- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi carolefabien
-
İnsanlar felaket cikarci ben sana yardim edersem benim kârim ne olacak derdindeler. Allahin rahmeti seninle olacak beni birak benim cocugum masum onun ne sucu vardi. Babasi illa bende kalsin ama sen gorme arama sorma diyor. Ki bende artik cocugumu gostermek istemiyorum. Cocugum suan cok kucuk ilerde etkilenir ona gitmek isterse bir daha goremem😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım.:26:Baska bir nodan konusuyor kadinla. Hat baskasinin adina kayitli. O kadar uyanikki evi terk ettiginde ogrendim bu nosunu. Avukatim ondan birsey elde edemeyiz dedi.
Baska bir nodan konusuyor kadinla. Hat baskasinin adina kayitli. O kadar uyanikki evi terk ettiginde ogrendim bu nosunu. Avukatim ondan birsey elde edemeyiz dedi.
Allah oyle buyuk ki bugun onun iyi gunleri cok pisman olacak o halini insallah Allah sana gosterir..
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Yanlış anlamayın ama, ben o evde oturmanıza bir anlam veremiyorum hala.
Birincisi, eşinizle aldatma yüzünden ayrılıyorsunuz, ortada bir çocuğunuz var ve nafaka, tazminat istemediğinizi belirtmişsiniz. Öyleyse neden onun satın aldığı evde neden oturuyorsunuz? (Gidecek yerinizin olmamasını anlayabilirim elbette.) Kaldı ki adam o evin adresini biliyor, gelip gidip rahatsız edecek besbelli. Yerinizde olsam tazminat ve nafaka isterdim, çocuğum için, kendim için değil elbette...Ve ona ait olan bir evde oturmazdım. Gururnuz kırılmış, incinmişsiniz. Öyleyse neden adamın evinde otrmakta ısrar ediyorsunuz? Aranızda bir protokol imzalayarak, çocuğu için gerekli ev ve ihtiyaçları için laızm olan parayı her ay göndereceğine dair bir protokol olabilir mesela...Gideceğiniz bir ev olmayabilir, elbette anlıyorum bunu da ama adam, bir ev sağlayabilecek imkanlara fazlasıyla sahip.
İkincisi, o evde oturmaya devam ettiğiniz sürece bu tip tacizler devam edecek zannımca. Üstelik eşiniz, bu ev benim diyerek sizi zorla evden de çıkarabilir, o zaman ne yapacaksınız?
Üçüncüsü, o evi beraberken de almamış, bekarken almış. Yaptığı hoş değil, çok çirkin ama ne olursa olsun ev onun evi.Bunca mal varlığı içinde de çocuğunu mağdur edecek değil. Zamanı geldiğinde imkanlar sağlanmaz ise, bir dava daha açarak çocuğunuzun hakkını arayabilirsiniz. O evde bebeğimin hakkı var diyerek diretmek, tacizlerine devam etmesine davetiye çıkartacaktır.
Bence anlaşarak ayrılmayı deneyin, Allah yardımcınız olsun bebeğinizin ve sizin.
Mahkeme ailesinin yaninda yasayana mi verir sizce cocugu yoksa cocuga bagimsiz hayat kurabilen birine mi? Bende merakli degilim onun evinde yasamaya. Cocugum memeden kesildi ve mahkeme dilekcesinde cocuga daha iyi hayat sunabilecegini velayeti istemis. Evden cikmamamin hukuki boyutu var. Avukatim boyle uygun gordu. Suan kusursuz es konumundayken evini terk eden kusurlu es olacagimi soyledi.
Yazdiklarimi okusaydiniz keske..
Ben anlasalim senden tek kurus istemiyorum dedim. Ne kendim icin ne cocugum icin. Esim bana cocugu bana ver velayeti bende olsun ne ara ne sor diyor. Sizce nasil bir protokol imzalamaliyiz? Para icin kendi cocugunu hice sayan bir kadinin yanina mi gondereyim cocugumu? Belki ifade edemedim kusura bakmayin ama cocugumu onun bunun yaninda siginti edemem. Baba sabah gidip aksam gelecek aksam da vurup kafayi yatacak benim cocugumla o kadin ilgilenecek. Nasil guvenebilirim? Cocuk hic bir seye benzemiyor ne anaya ne babaya. Cok kiymetli oluyormus. Ben ona kiyamazken bu kadar sabredip baba evine gidersem onu kaybederim. Ha unutmadan 11 aydir maddi hicbir yardimini gormedim ilk 5 ay cocugu oldugu evi oldugu bile aklina gelmedi. 6 ay once bosanma davasi acti. Bir guzel ogrettiler soyle yap boyle yap. 11 aydir kv kp ne aradilar ne sordular. Ben ifade edemedigim icin boyle dusunmen normal.
Avukatınızın ne yönde bir talimat veridğini ya da nasıl bir fikir sunduğunu elbette bilemem.
Yazdıklarınızın hepsini okudum ve bundan yola çıkarak bu şekilde bir yorumda bulundum.
Benim protokolden kastım, anlaşma yoluna gitmeniz anlamındaydı. Çocuğu vermeniz elbette ki düşünülemez.
Ki benim cevabıma istinaden yazdığınız mesajda anlayabildim ben durumunuzun ne olduğunu.
İfade edemiyorum ne olur anlayisla karsilayin. O kadar yogun duygular yasiyorum ki ben bile kendime inanamiyorum.
Gecenin bu saatinde beni terk eden esim kapiya dayandi. Cocugunu gormek istiyormus kapiyi yumrukladi acmadim. Sana butun emeklerim haram olsun dedi kufredip cekip gitti. Kapiya hep gelirdi bagirirdi filan ama bu sefer zoruma gitti onun evinde oturuyorum acaba gunaha mi giriyorum. Ben ona eslik ettim o asik oldum bur baskasina diyip cekip gitti. Evinden cikmali miyim acaba? Bebegim cok kucuk ben ankaradayim ailem istanbulda. Nereye giderim😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?