Kendimi de onu da affedemiyorum

Hamile değilsin ! 2,5 ay önce yaşadığın ilişkiden psikolojik olarak etkileniyorsun. şimdi 3 . adetini olacaksın halen hamile olmadığına inanmıyorsun. ayrıca apandis ameliyatı olmuşsun doktorlar fark ederdi emin ol. sadece son zamanlarda duygusal anlar yaşıyorsun. hiç birşeyi düşünme finaller yaklaşıyor finallere çalış

Normalde boyle bi konu okusam bu sekilde davranmazdim. Ama senin durumun farkli.
Psikolojik rahatsizlik bu belliki.
Ilerdeki hayatini etkilememesini temenni ederim.
Bak yine yardimi olacaksa tekrar soyleyim.
Test yaptin hemde bircok kez.
Ameliyat oldun.
Burda o kadar insan sana soyledi.
Suan tek yaptigin bosu bosuna hayati zehir etmek.

Ben anlamadım, yanlışsam düzeltin,

Konu sahibi erkek arkadaşından hamile kaldığını sanıyor, hamile olmadığını anlıyor ama yine de hamileyim mi sanıyor?

hem de tam anlamıyla ilişki yaşamamış ve defalarca test yapmış, regl olmuş, ultrasona girmiş, herşeyi geçtim ameliyat olmuş...

Ben anlamadım, yanlışsam düzeltin,

Konu sahibi erkek arkadaşından hamile kaldığını sanıyor, hamile olmadığını anlıyor ama yine de hamileyim mi sanıyor?

Üzerine 3 kere aet olmuş, 5-6 kere test yapmış ve apandist ameliyatı olmuş ki o zaman bile anlarlardı doktorlar, hala inanmıyor. kaç konu açtı yazdık yine aynı.

Inşallah etkilemez. Ve tekrar bana gerçekleri söylediğin için Allah razı olsun. Sabah regl olmayı umut ederek uyuycam. üçüncü reglden sonra artık dur demeliyim ve durmalı.

hem de tam anlamıyla ilişki yaşamamış ve defalarca test yapmış, regl olmuş, ultrasona girmiş, herşeyi geçtim ameliyat olmuş...
Şöyle bir bunları yaşayan ben degilmisim gibi okudum da afedersiniz yuh dedim. Kendime başka bir psikiyatr bulmaliyim ya da ilaclarin etki etmedigini soylemeliyim.

Inşallah etkilemez. Ve tekrar bana gerçekleri söylediğin için Allah razı olsun. Sabah regl olmayı umut ederek uyuycam. üçüncü reglden sonra artık dur demeliyim ve durmalı.
Allah senden de razi olsun.
Regl bu gecikebilir. Mesela ben hic iliski yasamadim. Ama reglimin geciktigi cok oldu. Karnim da sisti bicok kez. Midem de bulandi vs vs.
Bak bunlar normal seyler. Yalnizca hamilelik belirtisi degil.

Şöyle bir bunları yaşayan ben degilmisim gibi okudum da afedersiniz yuh dedim. Kendime başka bir psikiyatr bulmaliyim ya da ilaclarin etki etmedigini soylemeliyim.

insanın en iyi doktoru yine öncelikle kendisidir. başkalarının seni hamile olmadığına inandırmasını beklemek yerine, kendini buna inandırmalısın. yani gerçekten çok sabırlı bi insanımdır normalde çok dert dinlerim, dinlemeyi severim ama sana gercekten zor sabrediyorum. aynı yaştayız yaptığın cahillik değil, bilgisizlik değil bu kadar takıntılı olmaya ne gerek var güzel arkadasım kendine yazık ediyosun yapma.

psikologun ne diyor, nasıl bi tedavi yöntemi uyguluyor anlatsana biraz?
aynen buraya yazıldığı gibi kâğıtlara neden olmadığını yazıyoruz. hem de defalarca. Eğer böyle bişey olsaydı hayatımda neler degisirdi bunları konuşuyoruz. Gittiğim kadın doğum uzmanı ve psikiyatr da benim hakkımda gorusuyorlar. Kadın doğum uzmanı da bana bu konuda böyle bişey sonradan bile ortaya çıksa bu benim sorumluluğumda korkma demişti. benim korkum böyle birşey varsa sonradan ortaya çıkar mı olduğu için psikiyatrin tavsiyesi de aklıma her geldiğinde 'belki de sonradan ortaya çıkabilir ama en azından şimdilik hamile değilim' diye düşünüp rahatlamak oldu. Ve yaptirdigim ya da yaptığım testler sürekli gorebilecegim yerlerde duruyor doktor tavsiyesi ile.. Öncelik bundan korkmamamMIŞ.

Hayır sadece bu konuda var. Obsesifligim hamilelik. Kompulsif de sürekli test yapmam. Yani korktuğum bende endişe uyandiran konu hamilelik. sürekli tekrar ettiğim ritueli de testler. Hayatın her alaninda olmak zorunda değil tek bir konuda da obsesif olabilir insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…