Sevisme cart curt zaten terane.. Insanlar kac kisiyle sevisiyor hayat boyu onu gec. Bosanma travmatik bi surec. Mesele sevistigin kisiden ayrilmak degil hayat arkadasindan ayrilmak. Guclu duramiyosan psikolojik destek almani tavsiye ederim. Daha kisa surede atlatirsin.
Ama soyleyen kisi bunu ima etti yani sevismeyi ve ben sok oldum hic kafama taktigim bi olay degildi
şuan bunları yaşıyor olman çok normal..kolay değil,birlikte bir ömür geçirmek istediğin,hayat arkadaşım dediğn insandan ayrılıyorsun...insanlara gelince herks bir değil,hele hele böyle zamanlarda konuşan okadar çok olur ki!! destek olan da oluuuur,köstek olanda...biz sana demiştik diyende...ben böyle zaman da haksızda olsam da benım yanımda olan ınsanları ısterim..en ıyısı kulaklarını tıkamak..zaten zor bir dönem birde milleti mi çekeceksin..istedin evlendin,istedin boşanıyorsun.senın hayatın,senın kararın....bu günlerde geçicek öyle ya da böyle..sabır canım sadece sabır..
E bu dunya sacmasi lafa niye ve nasil takildin? Bu kadar cahilce ve mantiksiz bi lafa takiliyosan zihnin cok saglikli degil demektir. Ben olsam ayyy ne kadar cahilsin ya ahaha senin tatmin sorunun var heralde diye kisi kendi gibi bilirmis der ve kahkaha atardim o kadinin suratina kendine gelemezdi 3 gun
kafana takacagın varmış takmışsın..belkı normal zamanda takmak ne kelıme ağzının payını bir güzel verirdin..şimdi bunlara kafa yorma canım..en kısa surede bu süreçten nasıl kurtulursun onu düşünelimmTakasim uzulesim mi var anlamadim ben de cahilce degil mi ne onemi var ki ilki sonu ben hep boyle dusundum bu konuda insanlarin da boyle dusunecegi gibi bir yanilgim vardi bazi zihniyetler carpik.. ilk optugum cocugu o ani hatirlamiyorum bile ya mesela su an..
kafana takacagın varmış takmışsın..belkı normal zamanda takmak ne kelıme ağzının payını bir güzel verirdin..şimdi bunlara kafa yorma canım..en kısa surede bu süreçten nasıl kurtulursun onu düşünelimm
Böyle konuşan çoğu insanın başına ; bu tür olay geldiğinde ne hale geldiklerini tahmin edebiliyor musun ? Hiç denk geldin mi..
Millete gelince ahkam keserler . Boşandın artık , öyle yapmasaydın böyle olurdu şöyle yapsaydın bu olurdu gibi masal sıkar hepsi..
Adam gibi nasihat verenlere değil lafım..
Sonra ahkam kesip dedikodu yapanların başına ( kızına akrabasına veya kendi başına ) geldiğin de , dediklerinin hepsini unuturlar..
Toplum içinde durmaktan kaçarlar adete..
Olmuşla ölmüşe çare yok justım..
Hayırlısı buymuş ..
Boşanmayla alakalı kendi adıma bir tecrübem yok.
Sancılı bir süreç olması kaçınılmaz.
Ama zamanla mutlaka üstesinden geleceksin.
Sen hakkini kullandin diyen bile oldu ne demek hakkini kullanmak benim daha sevmeye hakkim yok mu. Hos erkek isteyen kim ben alirim anacigimi da yasariz beraber cok da lazimdilar ama ayip sanki bilerek yapiyolar ya da hakkaten insanin ruh halinden anlamayan kazmalar bu insanlar.
Bu sorulardan kurtulurum degil mi zamanla onemsizlesir bunlar da..
Takasim uzulesim mi var anlamadim ben de cahilce degil mi ne onemi var ki ilki sonu ben hep boyle dusundum bu konuda insanlarin da boyle dusunecegi gibi bir yanilgim vardi bazi zihniyetler carpik.. ilk optugum cocugu o ani hatirlamiyorum bile ya mesela su an..
Ben de eşimden ayrıldım. Mesajını okuyunca şöyle bir düşündüm. Acaba bana böyle şeyler söyleyen olmuş muydu? Sinirimi bozanlar vs...
Hayır. Olmadı. Ya da ben umursamadım ve şu an aklımda bile yok.
Ailemin karşı çıkışlarına rağmen evlenmiştim. Onlar dahi "biz demiştik" demediler. Sustular...
Elbette demiş olsalardı ben susardım.. haklılardı çünkü..
Bence siz şu dönem çok hassassınız. İnsanlarla bu konu ile ilgili sohbet etmeyin. Biraz kendi içinize dönün. Konuyu açmak isteyenleri de uygun bir üslupla konuşmak istemediğinizi söyleyin...
Diğer konunuzu okudum. Evliliğinizde ciddi travmalar yaşanmış. Eşinizi seviyorsunuz ama o bu sevgiyi haketmiyor.
Bu yüzden de ya başkasını bulduysa-bulursa gibi vesveselere kapılıyorsunuz.
Ayrılıklar sonrasında hep güzel anılar hatırlanır. Beyninizin bir oyunu bu... Gelmeyin bu oyuna..
Ne zaman güzel bir anı hatırlasanız.. Sizi ayrılığa iten nedenleri de hatırlayın...
Zamanla geçecek... Soğuyacak içiniz...
Allah ferahlıklar versin...
Herkesin bir kere mi evlenmeye hakkı varmış.. Peh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?