Mrb arkadaşlar.Nerden başlasam bilmiyorum uzun bir mesele kisa yazmaya çalışacagim.Ben iki çocuk annesiyim KIZIM 7 yasında oğlum 6,5 aylık.Oğlum sıkıntılı bir doğumla dünyaya geldi kuvezde kaldı sonrasında kolikatağı oldu tam bitti derken şuan epilepsi tedavisi goruyor.Neyse biz gurbetteyiz ailelerinin yanımızda değil.Oğlum sıkıntılı bir bebek ve ben çoğu zamanımı ona ayırmak zorunda kaldığından kizinla ve evle dogrudurust ilgilenemiyorum.Oğlum Üç aylıkken annemi ve kız kardeşimi telefonla arayıp çok zor durumda olduğumu yardıma ihtiyacım olduğunu ve hemen birilerinin yanıma gelmesi gerektiğini söyledim.Ama maalesef hayal kırıklığına ugradim.Annem ve kız kardeşim biraz idare et bir ay sonra falan geliriz o zamana kadar eve kadın tut falan diye çeşitli şeylerle gelemeyeceklerini belli ettiler annem gelsemde bir ay Anca kalırım falan dedi.Ben çalışan bir anneyim şuan ücretsiz uzindeyim . Benim ilk çocuğuma da 1 yaşından Dört yyaşına kadar bekar olan bir görümcem var dünya iyisi 3 yıl boyunca yanımızda kaldı ve kizima baktı.Şimdi yine o geldi yanımıza allah razı olsun.Çünkü ben yemek yapmayı falan bırak tuvalete bile gidemiyorum biri ogluma bakmadan.Zoruma giden annem ve kız kardeşimin benim o kadar arayıp yalvarmaya rağmen gelme konusunu ertelemek istemeleri ve ben ısrar edince de bahsettiğim gorumcemi söyleyip o gelse olmaz mi demeleri.Gorumcem kayinvalidem hasta olmasına rağmen o kadar yoldan bir telefonumuzla geldi.Ben bu yüzden annem ve kız kardeşime çok kırginim.Haksizmiyim acaba.Hayal kırıklığına uğradım resmen...