Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu nerden cikardin ki

ask ugruna ne affetmeler goruyoruz. sen bir anda adama sadece it ile hitap eder oldun. bu olay olmadan once zaten askin bitmemis olsa sanki biraz daha farkli yazardin gibi geliyor.

bu arada affetmeliydin gibi bir mana cikmasin. ask gercekse mantik daha gercek. affedip tekrar tekrar siddete maruz kalmak heralde asiklik degil salaklik olur (sozum -ne yazikki-baska caresi olmayan kadinlardan disari)

Son düzenleme:

Boşversene canım aynen ele b.k yemek düşer
Onlar konuşsun dursun

Böyle soylemeleri çok normal helede bosanmis biriysen milletin agzi torba degilki buzesin güçlü olmalısınız yasadiginiz şey sancılı bir süreç zamana ihtiyaciniz var umarım bu süreci iz birakmadan atlatirsiniz zararindan neresinden donersen o kar

Just sen insanlarin iyi ya da kotu niyetli olduklarini ayirtedebilecek akilda ve birikimde bir kadinsin...
Bu durumda tek yapman gereken, iyi niyetli uyarilari, onerileri vs. dinle, yaz aklinin bir kenarina...
Kotu niyetli olanlari ise duyma bile, he he de gec, asla canini sikmalarina izin verme...
Eskiler bosuna insan oglu cig sut emmis demez, baskalarinin mutsuzlugu ile bile mutlu olan bir dolu insan var, senin, benim mantigim almaz bunu ama var...
O yuzden kulaklarini tika, kararinin arkasinda dur ve kimseye sakin ama sakin aciklama yapma...
Ayrica eger insanlara, cevrene cok soz hakki vermek istemiyorsan da cok fazla dillendirme, herkesle paylasma, ketun ol biraz, boylelikle o sacma sapan konusanlari da ekarte edebilirsin...
Hayatta bir dolu keskin karar veriyoruz, milletin lafina sozune takilsan, yandik bittik hepimiz...
Sen bu evliligi yaparkende benim dogrum dedim, kimseye kulak asmadin di mi?!! Aynisini yap iste...
Evet ilkindi senin, ama ilk demek en mantikli, en sabredilesi, her seyine goz yumulasi demek degil, bu yanilgiya dusme...
Olmazsa olmuyordur, olmayani zorlamak, zaman kaybidir...
Sen bir kere hayata geldin, bunlarla daha fazla zaman kaybetme, iyisiyle kotusuyle, hepsi ani, hepsi deneyim, deli gibi unutmak icinde ugrasma, birak kalsinlar, onlarin hepsi sana ait,hepsini icine sindir, yoluna devam et...
Her sey guzel olacak, merak etme

Ama soyleyen kisi bunu ima etti yani sevismeyi ve ben sok oldum hic kafama taktigim bi olay degildi
"Yaşa değil performansa bakıcan teyzeee" deseydin sen deSöyleyen kişi teyze mi bilmiyorum ama memelerini pencerenin pervazına yaslayıp karşı komşuyla dedikodu yapan bi teyze canlandı gözümde direk.Kendi teyze değilse bile ruhu teyzedir.

Kuzum adamı filan boşver,sen bu ilkleri kiminle yaşadın?En sevdiğinle,en çok istediğinle,en beğendiğinle değil mi?O adam seni haketmese bile senin o hislerin bu ilkleri yaşamayı hakediyordu.Gerisini boşver kim ne derse desin.

Ha tamamen unutur muyum diyorsan,unutmazsın ama zamanla aklına daha az gelir,hayatına yeni birileri girdiğinde bi kıyaslama durumuna girersin illaki ama herşeyi rayına oturttuktan sonra bir bakarsın aylarca hiç aklına gelmemiş.

Son düzenleme:
Just böyle dangalakları kafana takma lütfen. Psikolojik destek al,bol bol dua et. Sen güçlü bir kadınsın ve bu herkesin cesaret edebileceği bir şey değil.İnsanlar konuşur,yaranamazsın.Sevişme konusuna hiç değinmiyorum bile,Allah sana bu kötülüklerin hepsini unuttursun ve yüzünü güldürsün.

Kalbim fiziksel anlamda agriyo nefes alamiyorum yedigim yuttugum laflarin sineye cektiklerimin haddi hesabi yok bi de ustune dayak yiyorum tesekkur olarak

Kalbim fiziksel anlamda agriyo nefes alamiyorum yedigim yuttugum laflarin sineye cektiklerimin haddi hesabi yok bi de ustune dayak yiyorum tesekkur olarakk

Bi kere de diyemez ki sunu bunu eksik ettin neyi yapmadim ki ya bunu mu hak ettim ya gencligimden iki yil verdim

Sinir krizi geciricem geliyo fenaliklar hissediyorum bak gozum donuyo zor tutuyorum.

Git uzan canım. Benim sinir krizim bugün 2ledi. Hala mide bulantım devam ediyor, ki antidepresan kulanıyorum.
Ama iki gündür kesinlikle kendimi kaybediyorum .
Git yat hemen. Değmeyecek şeyler için üzülüyoruz.
Olan bize oluyor. Durma ekran başında.
Güçsüz olmayı kabullenemediğimiz için hala bişiler yazcaz diye uğraşıyoruz, aklımızca kendimize "bak güçlüyüm internete giriyorum" imajı veriyoruz.
İnatla direniyorum yatağa girmemeye ama direnmemek daha iyi sanırım. Bugün uyudum biraz kendime geldim.

çok bağ falan var deyip kendini geri çekme ben evliydim daha ne kadar bağ olabilir dimi ama hepsi kopar sen istedikten sonra merak etme

bence de boşver cutecum zaten geçmişte kaldı o sebepler birlikte olmadığımız için ağlamamı gerektirecek bir durum da kalmadı sınırım dışındalar artık
muhakkak ki insanda değişim oluyor benim şimdiden bakış açım değişti ikili ilişkilere evliliğe ve insanlara dair biraz da travmatik paranoyak korkular taşıyorum ama senin geçmiş benim neden geçmesin :2:

herkes de böyle diyor 30dan 35ten sonra öğrendim diyor :)

çeri ay tövbe ya

ne başarı ama sorma önce seni everelim de

hah şimdi yazabiliyorum it diyorum çünkü bana it gibi davranmaya başladı o gün ve hiç bu kadar aşağılanmamıştım bir yerde kendime konulan değeri ona yansıtıyorum gibi bir şey ve o pis surat ifadelerini hatırladığımda buz gibi oluyorum. o gün kırıldı içimde bir şeyler geri dönülmez şekilde yıkıldı son iki ayda über anlayışlı bir insan olmuştu ama o gün bitti işte maske düştü zaten o 2 aydan öncesi hep kavga kıyamet

ehh çok da teyze sayılmaz

unutucam valla hırs yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…