- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Onu nerden cikardin ki
Valla hicbi zaman cok da muhim bi mesele olmadi ne benim ne ailem icin bu lafi duyana kadar hic de aklima dusmemisti vay simdi dul ve bekreti gitmis hatun olucam diye. Bi kere ovunmek gibi olmasin da bi erkege ilk olmasindan ote sunabilcegim bisuru sey var neseliyim hayat doluyum yanimdaki insana hep destegim vs ha istemeyen de kucuk ogluna almaz benim anne babam takmiyor millete noluyor benim cuzdanim bacak aram bilmiyorum insani zorla zihniyetlerine cekip bunalima sokacaklar
Bu gece oturup hesaplasicam kendimle.
"Yaşa değil performansa bakıcan teyzeee" deseydin sen deAma soyleyen kisi bunu ima etti yani sevismeyi ve ben sok oldum hic kafama taktigim bi olay degildi
Nası yapıyorsun bana da öğretsene :26:
Sinir krizi geciricem geliyo fenaliklar hissediyorum bak gozum donuyo zor tutuyorum.
Sinir krizi geciricem geliyo fenaliklar hissediyorum bak gozum donuyo zor tutuyorum.
yeni biriyle tanışmış olmam için mi söylüyorsun ? o olay benm için çok başka eğer tesadüf ve kadere inanmasam hiç girmezdim bile öyle bir şeyin içine neyse bakalım ne olacağını bilmiyorum en azından kör kütük devam etmemi durdurdu üzülmüyorum artık en azından....bencede sen dönüp arkana bile bakma bir yerde aynı durumdayız ama benm çok fazla bağım olduğu için bir yerde saplanıp kaldım işte ama çok şükür o psikopatlıktan kurtuldum...
yooo valla hıc bısey yok
boyle seyler hosuma gıtmıyor benım ıcın ınsan olması onemlı ama o ınsan bana ve cocuguma ve onca yasadıgım seye saygısız bırı o yuzden ıcım rahat dıyorumkı
Ben o adamla nasıl evlendım dıyorum :)
ilk ikinci filan ben takılmıyorum böyle şeylere ilke takılırsak oo benim ilk sevdiğim cocuk daha lisedeyken olmuştu onun içinde ne ağlamıştım yani :)
benim durumum senınkınden cok farklı benım cocugum var senın yok cok sanslısın yanı bır dahakı hayatında sadece kendını dusunmek zorunda kalacaksın
ben sımdı belkıde en son dusundugum bu uclude kendım oluyorum :)
Daha gec evlenseydımı fılan bunların hepsı dusunulmeye degmeyecek seyler senın bır sucun yok bende ılk evlılıgımı 19 yasında yaptım mutlaka bir iz kalıyor kafam başka insanlardan daha farklı çalışıyor birşey söylemeden 50 kere düşünüyorum vereceğiö tepkileri vermiyorum hani bir sürü evrim değiştirdim
bende istemezdim böyle olsun ama oldu bakıyorum hiçte kötü olmadı yani
diğer konunu çok dogrulayacak bısey olacak
benim ayrılık sebebımle senınkı cok farklı bakma bır cogu kabul etsede kadınlar aldatılmayı ne bırıne yakıstırıyor nede kendılerıne layık goruyorlar
o sebeble ben daha cok ağlama kız sana kocamı yok o kaybettı hayvan fılan dıyolardı :)
benı dusunduklerı ıcın degıl tamamen ayrılık sebebınden oturude bu sekılde gazlıyolardı benı
bende cok kızıyorudm ne evlenmesı dılencıye sadaka gıbı aman uzulme gene evlenırsın sankı sorun sadece bır ımza altında olmak gıbı
senın yapman gereken zamanla kendı hatalarınlada yuzlesmen ve onları bır daha tekrarlamaman
ben konunu cok tkaıp edemedım bu oarada aktıf degılım ama sabahtan aksama kadar aglama sebeblerını bılmıyorum sımdı sebebınıde sormuyorum ama kafayı saglam tut saglıklı ol kendını ona buna takıp uzme beklentın olmasın o zaman hıc mutlu olamazsın hayatta
O günlere göre çok iyiyim; hayatın türlü derdi var ama ben istediğim adamla uyanmayı başardım yaş 37 bile olsa =)
Olumlu düşünmekten vazgeçme, sen elinden geleni yaptın, insanlar keyfi acı çekmiyorlar ama acıya rağmen bir ömür sürüklemekte doğru değil. Sen doğru olanı yaptın, giden zaman geri gelmiyor, bu senin hayatın ve en iyi şekilde değerlendirmek hakkın, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın. Hiç bir zaman geç değil, mazi hiç bir şeye engel değil. Gülüp geç insanlara onlar senin hayatını yaşamıyor. O kadar gençsin ki kıyamıyorum senin gibi insanların zamanı yitirmelerine. Ben insanları umursamamayı 35 yaşımdan sonra öğrendim sen o kadar bekleme =))
Insallah diyorum
Hassas olman normal tabi, zaten kendin mutsuz degilmissin gibi bir de millet gelir abuk subuk konusur.
Just cim sen kac yasindasin? Bir abuk subuk espri de ben yapayim , bak ben bir kere evlenememisken, belki sen 2. kere evleniceksin az basari mi
mesaj eksik gitti, demek istedigim bu olay olmadan once esin zaten sevgini bitirmis 9 ayda. sanki bir rahatlama gelmisti uzerine simdi de esine degil pismanliklarina ve gelecekte ne olacagi konusuna agliyorsun.
esine sadece son yaptiklari icin hayatindan caldigi icin de kizginsin.
olaylara bir tecrube olarak bak disaridan gelen sacma laflara da kulagini tika. insanlar sana bir yorum yapmaya dahi cekinsin. o kadar guclu olduugunu goster onlara.
ilk ikinci bu takintilar bende de var. ama karsina unutturacak biri mutlaka cikacak. zamana birak.
insanlarin nasil davrandigi ne soyledigi senin degerini degiil onlarin degersizligini gosterir.
ask ugruna ne affetmeler goruyoruz. sen bir anda adama sadece it ile hitap eder oldun. bu olay olmadan once zaten askin bitmemis olsa sanki biraz daha farkli yazardin gibi geliyor.
bu arada affetmeliydin gibi bir mana cikmasin. ask gercekse mantik daha gercek. affedip tekrar tekrar siddete maruz kalmak heralde asiklik degil salaklik olur (sozum -ne yazikki-baska caresi olmayan kadinlardan disari)
"Yaşa değil performansa bakıcan teyzeee" deseydin sen deSöyleyen kişi teyze mi bilmiyorum ama memelerini pencerenin pervazına yaslayıp karşı komşuyla dedikodu yapan bi teyze canlandı gözümde direk.Kendi teyze değilse bile ruhu teyzedir.
Kuzum adamı filan boşver,sen bu ilkleri kiminle yaşadın?En sevdiğinle,en çok istediğinle,en beğendiğinle değil mi?O adam seni haketmese bile senin o hislerin bu ilkleri yaşamayı hakediyordu.Gerisini boşver kim ne derse desin.
Ha tamamen unutur muyum diyorsan,unutmazsın ama zamanla aklına daha az gelir,hayatına yeni birileri girdiğinde bi kıyaslama durumuna girersin illaki ama herşeyi rayına oturttuktan sonra bir bakarsın aylarca hiç aklına gelmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?