- 24 Eylül 2013
- 9.957
- 32.642
- 748
Ama karşınıza düzgün görünen ve sizinle ilişkiye devam eden ama aylar sonra sizi evli ya da nişanlı olduğu için bırakan biri çıkabilirdi. Aldatılma nedeni ile gittiğim psikolog bir şey demişti. Bize gelen ve eşini aldatmış olan erkeklerin en büyük savunması; ben internetten tanıştığım kadınlarla ciddi düşünmem ki, ben karımı seviyorum onlar sadece eğlence... hepsi ne yazık ki bu savunmayı yapıyor demişti. Düşünün yani eşim beni nişanlı iken sanal yolla epey bi boynuzlamış. Bana dediği tek laf oradaki kadınlar ciddi düşünülecek kadın değil. Ben de dedim senin de o zaman o küşümsediklerinden farkın Yok. Ama o bunu kabul etmiyor. Erkekler sanala girse bile çok edepli (!) ama kadınlara farklı gözle bakıyorlar. Ahlak abidesi çünkü onlar. Ben sizi küçümsemek için demiyorum ama oradan hayrını göreceğiniz biri çıkmaz size. Lütfen bekleyin kendi iyiliğiniz için. Yalnız kalmak daha iyidir sanaldan biriyle tanışmakHaklısınız aslında sadece hayatımda düzgün bir insan olsun istiyorum yaşım gereği hayatımı düzene sokmak istiyorum internet iyi bir seçim değil belki ama şuan sosyal çevrem pek yok geçen sene kursa gidiyordum arkadaş ortamım vs iyiydi bu yıl evden işi işten eve yavaş yavaş yalnızlığı derinliklerimde hissediyorum.