- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
AYNENBen anlamadım, yanlışsam düzeltin,
Konu sahibi erkek arkadaşından hamile kaldığını sanıyor, hamile olmadığını anlıyor ama yine de hamileyim mi sanıyor?
Normalde boyle bi konu okusam bu sekilde davranmazdim. Ama senin durumun farkli.Bunu ben de kendime soruyorum 9 ay bekleyecek misin diyorum inanmak için 9 ay ölü gibi mi yaşamaya devam edeceksin. Edemem tabi ki. Her sabah biraz daha huzurla uyandigimi farkediyorum. Mesela önceden hafta hesaplaması yapardım eğer varsa şu kadar haftalik ve bu hafta ultrasonda gozukmesi gerekiyor diye hemen doktora giderdim. Şimdi terapiler sonucu o gecti. Ameliyat olduktan sonra Karnım sis diye tedirgin olmuştum şişlik geçsin inanicam diyodum şimdi bu gaz ya da bağırsak sorunu vs geçsin inanicam diyorum inşallah artık başka bişey cikarmam kendime.
Ben anlamadım, yanlışsam düzeltin,
Konu sahibi erkek arkadaşından hamile kaldığını sanıyor, hamile olmadığını anlıyor ama yine de hamileyim mi sanıyor?
Ben anlamadım, yanlışsam düzeltin,
Inşallah etkilemez. Ve tekrar bana gerçekleri söylediğin için Allah razı olsun. Sabah regl olmayı umut ederek uyuycam. üçüncü reglden sonra artık dur demeliyim ve durmalı.Normalde boyle bi konu okusam bu sekilde davranmazdim. Ama senin durumun farkli.
Psikolojik rahatsizlik bu belliki.
Ilerdeki hayatini etkilememesini temenni ederim.
Bak yine yardimi olacaksa tekrar soyleyim.
Test yaptin hemde bircok kez.
Ameliyat oldun.
Burda o kadar insan sana soyledi.
Suan tek yaptigin bosu bosuna hayati zehir etmek.
Şöyle bir bunları yaşayan ben degilmisim gibi okudum da afedersiniz yuh dedim. Kendime başka bir psikiyatr bulmaliyim ya da ilaclarin etki etmedigini soylemeliyim.hem de tam anlamıyla ilişki yaşamamış ve defalarca test yapmış, regl olmuş, ultrasona girmiş, herşeyi geçtim ameliyat olmuş...
obsesif Kompulsif bozukluk.Eminim yaşadığın bu durumun psikolojide bi yeri, karşılığı vardır. . Destek aldın mı? Profesyonel destek. . O iş buraya yazılarak aşılabilecek bi durum değil. .
Üzerine 3 kere aet olmuş, 5-6 kere test yapmış ve apandist ameliyatı olmuş ki o zaman bile anlarlardı doktorlar, hala inanmıyor. kaç konu açtı yazdık yine aynı.
Allah senden de razi olsun.Inşallah etkilemez. Ve tekrar bana gerçekleri söylediğin için Allah razı olsun. Sabah regl olmayı umut ederek uyuycam. üçüncü reglden sonra artık dur demeliyim ve durmalı.
Şöyle bir bunları yaşayan ben degilmisim gibi okudum da afedersiniz yuh dedim. Kendime başka bir psikiyatr bulmaliyim ya da ilaclarin etki etmedigini soylemeliyim.
obsesif Kompulsif bozukluk.
aynen buraya yazıldığı gibi kâğıtlara neden olmadığını yazıyoruz. hem de defalarca. Eğer böyle bişey olsaydı hayatımda neler degisirdi bunları konuşuyoruz. Gittiğim kadın doğum uzmanı ve psikiyatr da benim hakkımda gorusuyorlar. Kadın doğum uzmanı da bana bu konuda böyle bişey sonradan bile ortaya çıksa bu benim sorumluluğumda korkma demişti. benim korkum böyle birşey varsa sonradan ortaya çıkar mı olduğu için psikiyatrin tavsiyesi de aklıma her geldiğinde 'belki de sonradan ortaya çıkabilir ama en azından şimdilik hamile değilim' diye düşünüp rahatlamak oldu. Ve yaptirdigim ya da yaptığım testler sürekli gorebilecegim yerlerde duruyor doktor tavsiyesi ile.. Öncelik bundan korkmamamMIŞ.psikologun ne diyor, nasıl bi tedavi yöntemi uyguluyor anlatsana biraz?
Ortaya çıkıyorsa? ya da sonradan çıkarsa?asil derdin ne? ben onu ögrenebilirmiyim?
Hayır sadece bu konuda var. Obsesifligim hamilelik. Kompulsif de sürekli test yapmam. Yani korktuğum bende endişe uyandiran konu hamilelik. sürekli tekrar ettiğim ritueli de testler. Hayatın her alaninda olmak zorunda değil tek bir konuda da obsesif olabilir insanlar.E o zaman senin hayatının her alanında bu durumda gösterdiğin tepki var. Yani anlamsız saplantılar. Arkadaşlar ne derse desin sen böyle olacaksın. Tedavini ol.
Arkadaşlar siz de boş yere yazıp duyurmayın.Çünkü o bildiğini okuyacak. .
Iliski yasadiginmi ortaya cikarsa? Yoksa hamilelikmi?Ortaya çıkıyorsa? ya da sonradan çıkarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?