İnsan ailesini seçemiyor maalesef. Allah yardımcınız olsun...
Ahhhh roman gibi... Allah kolaylıklar versin ne diyelim. Bizden ne yardım ya da ne fikir istiyorsunuz? Buyrunuz?
Çok teşekkur ederimInşallah canım benim..
Tüm dileklerin gerçek olsun..
Bende okumak istiyorum. InsalalhYapacağın tek şey okumak. İyi bölüm seç. Sonrası gelir ama elinde altın bileziğin olduğu sürece açılmayacak kapı yoktur. Umutsuzluğa kapılma. Allah yardımcın olsun.
Benim babam da gece konduda büyümüş, lamba yakmadan mum ışığında aç kalarak okumuş ve çok şükür iyi yerlere geldi. Pes etmek yok. Oku oku oku..
Bu çok acı bir seySeni inanılmaz anlıyorum...ve bil ki artık yalnızsın...karşında annen değil artık bir ego yumağı duruyor. ..
Kendini çok sev...çok değer ver..
Annen de çok zorluklar yaşamış bi kadın gibi gözüküyor, tabi ki yaptıklarını haklı çıkarmaz lakin seni kıskandığına inanmak istemiyorum, bi anne kızını nasıl kıskanır, bunu nerden anladın merak ettim?
İleride çok iyi bir anne olacaksın canım benim annenin sende eksik bıraktıgı herseyi sen cocuklarınla dolduracaksın inşallah. Rabbim yardımcin olsun.
Zihin açıklığı versin. Insallah kazanirsin istedigin bölümü ve inşallah ileride şuan hayal ettiğın herseyi başarırsın. Sakın hayallerinden vazgećme. Meslek sahibi olup çalişmaya başlamadan sakın ama sakın evlenme. Bunu neden söylüyorum etrafımda senin gibi aile boşluğu yaşayıp evlenen ve çok pişman olan kadınlar gördüm. Herşeyden önce sen.
İleride çok iyi bir anne olacaksın canım benim annenin sende eksik bıraktıgı herseyi sen cocuklarınla dolduracaksın inşallah. Rabbim yardımcin olsun.
Zihin açıklığı versin. Insallah kazanirsin istedigin bölümü ve inşallah ileride şuan hayal ettiğın herseyi başarırsın. Sakın hayallerinden vazgećme. Meslek sahibi olup çalişmaya başlamadan sakın ama sakın evlenme. Bunu neden söylüyorum etrafımda senin gibi aile boşluğu yaşayıp evlenen ve çok pişman olan kadınlar gördüm. Herşeyden önce sen.
Çok teşekkur ederimCanım benim..
Hayalini kurduğun her şey gerçek olur umarım.
Yolun açık olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?