Kendimi de onu da affedemiyorum

Ilk konumu açtığımda bende böyle dusunmustum. Son testi yaptiricam ve burdaki yazdıklarıma gulucem. Onu dediğim andan itibaren o testlerin sonu hiç gelmedi.. Ama gelicek inanıyorum inşallah gelicek.

Teşekkür ederim. Sukrediyorum evet sukrediyorum. Aklimdan oldum ama yine de şükürler olsun. .

Ilk konumu açtığımda bende böyle dusunmustum. Son testi yaptiricam ve burdaki yazdıklarıma gulucem. Onu dediğim andan itibaren o testlerin sonu hiç gelmedi.. Ama gelicek inanıyorum inşallah gelicek.
Hala test aliyo musun ?
Suphen devam ediyor yani.

canım tatlım güzelim
bu kadar dert edicek ne var ya alt tarafı sevdiğn adamla beraber olmuşsun
bu olay şimdiye kadar yaşamış bütün insanların varoluşundan bugününe kadar olan sıradan bir olay
hamilelik stresine eyvallah derim
ben de kendimi 5 ay yemiş bitirmiştim
bunun tek çözümü korunmak. düzgün bir korunma yöntemine geçtiğinde için rahat olacak . böyle absürt düşüncelere kapılmayacaksın
Travmaya dönüştürme lütfen
zaten bişey olmamış
ama sana korunmadan cinsellik yaşamaman için iyi bir ders olmuş

şimdi dersini al ve hayatına dön
her şey düzelmiş

Sizin sorununuz cinsellik yasamaniz degil. Cinsellik cok mü öcü olarak anlatildi kucukken size bilmiyorum ama artik kucuk degilsiniz. Bence sizin depresyona giresiniz varmis, yasadiginiz seyler bir bir eklenmis ve cinsellikte patlak vermis. Evet evlenmeden hamile kalmak Turkiye icin hos bir durum degil ama oldu ki kaldiniz, ne olur? Cok istemiyorsaniz aldirirsiniz, aldirmiyorsaniz evlenirsiniz, evlenmiyorsaniz dogurur buyutursunuz. Evet zor ama olmamis, yapilamayacak seyler degil. Kendinizi biraz rahatlatin, hamile de degilsiniz. Ama psikolojik hamilelik diye bir sey var, bilmiyorum ama bu gidisle vucudunuz hamile belirtileri vermeye baslayacak. Lutfen kendinizi artik rahatlatin.

o geri gelir. tecavüzcüsünden hamile kalan insanların hikayelerini dinle bir de. sevdiğin adamla birlikte olmuşsun ve hamile KALMAMIŞSIN
Acaba 'sevdiğim' adama haksızlık mı ediyorum. Ben bu kadar acı çektiğim için ben bu kadar pişman olduğum için o da en az benim kadar olsun istiyorum bazen. Bazen hersey güzelleme aklıma geliyor ve o anda kavga çıkartıp herseyi bozuyorum.

aferin
ye çocuğun beynini
:) hey allahım ya

iyi de adam niye pişman olsun. erkeğin böyle bir korkusu olmaz ki. hamile de kalsan ya aldır derdi ya evlenelim. korkacak bir şeyi yok yani.
onu bu kadar üzme. zorla yaptıysa haşla onu tabii de, öyle bir şey de yok

Canina yazik , parana yazik.
Peki tam olarak ne olmasi gerekiyo hamile olmadigina inanman icin ?
Bunu ben de kendime soruyorum 9 ay bekleyecek misin diyorum inanmak için 9 ay ölü gibi mi yaşamaya devam edeceksin. Edemem tabi ki. Her sabah biraz daha huzurla uyandigimi farkediyorum. Mesela önceden hafta hesaplaması yapardım eğer varsa şu kadar haftalik ve bu hafta ultrasonda gozukmesi gerekiyor diye hemen doktora giderdim. Şimdi terapiler sonucu o gecti. Ameliyat olduktan sonra Karnım sis diye tedirgin olmuştum şişlik geçsin inanicam diyodum şimdi bu gaz ya da bağırsak sorunu vs geçsin inanicam diyorum inşallah artık başka bişey cikarmam kendime.

Benimde eski nısanlımla yakınlasmalarım oldu ilişki olmasa da ama ben bunu yasarken kı suan bıle hala mutluydum aklıma ucu bucu gelmıyordu. Oda benim ilk sevgilimdi ilk el ele tutustugumdu sen bu kadar takıntı yaptıgına gore mutlaka yardım almalısın

iyi de adam niye pişman olsun. erkeğin böyle bir korkusu olmaz ki. hamile de kalsan ya aldır derdi ya evlenelim. korkacak bir şeyi yok yani.
onu bu kadar üzme. zorla yaptıysa haşla onu tabii de, öyle bir şey de yok
Allah yukarda zorla olan birsey değil. Benim aileme karşı yaşadığım vicdan azabı beni en çok yıpratan.

Daha once yakinlasmamiz olmuştuolmuştur evet yaşarken mutluydum. O olaydan sonra beni sadece 1 kere öptü ve ben onu bile istemedim..

Sevdim yaptim diyip yaptigin seyin arkasinda dur...dunyanin sonu mu ya..
Kendine niye eziyet ediyosun.
Abartiyosun.hayatta herkesin dogru yanlis kavrami farklidir.
Yasanmasi gerekiyodu yasandi gecti bitti.
Senden bitane daha gelmicek dunyaya.sen degerlisin.
Bunu bil.

Acikcasi bu düşünce ilk aklıma düştüğünde bende böyle düşünmüştüm. Ama sonra beynim mantıklı düşünmeyi bıraktı ve ben böyle bişey varsa ve ortaya cikmiyorsa diye düşünmeye baslamistim. Şimdi ise yasadiklarimi unutamiyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. sizler böyle söyledikçe iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…