Kendimi degersiz hissediyorum.kafam bir milyon offffff.!!Moralim eksilerde.

Siz artık yetiskin bir birey olmussunuz. Cocuk yaparken size bakariz, yardim ederiz dememislerse gonul koymaya hakkiniz yok. Babaannem halamin ogluna bakıyordu, halamlarin evinde dolabi acip istedigini yiyemez, enistem oldugu icin Geceligini giyip ayaklarini uzatip oturamazdi gece parmak ucunda tuvalete giderdi aman uyanmasinlar rahatsiz etmeyeyim diye.

İnsan insana her zaman lazım hele ki hastalıklı bir dönemde. İster yeni evli olsun ister olmasın anında kopup gelmek zorunda ikiletmeden. Evlat çünkü karşısında ki ! Demek annenize ihtiyacınız olduğunuzda sizde böyle bir tepkiyle karşı karşıya kalsanız sıkıntı olmaz gücenmezsiniz. Karşısında evladı normal bir bebek yok. Bi kaç hastalığı olan bir bebek var. Annenin dinlenmeye moral depolamaya ihtiyacı var. Dersin ki yedi yabancı görümce için ama öyle değil içinde azıcık insaniyet olan vidan olan gelir.
Ben boyle dusunmuyor ve hissetmiyorum. Annelik bana uygun bir makam degil. Her kadin anne olabilir diye bir sey yok, kendimi taniyorum ve gercekten istemedigime eminim.
Ekleme : Pardon bu mesaja degil bana yazilmis mesajaydi cevabim.

Bende hamileyim annemin gelmesini cok istedim ama gelemicegini soyledi çünku yasli bi babaannem ve dedem var annem onlara bakiyor anca doguma 1 ay kala gelirim dedi bazen hersey istedimiz gibi olmayabiliyor buna benzer bir engel yoksa eşinizden cekiniyo olabilir bazi anneler rahat olamayabiliyor..

Ben boyle dusunmuyor ve hissetmiyorum. Annelik bana uygun bir makam degil. Her kadin anne olabilir diye bir sey yok, kendimi taniyorum ve gercekten istemedigime eminim.
Ekleme : Pardon bu mesaja degil bana yazilmis mesajaydi cevabim.
Bende sizin gibi düşünuyordum istemeden hamile kaldim ağladım üzüldüm yapamam dedim taki hamileligimin 3.ayına kadar sonra hareketlerini hissettim mutlu oldum sevmeye basladim simdi 6.ayimiz ve bebegime bisey olucak die ödüm kopuyor onunla hayaller kurmaya basladim artik seviniyorum ogluma kavusacagim günü dua ile bekliyorum belli olmaz belki bigün sizde böyle hissedersuniz muhtesem bisey annelik asıl dogduktan sonra baslicak mutluluk hissediyorum:anneadayı::KK200:

Görümceniz fedakar ve iyi bir insanmış, anneniz de ben merkezli düşünmüş, üzülmeyin ona göre davranırsınız siz de ona.

Bakabileceğin kadar çocuk yap ..
Kimse baksın diye değil ..

