- Konu Sahibi carolefabien
-
Gitsin asik oldugu kisinin yaninda kalsin sakin cikma oyle kolay mi bir anda sizi gozden cikarmis kendi istegiyle gitmis yapicak bisey yok...
Ya bu adamlarin derdi neeee sabah sabah dellendimmmm
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Onunla yasiyor zaten. Kadinin da cocugu var ona babali yapiyor. Para icin yuvami yikti o kadin butun hayallerimi caldi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu bir kadin yapsa namus diye ortada dolasirlar kadini oldururler kimsd bisey yapmaz adam yapinca namussuzluk olmuyor defolsun gitsin gormek istedigi cocuk baktigi cocuktur eger kendi cocugunu dusunuyor olsaydi onun ve senin paikolojini alt ust etmekz gecenin bir yarisi kapiya dayanmaz rezil etmezdi...
Zannediyor ki herhalde sen alicaksin kabul ediceksin acaba beyinleri nerede calisiyor..
(Sinirlendim kusura bakma canim)
Onun benimle ayni eve gitmek gibi derdi yokki cocugu verecekmisim o kadin bakarmis utanmadan bunlari soyluyor bana. İsin ilginci davamiz zinadan acilmadi siddetli gecimsizlik cunku ben ispat edemiyorum aldattigini😔
Nasil ya yuh artik o kadin kim oluyor.
Bu adam geldigi zaman sesini falan kaydetsene delil olarak mahkemeye kadar bakalim o zaman napicak
Kaydedebilecegim dank etti. Geldiginde ben ona cocugunu gostermiyormusum filan diyor. Oysaki yok ne zaman isterse goruyor ama kayit varsa boyle ciksin istiyor. O kadar temkinli ki. Allahim birakmayacak goz yaslarimin hesabini ne onda ne de benim bu evde ne yasadigimi bilmeden ona destek verende.
Nasil ya yuh artik o kadin kim oluyor.
Bu adam geldigi zaman sesini falan kaydetsene delil olarak mahkemeye kadar bakalim o zaman napicak
bazı adamlara gel de küfür etme. Allah sana eş evlat nasip etmiş kıymet bileceğine herşeyi berbat et başkasına git. hadi bunları yapıyorsun bari azıcık insan ol suçunu bil de eşine bu noktadan sonra saygısızlık etme onu daha fazla üzme ..Hiç üzülme arkadaşım sen onun eşisin çocuğunun annesinin sokaktamı kalacakısn tabiki o ev senin hakkın çıkma boşanana kadar.
Çok sinirlendim yaa Allah bildiği yapsın, zaten artık iki yakası bir araya gelmez..
Ailen de burda değilmiş üzüldüm,ben de şu anda bi kaç aylığına ankaradayım bi ihtiyacın olursa bana özel mesaj at tüm samimiyetimle söylüyorum elimden geleni yaparım
Kaydedebilecegim dank etti. Geldiginde ben ona cocugunu gostermiyormusum filan diyor. Oysaki yok ne zaman isterse goruyor ama kayit varsa boyle ciksin istiyor. O kadar temkinli ki. Allahim birakmayacak goz yaslarimin hesabini ne onda ne de benim bu evde ne yasadigimi bilmeden ona destek verende.
Uyanik!! Sakin kendini uzme asla cok guclu ol cocugun icin bizde o sirada ne gerekce bulabiliriz dusunelim o adamin yanina kalmamali!!
Allah oyle buyuk ki bugun onun iyi gunleri cok pisman olacak o halini insallah Allah sana gosterir..
Deli gibi kpss ye calisiyorum. Cok sukur babamin sagligi varligi yerinde acda kalmam cocugumla acikta da kalmam. Ha bosandigim adam da fakir bi adam degil babadan kalma hisselerle vergi rekortmeni. Kadin buna asik oldugunu zannediyor. Allah sende o parayi birakmaz. Paran gitsin o kadinin da aski bitecek ben Allahin adaletine inaniyorum.
canım ihanet belgelenirse ki belgelenmiş nafakada alırsın tazminatta alırsın,adamı dımdızlak bırakabılırsın.Neden vereceksın hala canım neden??
Evet canim aynen oyle Allah buyuk sen yoluna bak insallah bundan sonra hersey senin ve bebegin icin guzel olur..
Bu akrabalarda bi ilginc insanlarda vicdan kalmamis
canım benım, belgelenir savcılıga ver telefon kayıtlarından bile çıkar. Bu konuyu avukatınla konuş. Cocugum babasız büyüyecek diyosun o adam hala onun babası olacak ama senın kocan olmayacak, olmadıgı da iyi olacak. Bence bu konuyu avukatla konş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?