Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
just...

ne yapman gerektiğini bilen birisin daha öncede söyledim sana...

boş şeylere takılacağına , hayatını daha nasıl dolu dolu yaparım, nasıl kendime verimli olurum diye düşünsen daha doğru olmaz mı?

silkelenip daha güçlü olup, dik duruşunla daha kimse ağzını açamadan cevap vermen gerekmez mi?

şudur,budur, dırdırrrr vs...

bunları kafana takacak kadar çok vaktin var sanırım...

tamam o adamla iyi kötü zaman geçirdin, sevdin, halada seviyorsundur belkide kolay değil ki...

kendine gel, bu hayat senin ve sen yaşadın yaşayacaksın...

aslında genel olarak hayatım çok dolu dolu geçen yapıda ama ben işi gücü bu görevleri bırakıp bunlara takılıyorum..

bebeğim çok haklısın. aslında ben içimde çok huzurluyum çünkü yanlış bişey yapmadığımı biliyorum hatalarım olmuştur elbet ama ben ona samimiyetine inandım sonuçta.. bu yüzden günahım suçum yok bu olanlarda biliyorum.. toplumun ve değerlerinin de canı cehenneme..

Just kolay bir süreç değil şuan yaşadıkların canım.
Boşanıyorsun,bi dönemi kapatıyorsun hayatında sonuçta.
Ama sen güçlü genç bir kadınsın unutma bunu.
Evet o adam hayatından geçen ve ilklerine şahit olan biriydi.
Ama bitti gitti.
Ve zamanla atlatacaksın.
Mesleğini ön plana çıkar ve yaşadıklarını bir arkadaşının başına gelmiş gibi düşün,ona göre kendine öğütler verip toparlan

tekrar mutlu olucam dimi

onu sorana deseydin; insanlar boşanacağını bilerek mi evleniyor??

napiyim şimdi pişman mı hissedeyim yani inandım güvendim sevdim

yok canım iyisi de ollmuştur kötüsüde o günlerin. sonuçta mutluydun ki evlendin. güvendin ki evlendin. ben sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun umarım. hiç pişmanlık duyma hiçbirşeyden. tecrübe ettin hata yada doğru...

sorunum şiddetti :/ teşekkür ederim arkadaşım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…