Mrb arkadaşlar.Nerden başlasam bilmiyorum uzun bir mesele kisa yazmaya çalışacagim.Ben iki çocuk annesiyim KIZIM 7 yasında oğlum 6,5 aylık.Oğlum sıkıntılı bir doğumla dünyaya geldi kuvezde kaldı sonrasında kolikatağı oldu tam bitti derken şuan epilepsi tedavisi goruyor.Neyse biz gurbetteyiz ailelerinin yanımızda değil.Oğlum sıkıntılı bir bebek ve ben çoğu zamanımı ona ayırmak zorunda kaldığından kizinla ve evle dogrudurust ilgilenemiyorum.Oğlum Üç aylıkken annemi ve kız kardeşimi telefonla arayıp çok zor durumda olduğumu yardıma ihtiyacım olduğunu ve hemen birilerinin yanıma gelmesi gerektiğini söyledim.Ama maalesef hayal kırıklığına ugradim.Annem ve kız kardeşim biraz idare et bir ay sonra falan geliriz o zamana kadar eve kadın tut falan diye çeşitli şeylerle gelemeyeceklerini belli ettiler annem gelsemde bir ay Anca kalırım falan dedi.Ben çalışan bir anneyim şuan ücretsiz uzindeyim . Benim ilk çocuğuma da 1 yaşından Dört yyaşına kadar bekar olan bir görümcem var dünya iyisi 3 yıl boyunca yanımızda kaldı ve kizima baktı.Şimdi yine o geldi yanımıza allah razı olsun.Çünkü ben yemek yapmayı falan bırak tuvalete bile gidemiyorum biri ogluma bakmadan.Zoruma giden annem ve kız kardeşimin benim o kadar arayıp yalvarmaya rağmen gelme konusunu ertelemek istemeleri ve ben ısrar edince de bahsettiğim gorumcemi söyleyip o gelse olmaz mi demeleri.Gorumcem kayinvalidem hasta olmasına rağmen o kadar yoldan bir telefonumuzla geldi.Ben bu yüzden annem ve kız kardeşime çok kırginim.Haksizmiyim acaba.Hayal kırıklığına uğradım resmen...
Yihhh onlar nasil kardes nasil anne tavrini koy. Gecmis olsnnm

Mrb arkadaşlar.Nerden başlasam bilmiyorum uzun bir mesele kisa yazmaya çalışacagim.Ben iki çocuk annesiyim KIZIM 7 yasında oğlum 6,5 aylık.Oğlum sıkıntılı bir doğumla dünyaya geldi kuvezde kaldı sonrasında kolikatağı oldu tam bitti derken şuan epilepsi tedavisi goruyor.Neyse biz gurbetteyiz ailelerinin yanımızda değil.Oğlum sıkıntılı bir bebek ve ben çoğu zamanımı ona ayırmak zorunda kaldığından kizinla ve evle dogrudurust ilgilenemiyorum.Oğlum Üç aylıkken annemi ve kız kardeşimi telefonla arayıp çok zor durumda olduğumu yardıma ihtiyacım olduğunu ve hemen birilerinin yanıma gelmesi gerektiğini söyledim.Ama maalesef hayal kırıklığına ugradim.Annem ve kız kardeşim biraz idare et bir ay sonra falan geliriz o zamana kadar eve kadın tut falan diye çeşitli şeylerle gelemeyeceklerini belli ettiler annem gelsemde bir ay Anca kalırım falan dedi.Ben çalışan bir anneyim şuan ücretsiz uzindeyim . Benim ilk çocuğuma da 1 yaşından Dört yyaşına kadar bekar olan bir görümcem var dünya iyisi 3 yıl boyunca yanımızda kaldı ve kizima baktı.Şimdi yine o geldi yanımıza allah razı olsun.Çünkü ben yemek yapmayı falan bırak tuvalete bile gidemiyorum biri ogluma bakmadan.Zoruma giden annem ve kız kardeşimin benim o kadar arayıp yalvarmaya rağmen gelme konusunu ertelemek istemeleri ve ben ısrar edince de bahsettiğim gorumcemi söyleyip o gelse olmaz mi demeleri.Gorumcem kayinvalidem hasta olmasına rağmen o kadar yoldan bir telefonumuzla geldi.Ben bu yüzden annem ve kız kardeşime çok kırginim.Haksizmiyim acaba.Hayal kırıklığına uğradım resmen...

Kirilmayin. Gurbette olmanin ne demek oldugunu yasamayan bilmez. Allah sizi elden ayaktan düsürmesin. Cocuklariniza saglik versin Rabbim. Geriye kalan her sey geciyor...

iyi de beklentiye girmeyin

bu anneniz bile olsa

gel dahi denmemeli bence

sen derdini anlatırsın

kızım geleyim mi yardıma derse iyi olur gel dersin

demezse de kendince çözüm ararsın

bakıcı bulursun, ev işini başkasına yaptırırsın, eşin akşam yapar vs vs

Back
X