anda bi kaç aylığına ankaradayım bi ihtiyacın olursa bana özel mesaj at tüm samimiyetimle söylüyorum elimden geleni yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyanik!! Sakin kendini uzme asla cok guclu ol cocugun icin bizde o sirada ne gerekce bulabiliriz dusunelim o adamin yanina kalmamali!!

Kaydedebilecegim dank etti. Geldiginde ben ona cocugunu gostermiyormusum filan diyor. Oysaki yok ne zaman isterse goruyor ama kayit varsa boyle ciksin istiyor. O kadar temkinli ki. Allahim birakmayacak goz yaslarimin hesabini ne onda ne de benim bu evde ne yasadigimi bilmeden ona destek verende.

Cok sagol canim. Bosanma davasinda haksiz duruma dusecegimi soyledi avukatim o yuzden cikmiyorum. Yoksa ailemin huzur dolu evi burdan kat kat iyi.

Üzülmeyin lütfen.Ayıp onun ayıbı.Evinde oturacaksınız tabi. Avukatınız doğru demiş.Kesinlikle çıkmayın evden.Ne denebilir ki böyle adam müsfettelerine:26:

Allah oyle buyuk ki bugun onun iyi gunleri cok pisman olacak o halini insallah Allah sana gosterir..

Uyanik!! Sakin kendini uzme asla cok guclu ol cocugun icin bizde o sirada ne gerekce bulabiliriz dusunelim o adamin yanina kalmamali!!

Akrabalarina sahitlik yapinda bir an once bosanayim diyorum.( herkes biliyor o kadini karim artik bu kabul etmezseniz gorusmem sizinle diyormus) onlarin bana dedigi ne biliyor musun? Sen tazminat nafaka alacaksin diye biz onunla kotu olamayiz!. Benim cocugum babasiz buyuyecek ne tazminatindan ne nafakasindan bahsediyorlarsa artik. Esime gel anlasmali bosanalim birsey istemeyeyim olur cocugu ver bi daha da gorme bosanalim. Nerden tutsam elimde kaliyor.

canım ihanet belgelenirse ki belgelenmiş nafakada alırsın tazminatta alırsın,adamı dımdızlak bırakabılırsın.Neden vereceksın hala canım neden??

Allah oyle buyuk ki bugun onun iyi gunleri cok pisman olacak o halini insallah Allah sana gosterir..

Deli gibi kpss ye calisiyorum. Cok sukur babamin sagligi varligi yerinde acda kalmam cocugumla acikta da kalmam. Ha bosandigim adam da fakir bi adam degil babadan kalma hisselerle vergi rekortmeni. Kadin buna asik oldugunu zannediyor. Allah sende o parayi birakmaz. Paran gitsin o kadinin da aski bitecek ben Allahin adaletine inaniyorum.

sakın çıkma evinden aslada gurur yapma her hakkını al sen evi vereceksin sığıntı gibi baba evine gideceksin evini al elinden avukatın ispatlarsa o kadına evi kendi elinle bırakma akıllı ol sakın duygusal davranma yok evini istemem bilmem ne sana ilerde ev mal mülkmü verecek al çatır çatır her hakkını

Evet canim aynen oyle Allah buyuk sen yoluna bak insallah bundan sonra hersey senin ve bebegin icin guzel olur..
Bu akrabalarda bi ilginc insanlarda vicdan kalmamis

canım ihanet belgelenirse ki belgelenmiş nafakada alırsın tazminatta alırsın,adamı dımdızlak bırakabılırsın.Neden vereceksın hala canım neden??

İhaneti belgeleyemiyirum ki😔 belgelesemde tazminat nafaka istemeyi dusunmuyorum. Biri tutmazsa biri tutar hep haram ediyor. Belgelersem hizli bosanacagimi soyledi avukatim. Simdi uzayacakda uzayacak.

canım benım, belgelenir savcılıga ver telefon kayıtlarından bile çıkar. Bu konuyu avukatınla konuş. Cocugum babasız büyüyecek diyosun o adam hala onun babası olacak ama senın kocan olmayacak, olmadıgı da iyi olacak. Bence bu konuyu avukatla konş

Evet canim aynen oyle Allah buyuk sen yoluna bak insallah bundan sonra hersey senin ve bebegin icin guzel olur..
Bu akrabalarda bi ilginc insanlarda vicdan kalmamis

İnsanlar felaket cikarci ben sana yardim edersem benim kârim ne olacak derdindeler. Allahin rahmeti seninle olacak beni birak benim cocugum masum onun ne sucu vardi. Babasi illa bende kalsin ama sen gorme arama sorma diyor. Ki bende artik cocugumu gostermek istemiyorum. Cocugum suan cok kucuk ilerde etkilenir ona gitmek isterse bir daha goremem😔

Baska bir nodan konusuyor kadinla. Hat baskasinin adina kayitli. O kadar uyanikki evi terk ettiginde ogrendim bu nosunu. Avukatim ondan birsey elde edemeyiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…