Kendimi de onu da affedemiyorum

çok teşekkür ederim bende samimi yorumun için.Bir nebze iyi hissetmeni sağladımsa ne mutlu ..ama insanlardan bu tepkiyi beklememelisin insanlar bunu anlayamazlar . O kadar rahat yaşayıp o kadar rahat konuşabildikleri konuki bu kimisi için.ha birde yaşamayı isteyipte yaşayamayan ve bunu yaşamış herkese ateş püskürenlerde çıkabılır karşına sen hepsinin söylediklerini kafayaa takarsan yandın. Benim sevgilisiyle sırf bu yüzden ayrılan arkadaslarım oldu nasıl şimdi o insandan 'ah canım seni anlıyorum 'demesini bekleyebilirim, bekleyebilirsin? .Bu durumun hastalıklı olarak görülmesi normel evet çünkü bu ihtiyac ama ortada bir sorun var ama bunuda bir çok kişi yaşıyor.Korkularını tramvalarını yenmek ve kendine olan güvenini kazanman gerektiğinin farkındasın sende bunu düzeltmeye çalış başka sözlere odaklanma bu evrede. Çok duydum bakış açıma karşı yaa bırak tamam çok masumsun deyip bi süre sonra nasıl ya sen ciddisin diyen insanları diyorum ya bende yaşasaydım bu kafada olacaktım bende normelleştirmeye çalışıyor geleceğim için kaygılanıyorum bu yuzden seni anlıyorum.. duyduklarının seni yıpratmasına izin verme dediğim gibi kendini cezalandırma gerçekten herkesin tranvanı anlamasınıda bekleme çok daha kırıcı şeyler duyabilirsin takma önce sen kendini affet yazımda bahsettıklerımı tekrarlamak istemiyorum bu kadarını haketmıyorsun.. ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…