Kendimi cok kotu hissediyorum:((

Oyle bir babaya hic bir cocuk gitmez ama arkadasin dedigi gibi savciliga verebilirsin tum kayitlar cikar inceleme yapilirsa senin lehine olur

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Baska bir nodan konusuyor kadinla. Hat baskasinin adina kayitli. O kadar uyanikki evi terk ettiginde ogrendim bu nosunu. Avukatim ondan birsey elde edemeyiz dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış anlamayın ama, ben o evde oturmanıza bir anlam veremiyorum hala.
Birincisi, eşinizle aldatma yüzünden ayrılıyorsunuz, ortada bir çocuğunuz var ve nafaka, tazminat istemediğinizi belirtmişsiniz. Öyleyse neden onun satın aldığı evde neden oturuyorsunuz? (Gidecek yerinizin olmamasını anlayabilirim elbette.) Kaldı ki adam o evin adresini biliyor, gelip gidip rahatsız edecek besbelli. Yerinizde olsam tazminat ve nafaka isterdim, çocuğum için, kendim için değil elbette...Ve ona ait olan bir evde oturmazdım. Gururnuz kırılmış, incinmişsiniz. Öyleyse neden adamın evinde otrmakta ısrar ediyorsunuz? Aranızda bir protokol imzalayarak, çocuğu için gerekli ev ve ihtiyaçları için laızm olan parayı her ay göndereceğine dair bir protokol olabilir mesela...Gideceğiniz bir ev olmayabilir, elbette anlıyorum bunu da ama adam, bir ev sağlayabilecek imkanlara fazlasıyla sahip.
İkincisi, o evde oturmaya devam ettiğiniz sürece bu tip tacizler devam edecek zannımca. Üstelik eşiniz, bu ev benim diyerek sizi zorla evden de çıkarabilir, o zaman ne yapacaksınız?
Üçüncüsü, o evi beraberken de almamış, bekarken almış. Yaptığı hoş değil, çok çirkin ama ne olursa olsun ev onun evi.Bunca mal varlığı içinde de çocuğunu mağdur edecek değil. Zamanı geldiğinde imkanlar sağlanmaz ise, bir dava daha açarak çocuğunuzun hakkını arayabilirsiniz. O evde bebeğimin hakkı var diyerek diretmek, tacizlerine devam etmesine davetiye çıkartacaktır.
Bence anlaşarak ayrılmayı deneyin, Allah yardımcınız olsun bebeğinizin ve sizin.

Mahkeme ailesinin yaninda yasayana mi verir sizce cocugu yoksa cocuga bagimsiz hayat kurabilen birine mi? Bende merakli degilim onun evinde yasamaya. Cocugum memeden kesildi ve mahkeme dilekcesinde cocuga daha iyi hayat sunabilecegini velayeti istemis. Evden cikmamamin hukuki boyutu var. Avukatim boyle uygun gordu. Suan kusursuz es konumundayken evini terk eden kusurlu es olacagimi soyledi.
Yazdiklarimi okusaydiniz keske..
Ben anlasalim senden tek kurus istemiyorum dedim. Ne kendim icin ne cocugum icin. Esim bana cocugu bana ver velayeti bende olsun ne ara ne sor diyor. Sizce nasil bir protokol imzalamaliyiz? Para icin kendi cocugunu hice sayan bir kadinin yanina mi gondereyim cocugumu? Belki ifade edemedim kusura bakmayin ama cocugumu onun bunun yaninda siginti edemem. Baba sabah gidip aksam gelecek aksam da vurup kafayi yatacak benim cocugumla o kadin ilgilenecek. Nasil guvenebilirim? Cocuk hic bir seye benzemiyor ne anaya ne babaya. Cok kiymetli oluyormus. Ben ona kiyamazken bu kadar sabredip baba evine gidersem onu kaybederim. Ha unutmadan 11 aydir maddi hicbir yardimini gormedim ilk 5 ay cocugu oldugu evi oldugu bile aklina gelmedi. 6 ay once bosanma davasi acti. Bir guzel ogrettiler soyle yap boyle yap. 11 aydir kv kp ne aradilar ne sordular. Ben ifade edemedigim icin boyle dusunmen normal.

Avukatınızın ne yönde bir talimat veridğini ya da nasıl bir fikir sunduğunu elbette bilemem.
Yazdıklarınızın hepsini okudum ve bundan yola çıkarak bu şekilde bir yorumda bulundum.
Benim protokolden kastım, anlaşma yoluna gitmeniz anlamındaydı. Çocuğu vermeniz elbette ki düşünülemez.
Ki benim cevabıma istinaden yazdığınız mesajda anlayabildim ben durumunuzun ne olduğunu.

İfade edemiyorum ne olur anlayisla karsilayin. O kadar yogun duygular yasiyorum ki ben bile kendime inanamiyorum.

İfade edemiyorum ne olur anlayisla karsilayin. O kadar yogun duygular yasiyorum ki ben bile kendime inanamiyorum.

Elbette anlayışla karşılıyorum, hemcinsim olmanızdan ziyade; bir insanın daha da önemlisi bir annenin bu durumda olması beni de üzdü açıkçası.
Eğer yanlış anlaşıldıysam, lütfen kusura bakmayın.Anlattıklarınızdan yola çıkarak bir yorumda bulundum.
Umarım en kısa zamanda hayatınız yoluna girer.

Durumunuz iyiymis ve ailenizinde iyimis, adam kadinla yasiyor diyorsunuz, bunca aydir neden bi dedektif tutmadiniz mesela o zaman delil toplamis olurdunuz, gec kalmis sayilmazsiniz, maddiyati gectim ki söke aöke alin derim sizin ve evladinizin hakki, aldattigini ispatlaya bilirseniz evladinizi zaten alamaz elinizden, ki cocuk kücükmüs zaten anneye verilir ama isi sansa birakmamak lazim... Sonra kadin paragöz diyorsunuz, böyle kisiler sosyal paylasim sitelerinde fotografla övünmeye bayilirlar, kesin biyerde hesabi vardir onun yada adamin ordanda kanit zoplaya bilirsiniz... Dava acalida baya olmus nezaman görüsme belli degilmi? En ufak seylere bile dikkat edin, alanen yasiyorsalar kesin bi delil bulursunuz, kadimada dava acabilirsiniz, onundami telefonu baskasi adima kayitli acaba? Belki ordan bisey cikar...

Otur o evde.ne hKki pardon.? Helal etmiyormusmus. O hakkini 'baskasina asik oldm ' derken sifirladiki hakkimi kaldi senin uzernde.hak talep edio bak hele.lanet herif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…